Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #16939776 #30937 üzenetére

Belakva:

Tapasztalatok:
    Méreteivel nagyon nagy szerencsém volt, minden elfér!
    A hozzá adott venti nem produkált túl acélos légszállítást, 12V-on sem, bordára rakva végképp.
    viszont hallat némi zizegő hangot felcsatolva. Ha hozzáérek a kerethez abbahagyja.
    Második ventivel már érezhető huzatot csinál, de nem lett volna értelme, hisz mögötte van egy 120mm-es venti...

Teljesítménye 1db ventivel: Kemény 8C°-al volt rosszabb mint a korábban leírt Custom vízhűtésem, friss pasztával 81-82C°-ra ment fel a két középső mag LinX teszt alatt. Ekkor már az összes venti ~70%-on tekert. Kellemes langyos levegő jött a hűtő mögül.
    Játék alatt nem ment alap fordulatszám fölé, tehát a CPU egyik magja sem lépte át a 65C-ot.
    És a ház szellőzése is vissza állt régi rendjébe 76C°-on tetőzött a GPU-temp 20 perc folyamatos 97%-os terhelésre.
    A zaj elhanyagolható szinten maradt, a vizes próbálkozáshoz képest. Nagyon elégedett vagyok vele :K

Más: Noctua support... A 140mm-es pwm venti veri ki az olajat a csapágyból, találtam foltokat/cseppeket a kereten.
    Megkérdezzük a hivatalos álláspontot a rotorral lefelé való üzemről, mert eddig egyik venti sem bírta sokáig... :U

[ Módosította: radi8tor ]

• Archttila

veterán

válasz #16939776 #30937 üzenetére

Eloszor is orulok, hogy teteszik a huto hasznald egeszseggel :) Valoban erdekes amit a telepitesrol irsz, viszont fontosnak tartom megemliteni, hogy a tesztek amiben panaszkodnak a kerdeses alkatresz nehezen szerelhetosegere az rendre lga1151 es lga1150 foglalatos alaplapon tortenik. :) (szerintem az osszes review-ot elolvastam)

Oszinten szolva valoszinuleg ez ma a piacon kaphato leghatekonyabb ITX AIR cooler, de hazudnek ha azt mondanam, hogy nyugodt lennek ha valami ennyire szoritja a CPU-t a foglalatban... szoval nem bantam meg, hogy (neked) eladtam! :K :C

Nem utolso sorban az uj huto ami velhetoleg hetfon erkezik 100% kompatibilis lesz az NCASE M1-el. :D (nyaron megrendelem)

Az alaplapot pedig nem rontottam el, az Asus uj z170 sorozatat egy szo jellemzi igazan: RMA! (Amazon, newegg etc)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés