- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
semmi, pedig lefutott vegig rendesen...
Reggel kikapom a procit es megnezem az aljat, aztan leviszem egy srachoz a rammal egyutt, garis minden szoval nem parazom. csak mar kurv@ unalmas
-
törölt tag
válasz
Archttila #30992 üzenetére
Lehetne hogy megnézed, hogy hozzá ér az összes láb?
(#30993) ada19:
A rotor és az állórész találkozásának a magasságában, a keret belső részére van kiverődve, kisebb csíkokat hagyva. két egészséges méretű cseppet is felfedeztem ugyan itt. Plusz egy nagyobb folt a lapáton is van.
Beépítve a címkéjével az "ég-felé" van.(#30994) imibogyo: A csavarral látványával nincs bajom, de a lemezt is behúzza a (képen), és az már nem az "erőt" sugározza... másrészt lemezre ventit rakni csavarral új hangokat hozhat, amit eddig a venti nem adott ki.
-
imibogyo
veterán
-
ada19
senior tag
-
Archttila
veterán
válasz
#16939776 #30991 üzenetére
Sokan panaszkodnak erre a hibakodra. Elso korben lehuzgaltam mindent a laprol, megcsereletem ramokat 1 modul stb.
Most betoltam a pendriveot a megfelelo USB slotba BIOS flashbackhez. (FAT32 es csak BIOS file van rajta)
Ilyenkor ugye a megfelelo gombot nyomvatartva el kellene kezdenie frissiteni a BIOS-t de csak villan egyet a pendriveon a led es ennyi. Ebbol arra kovetkeztetek, hogy a RAM valszeg jo mivel itt nincs szerepe de ettol fuggetlenul sem fut le a frissites. -
Archttila
veterán
Hat sracok nem megy! megporgeti a ventit de q-code 00-val kiszall. Csak egy valami lehet hibas a CPU! Az a furcsa, hogy ugye az is original bontatlan volt, Intel matricaval gyarilag lezart darab.
-
törölt tag
válasz
viperabácsi #30986 üzenetére
Igen, másképp nem fért volna el az ATX-táp+toronyhűtő+túlméretes VGA. sfx-táp meg túl nagy légellenállást jelentett volna a sűrű alkatrészek miatt...
Az RF-nem probléma, egy szélesebb vaslemezre van felcsavarozva, nincs nagyobb szórás mint ami a venti rácson amúgy is kijönne. Életvédelmi szempontból nem 100%-os, eddig 1x fogtam összea primer köri bordát és a földelt fém vázat. Össze szerelt állapotban veszélytelen.
(#30987) Mercutio_ : egyenlőre Logitech K400-al gyorsabb lesz arra amire használom*, mint a kijelzőt tapicskolva. De ha mégis kellene, akkor rendelhető hozzá érinthető felület is. Alap dolgokra nem akarok kijelzőt cipelni, de a laptop nem jó, mert nem tud szimmetrikus be/ki meneteket USB dugdosás nélkül.
*Zene bejátszás, és méricskélés smart-al.
-
imibogyo
veterán
válasz
jim bcs #30980 üzenetére
Köszi az infót. Bár nekem nem lenne közvetlenül rajta venti, hanem a ház fog átalakulni és ventit fogadni. Ilyesmi lesz majd... De csak ha végre január végén február elején beköltözök az új műhelybe és végre hozzáférek napi szinten az esztergához. Ettől függetlenül meglesem azt a hűtőt, amit ajánlottál.
(#30981) Ispy: ez Metis?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
imibogyo #30978 üzenetére
(#30978) imibogyo
Macho 90-et ne, 0-a helyed marad a ramokhoz, helyette inkább True Spirit 90M Rev.A és nyertél 10mm-t is.(#30979) Duracellm...
patent
-
törölt tag
válasz
#16939776 #30937 üzenetére
Tapasztalatok:
Méreteivel nagyon nagy szerencsém volt, minden elfér!
A hozzá adott venti nem produkált túl acélos légszállítást, 12V-on sem, bordára rakva végképp.
viszont hallat némi zizegő hangot felcsatolva. Ha hozzáérek a kerethez abbahagyja.
Második ventivel már érezhető huzatot csinál, de nem lett volna értelme, hisz mögötte van egy 120mm-es venti...Teljesítménye 1db ventivel: Kemény 8C°-al volt rosszabb mint a korábban leírt Custom vízhűtésem, friss pasztával 81-82C°-ra ment fel a két középső mag LinX teszt alatt. Ekkor már az összes venti ~70%-on tekert. Kellemes langyos levegő jött a hűtő mögül.
Játék alatt nem ment alap fordulatszám fölé, tehát a CPU egyik magja sem lépte át a 65C-ot.
És a ház szellőzése is vissza állt régi rendjébe 76C°-on tetőzött a GPU-temp 20 perc folyamatos 97%-os terhelésre.
A zaj elhanyagolható szinten maradt, a vizes próbálkozáshoz képest. Nagyon elégedett vagyok veleMás: Noctua support... A 140mm-es pwm venti veri ki az olajat a csapágyból, találtam foltokat/cseppeket a kereten.
Megkérdezzük a hivatalos álláspontot a rotorral lefelé való üzemről, mert eddig egyik venti sem bírta sokáig...[ Módosította: radi8tor ]
-
imibogyo
veterán
Csak sajnos vennem kell egy kisebb processzor hűtőt, mert a jelenlegi Gotthard egyrészt valahogy így férne bele nekem is a házba (10 percig próbálkoztam beletenni és bár látszódott, hogy nagyon erőszakolva beleférne, de az hamar kiderült, hogy a 19x8x4 cm-es táp sehogy sem férne mellé, így nem is folytattam a dolgot), én viszont mindenképp házon belülre fogom szerelni ezt is. Így nincs más út, csak a kisebb, de még mindig passzív hűtő beszerzése. Csak egy Celeront kell elvinnie, úgyhogy szerintem egy Iori, vagy a kisebbik Shuriken is meg fog felelni a célnak (bár ez utóbbinak annyira kicsik a lamellák közötti rések, hogy ennél nem úszom meg a ventit, valamint a ramokat is cserlnem kellene (ami nem gáz, mert még van 4 darab LP modulom a műhelyben valamelyik dobozban)). Még a Macho 90-en agyalok, ha jól mérek mindent, akkor hiába nagyobb és magasabb, mint a többi, még mindig be tudnám tolni a tápot mellé és az oldallap is felmenne a házra, viszont egy slim venti (vagy a gyári legrosszabb esetben leszabályozva) ekkor is kellene mivel a hűtő és a táp nagyon kitöltené a házat és hiába az alacsony fogyasztás azért komolyabb feladatnál szépen átmelegedne a ház...
-
kisza25
félisten
-
Archttila
veterán
Ezzel letudtam a DAC/AMP kerdest is, mivel a ATH-M50x nem egy erzekeny fejes igy nem igazan igenyel draga rendszert maga ala, szoval a Supreme FX valoszinuleg tobb mint eleg neki sot! biztos vagyok benne mivel a magas impedencias 600ohm os fulesektol sem jon zavarba.
Ezt csak azert emlitem meg mert tervben volt egy Snapdragon vagy valami hasonlo 30-50K-s motyo, de igy hanyagolom.
Ha nem lesz vele gond akkor ez hosszu evekig marad ja, es 5 ev garival vettem nem 3-mal! -
Archttila
veterán
-
-
Archttila
veterán
válasz
zolika15 #30968 üzenetére
En is gyartok
viszont eleg szomoru, hogy aliexpresszen a melyen tisztelt uriember csak a 24 pin-es ATX csatikbol enged darabra vasarolni, a tobbinel 20-30 a min. piece!
-
zolika15
tag
válasz
Archttila #30964 üzenetére
Igen elkepzelheto, hogy azzal volt felfogatva. shteer kolleganak szoktam vinni innen egy ket dolgot ha ugy van, de valoban nem kapkodjak el, persze ezt leszamitva nem olyan rossz bolt!
(#30966) Duracellm... koszonom meg lesz bele sima meretre gyartott fekete kabel januarban!! Sajnos ilyenre nincs lehetosegem, de amint lesz megcsinalom!
-
törölt tag
válasz
zolika15 #30956 üzenetére
Gratulálok hozzá! Egészen igényesen lett összeállítva, bekábelezve
Ha majd lesz lehetőséged, egy konnektoros fogyasztásmérést Load/Idle elkövethetnél, legalább is engem érdekelne.
(#30951) sati: Nem erőltetném a mini VGA-t, ha már elfér normál méretű a kuckóban. És megemelném a lábait, hogy az alsó ventiket ne keljen hajtani. 970+140-150W CPU-nál elkél a bőséges légáram.
-
Archttila
veterán
válasz
zolika15 #30963 üzenetére
Valoszinuleg a kis gumipockokkel volt felfogatva ezert nem latod a csavar helyet. De siman elkepzelheto, hogy valoban uj termekrol van szo.
Nekem veluk eddig csak jo tapasztalataim voltak, az NH-U9S is toluk erkezik.(elvileg ma kapjak meg)
Az osszes Noctua ventim, az SG13, az SFX tap mind onnan van... -
ada19
senior tag
Mivel az utóbbi pár hsz-ben Noctua túladagolás van, érdekelhet titeket a tapasztalatom az ügyfélszolgálatukkal.
Röviden: halk "humming" hang szerűséget hallottam, tuti hogy prochűtő miatt volt mert a fordulatszám szabályozásával eltűnt. Írtam nekik, mindenféle kérdés nélkül (najó, egy számlamásolatot és postázási címet azért kértek) már küldték is az újat, remélhetőleg ma meg is jön, ráadásul a combosabb A9-et.
Részletesen: http://prohardver.hu/tema/milyen_cpu_hutot_vegyek_2/hsz_70533-70533.html
-
törölt tag
-
Archttila
veterán
válasz
shteer #30946 üzenetére
Most igy hirtelen nem vagom, hogy pl a BQ Dark Rock Pro 3-nal milyen felfogatast alkalmaznak, de a sracnak a 6700K meghajlott alatta
pedig ugye LGA1151 rdy.
Dura
Mint irtam szimplan csak a Batch alapjan kovkeztettem a jo tuningolhatosagra, de amint (Szombaton?) megjon a lapom kiderul.
(remelem)
NCASE
Mivel par dolog mar adott, igy elso korben valami ilyesmi kialakitasra gondoltam:
- Asus Maximus VIII Impact
- Noctua NH-U9S
- SilverStone SX500-LG
- 2x Noctua NF-A8
- 2x Noctua NF-A9
- 2x Akasa Viper 120mmHa jol emlekszem most a V4 egyik ujitasa, hogy 2mm-el tobb hely van az SFX-L PSU-nak.
Eddig hosszu VGA-nal teljesen le kellett lapitani a kabelek, hogy beferjen a kartya, de most faragtak rajta. A masik ujitas pedig az elulso USB3 aljzatok szine, kekrol feketere valztozott. -
kisza25
félisten
-
varmi2
nagyúr
Ma beüzemeltem életem első itx lapját. Asrock QC5000itx/ph , akinek ilyen lapja van, vagy más asrock, es használja az usb-s gép bill. gép indítását. Leirhatná, hogy hogy kell, mert a biosba engedélyeztem, de továbbra sem indul. Htpc szerepet fog betölteni, ezért jó volna, ha indulna a gép.
-
törölt tag
válasz
Mercutio_ #30947 üzenetére
Mivel más/külföldi oldal árai is fel szoktak kerülni, másrészt a közösségnek "hasznos" ez az infó, nem csak egy személy húz belőle hasznot, így duplán nem látom problémának.
(#30946) shteer: Ha lenne datasheet hozzá, akkor meglehetne mondani, hogy mekkora erőig biztonságos, de így infó nélkül, nem egyértelmű a user/hűtőgyártó felelőssége.
Ismerősöm mondta: ...majd legyártják 7000-es helyett 8000-es alu ötvözetből, verseny kerékpároknál is így növelik az alkatrészek alaktartását.
-
Mercutio_
félisten
Ha nem ide való majd törli a topicgazda: PCX-nél 35k a Giga GA-Z97N-WIFI alaplap (ha jól láttam, máshol 48-nál kezdődik)
-
törölt tag
Leehet hogy a kép tényleg megtévesztő, de akkor a foglalat magasságában/akár a pcb vastagság miatt/ kell lennie különbségnek, különben nem lenne az a probléma sem: (#30942): márnint, hogy egy specifikált erőnél jóval nagyobbat kap a CPU. A nagyobb IHS height magyarázná az "out of spec" erő ébredését
Valaki mérje le PLS, akinek van mindkét/mindhárom foglalat+cpu, és derékszög+tolómérő
-
törölt tag
válasz
Archttila #30938 üzenetére
lga1155: 7,781 +/-0,335mm forrás:INTEL
lga1150: 7,781 +/- 0,335mm forrás:INTEL Akkor ez sem biztos hogy igaz...
lga 1151-re nem találtam hivatalos spec-et, de ez okot adhat a gyanura:
lga 1150 vs. 1151Az a kétségbe ejtő, hogy kompatibilisnek kiáltották ki a korábbi ugyan erre a furattávra készült hűtőkkel, de a megkötéseket nem adtak hozzá. pl.: a korábbi push-pin-es hűtők sem lehetnek probléma mentesek, nem hiába nem adnak a box-os cpuk-hoz coolert, user majd megoldja, vagy szétpréseli a CPU-t/LGA tüskéit
Remélem az NcaseM1-ben nem fogsz csalódni, azt ajánlom hogy ne legyenek előre hatalmas elvárásaid, ezt is emberek tervezték és gépek gyártották.
Ha ez a te mérésed, akkor a CPU-val már szerencséd volt
Az asus meg leadta a színvonalat az utóbbi években, a userek egy része még azt hiszi, hogy drága lap azt jelenti hogy jó is, és support is lesz...
-
Archttila
veterán
Az elozo gondolatmenethez meg ket mondat:
Az Asus uj z170-es lapcsaladja (kiveve persze a ROG sorozat) nem igazan sikerult jol. Csak a hardforum-on talaltam 2 felhasznalot akiknel szinten ugyan az volt a problema mint nalam, bekapcsolas utan csak a Power LED vilagitott. RMA
A WI-FI modul szinten nagyon sok felhasznalonal nem mukodik 5GHz-en. RMAErre viszont kivancsi leszek!
Ugy fest kifogtam egy igen tuningos darabot -
Archttila
veterán
válasz
#16939776 #30937 üzenetére
Eloszor is orulok, hogy teteszik a huto hasznald egeszseggel
Valoban erdekes amit a telepitesrol irsz, viszont fontosnak tartom megemliteni, hogy a tesztek amiben panaszkodnak a kerdeses alkatresz nehezen szerelhetosegere az rendre lga1151 es lga1150 foglalatos alaplapon tortenik.
(szerintem az osszes review-ot elolvastam)
Oszinten szolva valoszinuleg ez ma a piacon kaphato leghatekonyabb ITX AIR cooler, de hazudnek ha azt mondanam, hogy nyugodt lennek ha valami ennyire szoritja a CPU-t a foglalatban... szoval nem bantam meg, hogy (neked) eladtam!
Nem utolso sorban az uj huto ami velhetoleg hetfon erkezik 100% kompatibilis lesz az NCASE M1-el.
(nyaron megrendelem)
Az alaplapot pedig nem rontottam el, az Asus uj z170 sorozatat egy szo jellemzi igazan: RMA! (Amazon, newegg etc)
-
törölt tag
Atlas-kaland képekben:
Sajnos nem kompatibilis a Z77m-ITX-el
Most már igen..
Felszerelve:
A hűtőt teljesen problémamentes LGA1155-re felszerelni! a base és a feszítő között volt 0,2 mm hézag egy-egy fordulattal betekert rugós szorító csavarokkal.
Az lehet a magyarázat arra, hogy lga1151-re csak kínlódás árán lehet feltenni a ennél a hűtőnél a feszítőt, és behajtani a rugós csavarokat: hogy magasabban lehet a skylake CPU síkja a pcb-hez képest, mint az LGA1155-ös modelleknél.
Ez vagy helyt álló, vagy nem, minden esetre:
Érdemes számításba venni A CPU hűtő kiválasztásánál, vagy meglévő újrahasznosításánál. -
HookR
addikt
A ház specifikációjában CPU-hűtő magasságra max. 160mm van megadva, ami azért baj, mert az olyan nagyobb aszimmetrikus toronyhűtők, mint például a Thermalright HR02 Macho, vagy a Deepcool Lucifer v2, ami adná magát az MSI B85I-re, az magasabb ennél néhány mm-rel. Azt nem mondom, hogy ne lehetne rá megfelelőt találni, csak sokkal nagyobb a választék az Asus H81I-Plus-hoz hasonló alaplapok esetében, ahol a CPU-foglalat nagyjából középtájt van, így könnyebb a pénztárcádnak is megfelelőt választani.
Ha nem is perdöntő, de mindenesetre egy érv az Asus mellett. -
HookR
addikt
Milyen ház, milyen hűtő, milyen memóriák alkotnák a konfigurációt? Csak mert a kiszemelt alaplapokon máshol van a CPU-foglalat, ami behatárolja milyen hűtőt tudsz elhelyezni a dVGA mellé, milyen magas memória fér alá, illetve a házba milyen kialakítású hűtő fér be egyáltalán.
-
kisza25
félisten
teljesen passzív helyet leszabályozott ventik, nagy méretű hűtőkkel, a vízhűtésnél ott a pumpa hangja, az sem hangtalan
A passzív is tud tartós lenni, fater gépében máig üzemel egy 10 éves Gigabyte 6600GS kártya, valaha játszottam veleA házon van pár extra leszabályozott venti
-
imibogyo
veterán
válasz
Goose-T #30930 üzenetére
Úgy-úgy...
Anno (6 éve) munkahelyemen 100-ával dobálták ki az ilyeneket a "modernebb" billentyűzetekért cserébe és akkor nyúltam rá 3 darabra, amit azóta szétosztogattam a családon belül. Komolyan kellett volna még belőle hoznom. Mechanikus az egész, nem ilyen csilli-villi érintkezős, vagy zselés és nagyon-nagyon strapabíró. Plusz UNIX-LINUX környezetben nagyon szeretem az extra gombokat is. Még egy egyszerű kis festés modon gondolkodom, hogy jobban menjen a modernebb eszközeimhez és utólagos háttérvilágításon. Bár ezt nem érzem annyira fontosnak, mivel van rajta USB-HUB és ide szoktam bedugni a kis LED-es lámpáimat éjszakára.
(#30932) kisza25: úgy-úgy. Ha kell a hűtés, akkor ez a járhatóbb út szerintem is. Nekem is anno volt a linkelt faházban két 500-as venti, amik pont annyi levegőt toltak, hogy a tetőn lehetett érezni a huzatot. Hangjuk viszont szinte semmi...
-
imibogyo
veterán
Hát édesapámtól örököltem. Sokszor ő segít még fogni a körfűrészt, mert az nehezebb, mint én vagyok. De azért megoldom.
(#30927) sg22: valaki mindig megjegyzi és én mindig elmondom válaszként, hogy az egyik legjobb billentyűzetem, pedig volt már sokkal márkásabb-csicsásabb sőt háttérvilágítós is, de mindig visszatérek ehhez.
Sajnálom, hogy anno nem loptam (izé.... vettem....
) belőle többet...
-
Ispy
nagyúr
Akkor megnyugodtam, no para. Köszi mindenkinek!
Jöhetne már az a táp, úgy összeraknám már a gépet...házventinek vettem most egy Akasa Apachet, kíváncsi vagyok mit tud majd.
Sajnos nem voltam elég körültekintő és sikeresen letörtem a PCI foglalatról a VGA tartó pöcköt
Francba....
(#30925) imibogyo
Most nézem, ahhoz képest, hogy 2 éves forma vagy, elég jól értesz a gépekhez
-
imibogyo
veterán
Igen, erre gondoltam én is.
(#30920) ANOka: semmi baj nincs a passzív cuccokkal, az én gépem is teljesen passzív (ezt a lapot épp 5 perce adtam el
) és most építem vissza az ITX-es passzív gépemet (és ismételten ezzel az alaplappal, mert szerettem, csak most veszek mellé egy ilyen házat is, mert ööö... csak
). Zúgjon az a flex....
Én amit linkelt, azt egyfajta "normális" elváltozásnak látom, semmi extra.
(#30921) Ispy: Én is elsőre valami ilyesmire gondoltam, a kérdés csak az, hogy ez esetleg a halál első jele lehet-e, vagy csak sima fehér foltok, aztán annyi.
Szerintem utóbbi. Amit azóta már mások is megerősítettek... Nekem is volt ilyen "foltos" 6600 GT-m passzív hűtéssel és azóta is megy unokaöcsém gépében passzívan, lassan 10 éve...(#30923) Duracellm...: Köszi!
Szakszerűbben megfogalmaztad, amit én nem tudtam.
-
törölt tag
Aggódni kár, az a szelektív hullámforrasztás után ott maradt gyanta/retek, semmi köze a melegedéshez.
Azért ennyire határozott, mert:
Ezek a nagyméretű furat-szerelt csatlakozók+alkatrészek kerülnek fel utoljára, még lehet hogy kézzel is ültetik be. Mert akkora a szórás a kivitelben, hogy a robot, nem találna bele egyszerre az összes lábbal.
Utána kerül egy maszk a pcb-re, ami megakadályozza hogy az ónfürdő hozzáférjen a többi, már beültetett/forrasztott alkatrészekhez. A szabadon maradt kis "ablakokon" fér hozzá az Ón, és a vele együtt levő folyasztó-szer.Ha nagyon akarod lemosható vegyszerrel.
-
Ispy
nagyúr
Lehet, de akkor minek csinálnak ilyet? Egyébként terhelés alatt 65 fok körül szokott lenni a hőmérséklet, azért az nem olyan kirívó egy VGA esetében.
Mindegy, van rá még 1 év gari, remélem nem a lejárat után 1 héttel fogja beadni a kulcsot
(#30919) kisza25
Én is elsőre valami ilyesmire gondoltam, a kérdés csak az, hogy ez esetleg a halál első jele lehet-e, vagy csak sima fehér foltok, aztán annyi. Nem mintha bármit is tudnék vele kezdeni.
-
válasz
kisza25 #30919 üzenetére
Akkor az ilyen esetekre mi a megoldás (már ha van)? Ha pl. az a cél, hogy az adott gép a lehető leghalkabb legyen.
- Ne vegyél passzív hűtéssel rendelkező alkatrészt?
- Vegyél, de akkor használd addig, amíg tönkre nem megy? (Ami valószínűleg hamarabb bekövetkezik, mint az aktív hűtéssel rendelkező változata.)
- A hűtést cseréld le folyadék hűtésre? (Az ár figyelmen kívül hagyásával egyáltalán minden adott esetben szükséges alkatrész beszerezhető kis hazánk üzleteiben? Külföldről rendelve biztosan, de az - pl. gariztatás/téves rendelés esetén - nagyobb macera.) -
Slyer
senior tag
Sziasztok urak!
Kis tanácsra lenne szükségem! ITX-re szeretnék váltani a kompaktság miatt.
Egy i5-4690 procim van, 1x8Gb rammal, egy gtx750-nel (hamarosan gtx960).
1 hdd van a gépemben, szóval az itx miatt a kevesebb sata csati nem gond, valamint a ramot bővítek, akkor is veszek egy másik 8 gigás modult és meg van oldva.
A kérdésem az lenne, hogyha nem szeretnék tuningolni, mókolni, csak használni (és játszani) akkor melyik lapot ajánlanátok inkább? (előlapi usb3 csatik miatt az olcsóbb asrockok nem jönnek szóba)
MSI B85I, vagy Asus H81I-Plus? esetleg valami más ötlet?
köszönöm!
-
Ispy
nagyúr
Eladtam a gépből a régi (már 1 éves elmúlt pár nappal
) tápomat és most atomjaira szedtem a gépet. Érdemes most egy újrapasztázást is csinálni? Ha összerakom, akkor legalább 1 évig nem fogom megint szétszedni (elvileg
)
-
zolika15
tag
Lehet ez egy amator kerdes, de ez mitol van, probaltam mar drivert frissiteni de semmi (giga b85n phoenix lap win 10).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest