Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
válasz
Depression
üzenetére
Persze, mert feketéből keverik. Qrva nehéz ügy.
-
Depression
veterán
A tápoknál jó drága az a fehér festék
-
ddekany
nagyúr
Amíg valaki nem játszik IGP-n, addig oly mindegy, hogy dual vagy single channel. (Persze csak az arcom nagy, mert amúgy megőrülnék bele, ha nem kettesével raknám RAM-ot...
)Az ár normalizálódás kivárása meg, hát... ha valaha beszakad az AI cégekbe ez az őrült kockázati befektetés.
-
Nem ördögtől való, és azért annyira nagyon sokat nem számít. Nem is erre gondolt a kolléga szerintem, mert te nyilván eldöntöd magadnak, és tisztában vagy vele, hogy mit csinálsz. De egy átlag ember ezzel át van verve kvázi. Mert gamerként eladni egy egymodulos configot, szerintem minimum véleményes.
-
mrzed
senior tag
"A másik csoda, hogy beleraknak 1 db memóriát."
Most én is elkövettem ezt a szentség törést. A gyerekeim gépeiben váltottam platformot, vettem egy 2x16GB kitet és elfeleztem. Majd ha normalizálódnak az árak veszek még egy csomagot, a jelenlegit meg összepattintom az egyik gépbe. -
salaud
aktív tag
Ez nem elgépelés, és nem egy blogbejegyzés, ez egy munka, amiért a cikk szerzője jövedelmet kap. Ha tehát orbitális hülyeséget ír le, csúnya kritikát fog kapni. Nem tetszik, lehet minőségi munkát végezni. Elgépelést, hibát privátban szoktam jelezni. A hangnem pedig, lehet kicsit erősebbre sikerült, mint kellett volna, csak annyira tele van a t@k@m AI-jal írt, magyartalan, hülyeséggel teli irományok dömpingjével, hogy ez már az elszámoltam tízig és háromszor javítottam elküldés előtti állapot. Mindazonáltal a véleményem tükrözi, és fenntartom hogy nem kéne ennyire mélyre süllyedni ennek az oldalnak.
-
Pontosan! Ritka sajnos a kulturált prebuild. Általában a szemetet szórják ki. Előző gen cuccok, fapad dolgok, erősen kétséges alkatrészek, de csillivilli full led, FHD-ra elégséges, de nem mai VGA, és GÁÁMER. És ugye ez a boltok genyósága, mert átlagapuka honnan tudná, hogy Pistikének min megy el a COD/minecraft stb...
-
Buky87
tag
Annyi ilyen gép landol nálam az üzletben, hogy vették valami online shopban és fagy a gép, hibaüzenttel kilép a játék vagy brutális fps droppokat csinál.
Ilyenkor szoktam felvilágosítani őket, hogy alaplap és táp csere. Érdekes onnantól minden megoldódik. Mert tápokba is nyoj és hasonlókat pakolnak.
A másik csoda, hogy beleraknak 1 db memóriát.
Persze a többletköltségből vehettek volna rendes PC-t. -
Én meg azt értem, hogy kell a támogatói pénz. De abban a prebuild PC-ben lévő alaplapot gamernek reklámozni szakmai fórumon, szerintem nagy öntökönrúgás. Azt még irodai gépbe se tenném be.
Viszont azok a TR tápok érdekesek lehetnek. Várom a teszteket róla. Remélem jók lesznek. Japán kondikat ír, de lehet, hogy csak néhány fő darab japán (ez a nagyon valószínű), a többi meg taepo, vagy valami más. Ennyi pénzért nem számítok csodára, de az árazása nagyon kellemes. -
-
salaud
aktív tag
A kisportolt processzorhűtőt keresőket vette célba a feketében és fehérben egyaránt bezsákolható, 33 400 forintos Thermaltake Astria 600 ARGB, amit 265 wattos TDP-re validáltak.
kisportolt processzorhűtő
? Normális vagy te? Legalább olvasnád át amit az AI behalucinál helyetted, jóember. Legalábbis feltételezem, nem emberi agy szüleménye eme képzavar...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)