Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

Valami elkezdődött... :DDD

Csak sajnos vennem kell egy kisebb processzor hűtőt, mert a jelenlegi Gotthard egyrészt valahogy így férne bele nekem is a házba (10 percig próbálkoztam beletenni és bár látszódott, hogy nagyon erőszakolva beleférne, de az hamar kiderült, hogy a 19x8x4 cm-es táp sehogy sem férne mellé, így nem is folytattam a dolgot), én viszont mindenképp házon belülre fogom szerelni ezt is. Így nincs más út, csak a kisebb, de még mindig passzív hűtő beszerzése. Csak egy Celeront kell elvinnie, úgyhogy szerintem egy Iori, vagy a kisebbik Shuriken is meg fog felelni a célnak (bár ez utóbbinak annyira kicsik a lamellák közötti rések, hogy ennél nem úszom meg a ventit, valamint a ramokat is cserlnem kellene (ami nem gáz, mert még van 4 darab LP modulom a műhelyben valamelyik dobozban)). Még a Macho 90-en agyalok, ha jól mérek mindent, akkor hiába nagyobb és magasabb, mint a többi, még mindig be tudnám tolni a tápot mellé és az oldallap is felmenne a házra, viszont egy slim venti (vagy a gyári legrosszabb esetben leszabályozva) ekkor is kellene mivel a hűtő és a táp nagyon kitöltené a házat és hiába az alacsony fogyasztás azért komolyabb feladatnál szépen átmelegedne a ház...

Új hozzászólás Aktív témák