Új hozzászólás Aktív témák

• Gaben01

őstag

Sziasztok!

Tanácsra lenne szükségem.A hétvégén költöztetem át az adatlapomon levő konfigot a Prodigy-ből egy CM Elite 130-ba.Az már látszik,hogy az AXP-100-ról le kell vennem a shadow wings-et és vissza kell tennem rá a gyári ventit, különben nem fér be a táp alá.A kérdésem az,hogy szerintetek melyik felállás lenne a jobb: 1, a táp fentről szív és cpu hűtő a bordára fúj vagy 2, a cpu venti a bordáról szív és a táp ezt a levegőt szívja be és fújja ki?
    Elöl van egy 12-es venti illetve oldalt egy 8-as venti (ez így elég elbaltázott légáramlás gyárilag,de ez van).
    A processzor többnyire idle megy, a shadow wings-el átlag 30-32 fok körül vannak a magok.Az egészségesebb az 1, verzió lenne, a táp a kinti hűvös levegőt szívná, viszont nem tudom a cpu hűtés illetve a légmozgás a házban hogyan alakulna. A 2, verziónál a légmozgás útja az lenne, hogy hűvös levegő elöl be és a tápon keresztül hátul ki, ebben az esetben valószínűleg a 8-as keresztbefújó ventit kilőném és tennék egy 12-es ventit a hdd tartó lap felöli oldalára is, valahogy így.
    Tudom,ki kell próbálni és kiderül,de egyelőre elméletben ti melyiket tartanátok jobb megoldásnak?

Link javítva.

[ Módosította: radi8tor ]

Új hozzászólás Aktív témák