- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
PROTRON #52575 üzenetére
Mi lenne, mégis?
Leírtam, ezek szerint feleslegesen, mert nem olvasod amire válaszolsz!
Te mennyiért veszel 100db-ot, én mennyiért veszek egy darabot? Azonos az ár? Nem! A piacon éppen akkor fellelhető árak attól, hogy én nem vettem meg másik 99-et, még láthatóak, és minden nap láthatóak, szóval az, hogy a 100db-ból én csak egyet veszek meg, nem zárja ki, hogy ne látnám a másik 99 eladott termék árát, a mennyiségi éltérés, és az ebből fakadó ár meg teljesen más tészta! Leírtam, olvashattad, nem egyszer felnézek, és sürgősen kell, hanem folyamatosan felnézek, gyakorllatilag naponta, ennek ellenére belemagyarázod, hogy az elsó Józsikától vásárolok! No comment!
Szó sincs ilyemsiről, mindössze ennyit értettél meg, és erre építed a hibás érvelésedet! Építsed, de nekem ezzel nem sikerült megmagyaráznod semmit sem!
Részemről szintén befejezve, parttalan a vita, plusz szerintem a topicot is felesleges ezzel terhelni a továbbiakban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest