- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#16939776 #30937 üzenetére
Tapasztalatok:
Méreteivel nagyon nagy szerencsém volt, minden elfér!
A hozzá adott venti nem produkált túl acélos légszállítást, 12V-on sem, bordára rakva végképp.
viszont hallat némi zizegő hangot felcsatolva. Ha hozzáérek a kerethez abbahagyja.
Második ventivel már érezhető huzatot csinál, de nem lett volna értelme, hisz mögötte van egy 120mm-es venti...Teljesítménye 1db ventivel: Kemény 8C°-al volt rosszabb mint a korábban leírt Custom vízhűtésem, friss pasztával 81-82C°-ra ment fel a két középső mag LinX teszt alatt. Ekkor már az összes venti ~70%-on tekert. Kellemes langyos levegő jött a hűtő mögül.
Játék alatt nem ment alap fordulatszám fölé, tehát a CPU egyik magja sem lépte át a 65C-ot.
És a ház szellőzése is vissza állt régi rendjébe 76C°-on tetőzött a GPU-temp 20 perc folyamatos 97%-os terhelésre.
A zaj elhanyagolható szinten maradt, a vizes próbálkozáshoz képest. Nagyon elégedett vagyok veleMás: Noctua support... A 140mm-es pwm venti veri ki az olajat a csapágyból, találtam foltokat/cseppeket a kereten.
Megkérdezzük a hivatalos álláspontot a rotorral lefelé való üzemről, mert eddig egyik venti sem bírta sokáig...[ Módosította: radi8tor ]
-
Archttila
veterán
válasz
#16939776 #30937 üzenetére
Eloszor is orulok, hogy teteszik a huto hasznald egeszseggel
Valoban erdekes amit a telepitesrol irsz, viszont fontosnak tartom megemliteni, hogy a tesztek amiben panaszkodnak a kerdeses alkatresz nehezen szerelhetosegere az rendre lga1151 es lga1150 foglalatos alaplapon tortenik.
(szerintem az osszes review-ot elolvastam)
Oszinten szolva valoszinuleg ez ma a piacon kaphato leghatekonyabb ITX AIR cooler, de hazudnek ha azt mondanam, hogy nyugodt lennek ha valami ennyire szoritja a CPU-t a foglalatban... szoval nem bantam meg, hogy (neked) eladtam!
Nem utolso sorban az uj huto ami velhetoleg hetfon erkezik 100% kompatibilis lesz az NCASE M1-el.
(nyaron megrendelem)
Az alaplapot pedig nem rontottam el, az Asus uj z170 sorozatat egy szo jellemzi igazan: RMA! (Amazon, newegg etc)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest