Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
- 
			  LOGOUT Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pista0001 addikt válasz  Mercutio_

üzenetére Mercutio_

üzenetéreKöszi mindkettőtöknek. Keresek belakós videót youtube-on. Goose-T: Az LC-Power kiesik, táp nélküli kellene. A másiknál vannak érdekesek, de mivel elrejteni nem szeretném, nem lenne baj ha nézne ki valahogy  Csúnyácskák egy "kicsit", és nem is olcsóbbak annyival. Csúnyácskák egy "kicsit", és nem is olcsóbbak annyival.Esetleg ezeknél egy kicsit nagyobbra van ötletetek? Csak pár centivel, hogy ne csak integrált procis férjen bele. A hűthetőség sem utolsó természetesen. 
- 

Pista0001 addikt Sziasztok. Kicsit slamasztikában vagyok. Összeraknék egy kicsi gépet. Van egy Lian li PC-Q07-em, de ez nagy, kisebbet szeretnék. A Chieftec IX-01B alapvetően tetszik tudja azt amire szükségem van. Táphely nem kell mert pico lesz benne, 2 db 2,5-es hely kell minimum (merevlemezeknek, az ssd elfér bárhol), nagyjából ennyi. Mi van ami még jó lehet? 
- 

Ombre85 tag válasz  jim bcs

üzenetére jim bcs

üzenetéreIgazad van, elírtam, A D2H-ra gondoltam. Elnézést kérek, magamra vetek. 
 Sajnos csak a D2H-t látom, akárhol is nézem, így akkor ez tárgytalan. Marad az MSI újonnan. Köszönöm a segítséget!A Picot pedig megnézem majd átalakítóval, de szerintem csere lesz egy rendes tápra, a házban elfér. Prociból érdemes a tuningos G3258-at belerakni, vagy G3420? Egy árban vannak. Lehet egy ilyen mazsolányi lappal rendesen tuningolni?  
- 

#16939776 törölt tag válasz  kisza25

üzenetére kisza25

üzenetéreEz úgy lehet hogy 3570 és azért annyi, mert a borda csak szélnek van kitéve. Ha raknék rá direktbe ventit az sem érne sokat(~3C°) mert a cpu kupak és a magok között van a probléma.. maga 50-60W eldisszipálása nem jelenthet problémát a hűtőnek(TX3evo), szvsz. A kupakolást megcsinálom, ha nem lesznek egyenletesebbek a hőfokok, akkor megy vissza a H77 úgy ahogyan eddig használtam. 
- 

jim bcs nagyúr válasz  AxBattler

üzenetére AxBattler

üzenetéreTisztába vagyok vele hány fajta van, ő a simát írta a GA-H81N-t és nem a D2H-t így azt mondom tökéletes, amennyiben elírta és a D2H-t venné meg akkor természetesen ne vegye meg. 
 Nincs kapacitásom de szerintem neked sem, hogy egy aprós hírdetés miatt mindenkinek átnézzük azt, hogy valóban pontosan azt a terméket írta-e meg. Mint tudjuk 1-2 betű és szám kombináció itt nagyon is számít, nincs idő arra hogy a gépelések mellett még az aprót is tételesen átnézzük, bízunk abban hogy pontos nevet ad meg mert ha nem abban az esetben magára vessen a delikvens.
- 

shteer titán 
- 

válasz  jim bcs

üzenetére jim bcs

üzenetéreTöbbféle ITX-es Giga H81 lap létezik. Ami most nálunk kapható kiskerben, ill. ami aprón fenn van, az a GA-H81N-D2H típus: 
 4 SATA, nincs belső USB3, nincs PCI-E, csak PCI. Amit Te linkeltél, az a sima GA-H81N: 
 3 SATA, 1 mSATA (3GB/s), nincs belső USB3, van PCI-E. Utóbbi tényleg jó kis lap, de már nem lehet kapni - sajnos. (#29386) Ombre85 
 Esetleg ezekkel az átalakítókkal működhet a picoPSU, de nem vennék rá mérget: 1, 2
- 

Ombre85 tag válasz  AxBattler

üzenetére AxBattler

üzenetéreAMD oldalon az általad javasolt AM1-es megoldás egész jól hangzik az 5350-es procival. 
 Ha Intel, akkor néztem a Gigabyte H81N-t, ami most lenne aprón. Ez valamivel rosszabb, mint az általad javasolt MSI H81I? Egy G3420-at néztem bele szintén használtan, ha ez most kielégítené az igényeimet, ez később fejleszthető lenne.
 A szűk keresztmetszet az MC szerver miatt alakulhat ki, ami igényli a nagyobb egyszálas teljesítményt, ilyen szempontból melyik a nyerőbb? A többi említettet is emiatt ejtetném ki.Mindkét alaplap 20+4+4 pines, de a Pico csak 20. A 350-et szépen elvitte így is, elég lenne ezeknek is? 
- 

Ombre85 tag válasz  AxBattler

üzenetére AxBattler

üzenetéreEzek szerint még mindig jobban megéri integrált procis lapot venni, mint külön? Vagy csak a fogyasztás/passzív üzem miatt jobb választás? A passzivitás nem annyira szempont, szerintem meg tudom oldani aktív hűtéssel is, hogy halk legyen, csak referenciának írtam, hogy a jelenlegi ilyen félpasszív. A fogyasztás/teljesítmény inkább mérvadó, árat pedig direkt nem írtam, azt majd igazítom az igényekhez. 
 Nekem megfelel a használt, sőt inkább eleve ott nézelődök.
- 

válasz  Ombre85

üzenetére Ombre85

üzenetéreKeretet nem írtál, de ha mindenképpen passzív megoldás kell, akkor van néhány megoldás. 30k-ig... 
 Asrock AM1B-ITX lap + Athlon 5350 CPU + Arctic Alpine M1 passzív hűtő
 ASRock Q1900-ITX integrált cpu-s lap
 ASRock Q2900-ITX integrált cpu-s lap, bár ez már mintha kifutott volna. 
 Review40k-ig... 
 ASRock N3700-ITX40k felett - szigorúan szvsz. 
 35W-os fogyasztású Intel i3 + valami böhöm hűtő, venti nélkül, valami minőségi 80mm-es házventivel (SWIF2, Noctua).
- 

Ombre85 tag Sziasztok! Ha lenne kapacitásotok egy kis segítségnyújtásra, azt megköszönném, mert nem vagyok nagyon otthon a témában, de bővítenem kéne. Jelenleg van egy m-itx rendszerem, amit egyre több mindenre használok, de leginkább home szerverként funkcionál. Sajnos már kevés a teljesítménye, ezért egy optimális bővítésen gondolkozom. Az alábbi célfeladatokat látja el linux alatt: 
 (- htpc,kodi ) – épül egy málnavezérelt ambilight klón, lehet, hogy áttestálnám arra ezt a feladatot, ezért zárójeles
 - fileserver (samba, ftp)
 - torrent kliens több száz torrenttel
 - Minecraft szerver 10 fős seregnek
 - mindezt párhuzamosanVan itthon egy s más, így a legolcsóbban próbálnám kihozni, de időtállónak és bővíthetőnek szeretném, mert az integrált proci úgy érzem, nagy hátrány. 
 Ami jelenleg rendelkezésre áll:
 - Asrock E350M1 – ez lenne cserélve
 - Codegen MX31 ház
 - 120W pico PSU + 120W noti töltő
 - "végtelen" mennyiségű 4GB-os DDR3 RAM, amit igény esetén becseréltetek so-dimm-re.
 - 2,5” SATA hdd és egy 60GB OCZ SSD, de ezt lehet, hogy kivágom belőle, mert gyanúsan lassú…Elvárásaim: 
 - alacsony fogyasztás, mivel 0-24 megy. A jelenlegi 35-40W-os
 - zajtalan működés. A jelenlegi csak egy coolink swif házhűtővel elvan boldogan, minden más passzív.
 - ne legyen overkill később bővítem, ha szükséges később bővítem, ha szükségesMi lenne a helyes irány? 1150-es platform és egy pentium/i3? 
 PicoPSU mehet a levesbe, vagy még van esélye? Esetleg egy DC bemenetes lap helyette?Nagyon köszi előre is! 
- 

#16939776 törölt tag válasz  #16939776

üzenetére #16939776

üzenetéreMeg volt az ismerkedés: hogy ne induljon hátránnyal, levettem a z77-ről a WiFi modult, így ugyan azokkal a beállításokkal(Mind két esetben ugyan akkora Gflops-ot produkált a CPU) 3W-al kevesebbet evett LInX alatt, mint a H77-es lap.103->100W  
 Egyenlőre ezek az eredmények:
 Alap: Ofszet -0,125V Level5 LLC 100W(konnektoros fogyasztás) 72C°(legmelegebb mag)
 3,8GHz fix:1,000V mérve 1,008...1,016V 103W 75C°
 3,9GHz fix:1,030V mérve 1,032...1,040V 106W 79C°
 4,0GHz fix:1.065V mérve 0,072...1,080V 113W 85C°Még nincs eldöntve, hogy meg lesz-e skalpolás  
- 

válasz  Goose-T

üzenetére Goose-T

üzenetéreÓvatosan, abban SFX-350BS-L táp található, aminek erősen korlátozott a felhasználhatósága. Helyette említeném az Aerocool CS-101-et. Simán venném magamnak is, de zavar a 427 mm-es mélysége. 
- 

Goose-T veterán válasz  AusWolf

üzenetére AusWolf

üzenetéreEzen meg 4+2-es hűtött VRM van.  Ilyen lapom van nekem is A10-7850K-val, és meg vagyok elégedve vele. A hangkártyája viszont nagyon ratyi, de szerintem nem is érdemes a mai világban az alaplapi hangkártyákra építeni, ha minőséget akar az ember. Lőssz Ebay-ről vagy Hardverapróról pár ezresért egy külső fejhallgató-erősítőt DAC-kal, és meg van oldva pár évtizedre a problémád. Ilyen lapom van nekem is A10-7850K-val, és meg vagyok elégedve vele. A hangkártyája viszont nagyon ratyi, de szerintem nem is érdemes a mai világban az alaplapi hangkártyákra építeni, ha minőséget akar az ember. Lőssz Ebay-ről vagy Hardverapróról pár ezresért egy külső fejhallgató-erősítőt DAC-kal, és meg van oldva pár évtizedre a problémád.
- 

AusWolf őstag Sziasztok!  Egy gyors, de annál bonyolultabb kérdés: Ha egy ASRock FM2A88X-ITX+ alaplapot használnék AMD A10-7870K APU-val, akkor a gyári AMD hűtő mellé/alá beférne egy magas profilú RAM-pár, mint például a Kingston HyperX Beast sorozat memóriái? Előre is köszönöm a segítséget.  
- 

radi8tor MODERÁTOR válasz  norbalia87

üzenetére norbalia87

üzenetéreFSP itthon olcsóbb. 
 Ha van rá keret, akkor lite-on.
- 

norbalia87 tag Sziasztok, remelem jo topikban vagyok. A heten szeretnem osszerakni az uj mini-itx szerveremet. 
 Eddig ezen az alaplapon gondolkozom.
 A kerdesem az lenne, hogy ez a "szornyeteg" kompatibilis lenne az alaplappal?
 Az asrock oldalon 9-19v es a csatlakozo merret 5,5-2,5 (ami szinten megfelel) az elvarasoknak.
 Esetleg valami mas megbizhato gyarto?
- 

Goose-T veterán válasz  flashpointer

üzenetére flashpointer

üzenetérePedig lett volna kisméretű mATX ház is a csodálatos SFX-350BS táppal, és akkor nem kellett volna egy dög nagy házat megvenned.  
- 

Mercutio_ félisten válasz  bandras0226

üzenetére bandras0226

üzenetérePofátlan lehúzás, bár nem meglepő. 
- 

flashpointer őstag 
- 

válasz  Dr. Akula

üzenetére Dr. Akula

üzenetéreNagyon nem 100HUF! És ez csak 3db HDD-hez elég. Láttam hazai boltba 1 HDD-hez valót az 2790HUF volt. Amibe van gyárilag az meg 10-20K-val drágább, ha nem többel mint amibe nincs. 
- 

Dr. Akula félisten válasz  flashpointer

üzenetére flashpointer

üzenetéreÉn azt várom mikor fedezik már fel hogy a vinyóhelyek végére lehetne rakni egy műanyag panelt a kábelek és a vinyó közé, hogy ki/beszereléskor ne kelljen mindkét oldalt lebontani. Gyakorlatilag egy hotswap keret. Biztos megdobná vagy 100 Ft-tal a ház árát, ezért nem fér bele egy 50-100k-s ház árába. :S 
- 

Mercutio_ félisten válasz  tomi0128

üzenetére tomi0128

üzenetéreTáp nem fér bele, egy Zalman ZM-350 -t vegyél bele az csendes. 
- 

HookR addikt válasz  flashpointer

üzenetére flashpointer

üzenetéreÁrgépen már felbukkantak a következő modellek: 
 - ASRock Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/AC
 - ASRock Z170M-ITC/AC
 - ASRock H170M-ITX/DL
 - Asus H170I-Plus D3
 - Gigabyte GA-Z170N-WiFi
 - Gigabyte GA-H170N-WiFi
- 

flashpointer őstag válasz  Mercutio_

üzenetére Mercutio_

üzenetéreHát sajnos csak a belső átmeneti, újat kell vennem és mivel még nincs 1151-es itx a matx házak meg majdnem akkorák mint az atx (jó minőségű meg van vagy 2) így a rugalmasság és a jövő nevében beruháztam egy atx lapba meg ebbe a bazinagyba, csak még a procit nem döntöttem el milyen legyen így addig ez a felállás. Amúgy most egy aurum s600 van benne de a 350w chieftec jóval halkabb  Utóbbi odahajolva 1cm-ről sem hallatszik semmi, az fsp meg amellett hogy enyhe szélzaja van cicergő-szemetelő zúgást is hallat. PErsze nem hangos de hallani . Utóbbi odahajolva 1cm-ről sem hallatszik semmi, az fsp meg amellett hogy enyhe szélzaja van cicergő-szemetelő zúgást is hallat. PErsze nem hangos de hallani .
- 

tomi0128 csendes tag válasz  tomi0128

üzenetére tomi0128

üzenetéreMegfogadva a tanácsokat átalakítottam a konfigot. Silverstone SST-SG05-Lite Sugo USB 3.0 
 ASRock Z97M-ITX/AC
 Intel Core i5-4460 dobozos
 Corsair Vengeance DDR3 PC12800 1600MHz 16GB Kit2
 Be quiet! Pure Power 400W L8
 Samsung 850 EVO SATA 120GB
 Samsung 1TB SATA ll HN-M101MBB Notebook- Ez a ház jobb a halk működés szempontjából? 
 - Sajnos ez a ram sincs a támogatási listában, ez gond lehet?
- 

Mercutio_ félisten válasz  flashpointer

üzenetére flashpointer

üzenetéreGondolom a ház csak átmeneti?. 
- 

flashpointer őstag Hát a szerelés az csöppet könnyebb lett mint volt : ]  
- 

tthom senior tag Következő kérdés. Olyannal találkozott már valaki, hogy egy adott USB hubot beledugva a gépbe megáll a bootolás az elején és csak pár perc múlva megy tovább? Vár az Ami biosnál, semmi sehova. Ugyanakkor ha elindult, akkor működik. Menetközben bedugva jó. Csak bootnál akasztja meg. 
- 

tthom senior tag Csak egy kis helyzetjelentés... Volt ugye az instabil gép problémám, ezért vettem robbbby-tól egy házat én is, hogy az csak jó lesz. Azzal is azt csinálta.. Szóval most utolsó lehetőségként átvittem egy másik UTP csatlakozóra, hátha.. Mert feltűnt, hogy néha 10mbiten csatlakozik a routerhez, ami gyanús, bár windowst nem szokta leakasztani, ha rosszalkodik az utp csati, de hátha a linux más. Eddig jó.. Már a harmadik gépet dugom rá itt, ugyanazzal a winchivel és szépen másol. 
 Szóval elképzelhető, hogy napok óta egy rossz utp csati miatt szívok.   Egyébként ez a ház 3e-t bőven megér, szép állapotban van, rendes kockatáp, belül akár két 3.5ös hely. Egyedül két baja van: 1. zörög a venti, de ez cserélhető, meg előre szóltak, hogy lehet ilyen gond 
 2. hiányzik a slimDVD tartó lemez, így ha valaki azt is akar, akkor barkácsolni kell. De elképzelhető, hogy átköltöztetem bele véglegesen a médialejátszót, mert házi nasnak is jobb, ha két hely van benne, valamint 1cmel magasabb, így nem 5cm, hanem 6os venti mehet bele. Bár kinézetre a modecom szebb a zongoralakk feketével. 
- 

#16939776 törölt tag válasz  tomi0128

üzenetére tomi0128

üzenetéreEzek elég beszédesek:[link] Illetve kicsit a cpu-ban levő mem. vezérlőnek is akarnia kell. Nem lehet 100%-ra kijelenteni, hogy vinni fogja azt az órajelet, feszültség emelés nélkül. (#29351) Grave444: "z"-s lapban van lehetőség magasabb órajel kiválasztására mint a támogatott 1333/1600Mhz. Én is inkább a biztos 1600-ra szavazok. 
- 

tomi0128 csendes tag válasz  Grave_444

üzenetére Grave_444

üzenetére- USB-s wifi-t nem akarok. Azokkal eddig csak szívtam. 
 - A házhoz nem ragaszkodom, de ha nagyobb akkor inkább szélességben és mélységben legyen nagyobb mint magasságban.
 - Ezek a tápok tényleg jobbnak tűnnek.
 - A ramból nem éri meg a 2400-as? Nem érzékelhető az a 800 MHz különbség?
- 

Grave_444 nagyúr válasz  tomi0128

üzenetére tomi0128

üzenetéreZ97 lap túlzás. B85-H97 is jó lenne. USB-s wifivel nem lenne jó? Corsair Vengeance Kit LP 2X8GB 1600MHz DDR3 RAM (CML16GX3M2A1600C10) 
 Táp Be Quiet! Pure Power L8-400W vagy S7 400W.
 Elég lesz későbbi videókártyához, de csak 20cm-es fér be a házba arra majd figyelj. (erős kártyákból is van mini)
 Ramból elég az 1600MHz. Házhoz ragaszkodsz? Itt biztos sok alternatívát tudnak ilyen kicsi méretben.
- 

tomi0128 csendes tag Sziasztok, Szeretnék egy gépet venni és szeretném kikérni a véleményeteket. 
 Amit eddig összeválogattam:SHARKOON CA-I Fekete 
 ASRock Z97M-ITX/AC
 Intel Core i5-4460 dobozos
 Kingston HyperX Beast DDR3 2400MHz 16GB CL11 KIT2 (HX324C11T3K2/16)
 Chieftec A-135 APS-400SB 400W ATX
 Samsung 850 EVO SATA 120GB
 Samsung 1TB SATA ll HN-M101MBB NotebookAmi nekem fontos: 
 - Wifi mert kábelen nem tudok kapcsolódni
 - Sok ram, mert általában nagyon sok program fut egyszerre
 - Halk működés
 - GyorsaságAmilyen kérdések felmerültek bennem: 
 - Ez a ram nincs az alaplap támogatási listájában ez lehet gond?
 - Könnyedén be fogom tudni állítani, hogy a ram 2400 MHz-n menjen?
 - Ez a táp akkor is elég lehet, ha később egy videokártyát is tennék a gépbe játék céljából?
 - El fognak férni a dolgok ebben a házban?Előre is köszi mindenkinek a segítséget. 
- 

HookR addikt válasz  shteer

üzenetére shteer

üzenetéreHa szabad úgy fogalmaznom, ez a korai magömlés stádiuma.  Az ötletmagvak elültetve, s később még akár életképes házzá is cseperedhet. Többek közt a flexibilis riser átvezetésén, a VGA kábelezésén és a házszerkezeten is lenne még mit finomítani. Az ötletmagvak elültetve, s később még akár életképes házzá is cseperedhet. Többek közt a flexibilis riser átvezetésén, a VGA kábelezésén és a házszerkezeten is lenne még mit finomítani.Esetleg extraként a fogantyú helyére mehetne kivehető hamutál. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

HookR addikt Turbine ITX - [link] 
- 

HookR addikt Streacom ZF240 Fanless 240W ZeroFlex PSU hivatalos oldal - [link] 
 - 139 x 86 x 47 mm
 - 12V@14A
- 

#16939776 törölt tag Tegnap találtam nagyon jó áron Z77e-itx-et. Ha minden OK-vele, akkor megnézem h77-hez képest mennyire kezes alulfeszelés terén, és a non-K oc-t is kipróbálom. 
- 

HookR addikt Az AMD féle MakeItNano mozgalom DGLee értelmezésében - [link] 
- 

grenthor csendes tag Köszi szépen mindenkinek a válaszokat! Számítottam rá, hogy szűkös lesz a 90w. Nem szeretném kicentizni. A PicoPSU megfordult a fejemben, de adapterrel együtt több mint 30K huf lenne, ami egy kicsit elriasztott tőle. Nem biztos, hogy minden áron ragaszkodnék egyébként az A8 7600-hoz, mivel játszani egyáltalán nem szoktam már. Amire főként használnám, photoshop, illustrator, lightroomban nagyobb képekkel való szöszmötölés illetve netezés, filmnézés. Lehet érdemes lenne szétnéznem inkább az intel háza táján? A 35w TDP-s ‘T’-s procikkal volt már vkinek dolga? 
- 

patomi őstag válasz  grenthor

üzenetére grenthor

üzenetéreItt van két teszt: PH,bit-tech. Elvileg, ahogy (#29319) HookR is írta, el kell vigye. De lehet, hogy terhelés alatt(mondjuk játék) egyszer csak kevéssé válik. 
 A bit-tech tesztben 45W TDP-n (igaz Prime95-el terhelve) benyelte a rendszer a 90watott.
 Én személy szerint nem kockáztatnék.Terhelés mellett csökkenő tendenciát láthattunk az előd 6800K-hoz képest. A két modell között csupán 5 wattos eltérés van az 7850K javára, de bizonyos esetekben ennél nagyobb különbséget mértünk ki, ugyanakkor az A8-7600 a 30 wattal alacsonyabb TDP ellenére sem fogyasztott sokkal kevesebbet. 
- 

HookR addikt válasz  grenthor

üzenetére grenthor

üzenetéreNem is annyira a 90W-os adapter, mint inkább a paneltáp a szűk keresztmetszet, ami ha jól tévedek 12V-on 5A leadására képes hosszabb távon. Azt kellene meglesni, hogy a 45W TDP-s A8-7600 mennyit fogyaszt a gyakorlatban, mert a rendelkezésre álló 60W nem kecsegtet túl sok tartalékkal. De legalább nem kell osztozni a 2,5"-es meghajtókkal, mert azoknak az 5V-os ág kell. Szóval elméletileg jó, csak hiányzik a megnyugtató mértékű tartalék. Na de majd a többiek is elmondják a véleményüket. 
 Legrosszabb esetben még mindig bepattinthatsz egy PicoPSU-160-XT a paneltáp helyére.
- 

grenthor csendes tag Üdv mindenkinek! Jóideje szemezek már az Antec ISK 110 házacskájával, viszont az egyetlen dolog ami elbizonytalanít az a 90W-os táp. Egy AMD A8 7600-as procit(45w-on), 8gb 1600-as ramot, 120-as SSD-t és egy noti vinyót szeretnék beleszuszakolni. Szerintetek mennyire lenne jó ötlet? 
- 

HookR addikt DAN A4-SFX hivatalos oldal - [link] / thinkcomputers.org 
 Avagy célegyenesben a projekt.========================================= Silverstone ML06-E review - eteknix.com ========================================= 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csúnyácskák egy "kicsit", és nem is olcsóbbak annyival.
 Csúnyácskák egy "kicsit", és nem is olcsóbbak annyival. 

később bővítem, ha szükséges
 később bővítem, ha szükséges 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)