- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HookR
addikt
válasz
shteer #18393 üzenetére
Igen, sajnos a kisebb Macho120 sem. Amúgy itt gyűlik a tapasztalat a házba való hűtők és a velük kompatibilis alaplapok kapcsán.
(#18395) Kreash: Itt találod az árakat. $205 volt maga a ház USA-beli postázással, amire rájön $40 nemzetközi postaköltség, illetve opcionális tételek: $15 egy második, optikai maghajtónak nyílást nem tartalmazó tetőlemez; $1 a fekete helyett ezüst szín.
Itt pedig a K oszlop tartalmazza kit mennyire sarcolt meg a vám. Például egy alap, fekete NCASE M1 házért az osztrák tulaj összesen ~65e, míg a szlovák ~70e forintnak megfelelő összeget fizetett (Magyar egyelőre nincs a listában). -
Benőke
őstag
válasz
szabi__memo #18384 üzenetére
Szimplán rákerestem mi a kínálat, és ez jónak tűnik ennyiért... Atom helyett minden képen...
-
imibogyo
veterán
válasz
D1Rect #18389 üzenetére
Én még nem láttam olyat. De ahogy gyorsan rákerestem a Google sem.
Csak olyat találtam, hogy nagyon elhajlítják a kábeleket.Ezeket találtam én is, mint Mercutio.
Mondjuk ezeket te is meg tudod csinálni, csak egy kicsit ki kell reszelni a konnektorból. Ezért biztos nem adnék ki külön pénzt.
-
A Xigmatek Nebula-nak még mindig nincs ára ugye?
Keresnék olyan PCI-E csatit VGA-ba mi 90 fokkal el van fordítva (mint amilyen SATA-ból is van) látott már valaki ilyet?
-
HookR
addikt
Már több, mint egy hete folyamatosan érnek célba az NCASE M1 házak a tulajaikhoz. Hamarosan egyre több build log lát napvilágot (példa).
Ütős kis kuckó kerekedett ki e közösségi projektből, le kalappal a tervezők előtt.
1000 darabot gyártattak le a Lian Li-vel, többet, mint amire megrendelés érkezett. Egy része amolyan tervezett biztonsági tartalék a problémás kézbesítések esetére, de talán van rá egy halvány remény, hogy rendeljenek páran, akik lemaradtak róla korábban.
-
GNKING
tag
Sziasztok.
Asrock A330ION lappal lenne egy kis problémám.
Olyan mintha nem lenne kompatibilis se egy Adata SP900 256GB-s ssd-vel, se WD Caviar Black 1TB 1001FALS vinyóval sem. Lassan települ a Win7, eltünik a win-ből az ssd is meg a vinyó is és állandóan ellenőrzi és javítja a fájlokat a win + check disc is ellenőrzéseket csinál.
Toshiba MK1059GSM 2,5" laptopvinyóval jó.
2*1GB samsung ram van a lapban. FSP300-60GLS FSP 300W sfx táp hatja.
Találkozott már valaki ilyennel?Köszi előre is a válaszokat.
-
Benőke
őstag
Alaplapnak sokkal inkább ezt kéne nézegetni:
GIGABYTE GA-C1037UN-EU / Intel Celeron 1037U 1.80GHzMinimális árkülönbség, de sokkal erősebb proc. ATOM amúgy is felejtős lenne.
A ház maradhat.
Memóriából vehetsz sima DDR3 -as memóriát, ráadásul már 1600 -as is lehet azok is 12-13 körül kaphatóak kitt ben 2x2gb ( 1x4GB még 10k alatt is van )30Gb -os SSD nem tudom mire elég, de pl 15k ért már vannak 60GB -os darabok. Vagy ugyan ennyiért 750Gb -os 2,5" Notivinyó...
-
ooszi
senior tag
Sziasztok egy ilyen lapot készülök venni: [link]
Feladata: Nas, Szerver, Media kiszolgáló.
Kérdésem az lenne, hogy az alaplapon van egy úgynevezett "One PCI Express* mini card" ebbe a csatolófelületbe be lehet rakni egy 30 vagy 60GB mSata SSD meghajtót?
Fontos lenne a válasz, ja és elég egy 30GB Win7 nek? -
törölt tag
Sziasztok!
Nálam is hasonló dolog készül, mint amit mostanában boncolgattok.
Egy FT3 mini-t (állított SG-05) szeretnék úgy átalakítani, hogy beleférjen egy "toronyhűtő", kifelé szellőző léghűtéses VGA.
Toronyhűtő, valamint a táp saját hangja, és a kábel-dzsungel miatt bukik az SFX táp. Így a rendszert belső 12V-os "ipari" AC-DC-vel menne, ami folyamatosan ON állapotban lenne.
Ezekből beszerezhető olyan, amelynek 90% fölötti hatásfoka van és megelégszik a ház szellőzésével, esetleg az alumínium oldallaphoz csavarozva, pasztázva lehetne elvinni ennek a hulladék hőjét, így nem kellene miatta +1 ventit beszerelni.CPU környékét 160XT-ről, a VGA-t (ha szükséges a CPU-4P-is) egy Mosfet-es "kapcsoló" közbeiktatásával táplálnám. Ha meg tudom oldani, hogy a VGA saját DC-DC konverterét el lehessen altatni a PS-ON jel hiányában, esetleg az alaplap kikapcsolt állapotában és a 12V meglétére magától életre sem kelne, az lenne a legegyszerűbb megoldás.
Konfig:
Asrock H77M-ITX / I5-3570 / 128GB-s SSD / 2,5"-os HDD / hűtés (~90W)
HD7870(~180W)Tápegységből ezek a befutók
konvenciós/kényszerhűtés)
CFM361S120 (300/360W@10CFM) 92,5% max. eff. 5x3x1,6"
PU400 (300/400W@7CFM) 92% max. eff. 7x4x1,6" -
törölt tag
volt mar valakinek kezben a tobbszor linkelt evga hadron? allitolag uj revizioju tap kerul ujabban bele (R1 helyett R2), ami csendesebb. de mennyivel? milyen hangja lehet kis terhelesen?
koszi,
&rew -
Mercutio_
félisten
Szakik!
Antec ISK 310-150-be mITX lap+Cerka mellé Sapphire HD7750 DDR5 LP kártyát téve nem lesz túl meleg a komponenseknek?
Mondjuk most, hogy 21k-ról alattomban felmászott 26-ra az ára már azon töröm a fejem, hogy megválok az LP-s 7750-től és megy a cucc egy SG05-be 2slotos VGA-val inkább.
-
Pista0001
addikt
válasz
radi8tor #18363 üzenetére
Ugyanaz a véleményem róla, mint a külső radiátoros vízhűtésről. A matek jobb, de mivel baromira nem praktikus, szerintem nem jó kompromisszum.
Enszuke: Az még bőven 20% alatt van, ezért annyira nem releváns adat. Ennek ellenére egész biztató érték. Az kollégánál felest közelítő terhelésen menne a DA-2, így elég jó hatásfokot tudna elérni,
talán jobbat iskb ugyanannyit, mint a G360 esetében. Utóbbinál 30% alatt/körül lenne a terhelés. -
Ta`uri
csendes tag
Köszönöm a sok segítséget, ha megjött a házikó akkor kimatekozom hogy beférek-e egy normál táppal.
-
HookR
addikt
válasz
Ta`uri #18357 üzenetére
Itt találsz néhány kiegészítő információt, illetve az előzményeket, ha a DC táp kikerülősdihez folyamodnál.
(#18358) Pista0001: A DA-2 esetében a Dell, mint márka eleve nívósabb minőségbiztosítást feltételez. Arra biztos nem illik a 'kínai kocka', mint pejoratív értelmű kifejezés.
-
Pista0001
addikt
válasz
Ta`uri #18354 üzenetére
A 80+ goldos vagy jobb tápok mind úgy működnek, mint a pico+kocka. Csak 12 V-ot csinálnak trafóval, a többit DC-DC megoldással állítják elő. Azt gondolom könnyű elképzelni, hogy egy Seasonic táp hasonló technológiával jobb minőségű, mint egy pico meg egy kínai kocka. Konkrét ajánlatom a Seasonic G360.
-
Ta`uri
csendes tag
válasz
Enszuke #18355 üzenetére
Alaplapot nem szeretnék cserélni, a fogyasztás pedig nem hiszem hogy elérné a 100wattot csak a bekapcsolás a probléma, ez pedig kis fogyasztásnak számít még szerintem. A másik egyéni gondom hogy fekvő ház kell és amit kinéztem pont a táp helyére is winyók kerülnek majd.
De mivel úgy sem egyszerre veszem a winyókat hanem kb évenete 1et egy darabig el leszek a késleltetett indítással, talán igy lesz a legolcsóbb.
HookR:
Köszi a képet, még fel kell fognom annyira nemvagyok nagy műszaki zseni -
HookR
addikt
válasz
Ta`uri #18352 üzenetére
Hasonló adapterkábelt kell kreálnod, mint amit ez a kép igyekszik szemléltetni. A te esetedben a Dell DA-2-nek:
- a 2-es/6-os érintkezője látná el a picoPSU-t.
- a 3-as/7-es, illetve 4-es/8-asra menne 4-4 HDD tápcsatis kábel.
- az 5-ös/6-os egy billenőkapcsolón keresztül lenne összekötve. Mint kiderült, ez kulcsfontosságú, mert ha a hálózatba való bedugás közben fixen földelve lenne a remote, akkor abban a minutumban lekapcsol az egész. Feltételezem, kell egy kis idő stabilizálni a feszültségeket, mielőtt bekapcsolna a védelem. (Könnyen lehet, hogy az LR1106-os paneltáppal való párosításnál is pont ez volt a baj anno.)Az alaplapi P4-es tápcsatiba meg a picoPSU saját P4-es tápcsatija menne.
-
Ta`uri
csendes tag
válasz
Enszuke #18353 üzenetére
Én úgy tudtam a pico psu megoldással jobb a hatásfok mint egy normál táppal, de hely végett mindenképpen pico kellene.
Most már csak azt nem vágom ha vennék egy olyan dell adaptert azt hogy kötöm rá a winyókra illetve akkor folyamatosan áram alatt lennének, vagy a ki meg be kapcsolását a winyónak azt az adatkábelen keresztül vezérlik? -
-
Pista0001
addikt
válasz
Mattanyahu #18343 üzenetére
Nagyon tetszik a kis ház, remek ötlet és kivitel.
-
shteer
titán
válasz
Mattanyahu #18343 üzenetére
Vegigneztem a buildlog-ot, nekem nem jon be a haz de iszonyat sok munkat tett bele
-
HookR
addikt
válasz
Ta`uri #18346 üzenetére
0. Gondolom csak kisebb fogyasztású, 5400rpm-es HDD-ket használsz, ha már DC táp - AC adapter kombinációban gondolkodsz.
1. Ha teheted, 'staggered spin up'-ot támogató RAID kártyát vegyél, amivel késleltetheted a merevlemezek felpörgését. Ez a legelegánsabb megoldás az adott problémára. Megfelelően konfigurálva elvileg a meglévő picoPSU-150XT-d is megbirkózna 10db 5400rpm-es HDD-vel és a 110W-os AC adapter is maradhatna. Ami nem mindegy, hogy egyszerre hány meghajtó pörögne fel az alaplap által vezérelve és hány a RAID kártyával késleltetve.
2. Elvileg nálad is jó megoldás lehet, ha a HDD-k 12V-os ágát közvetlen egy stabil 12V-ot adó AC adapter táplálja, kikerülve a picoPSU-t, mint szűk keresztmetszetet. Ez esetben a Dell DA-2-es jó választás (12V/18A), ha nem gond, hogy nagy valószínűséggel külföldről kell rendelni. A picoPSU-150XT jelen esetben is maradhatna.
3. Az 1-es és 2-es pontot együttesen is alkalmazhatod, nagyobb biztonsági tartalékot hagyva a tápellátásban.Amúgy ennyi HDD és a hűtésük már se nem csendes, se nem annyira kis térfogatú. Miért nem raksz melléjük egyszerűen egy SFX vagy ATX tápot?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ta`uri #18346 üzenetére
PicoPSU-val az a baj, hogy nem csak azt kell nézni, hogy hány Wattos, hanem hogy mennyit ad le különböző feszültségeken.
Az általad linkelt táp ráadásul valami noname kínai modell. Én nem bíznám rá a gépemet/merevlemezemet/adataimat.Garanciáról sem ír semmit csak 14 napos visszaküldési lehetőség van feltüntetve az oldalon.
-
Ta`uri
csendes tag
Sziasztok egy kis segítség kéne tápegység kérdésben. Jelenlegi konfigom egy asus e35M1-I deluxe, 4GB ram, 1x2,5" noti winyó, 5x3,5" green/red winyó, 1x12cm,1x8cm,1x9cm arctic venti. Mindezt jelenleg egy pico psu 150xt hajtja 110wattos adapterrel indulásnál amikor minden felpörög olyan 100w -ig megy fel egy konektorba dugható mérővel nézve.
Jövőben venni fogok egy új házat illetve egy raid kártyát amibe el fog férni 10x 3,5" winyó illetve a ventik cserélődnek le 4db 12cm -re, ehez kellene egy táp. Nemtudom egy 200wattos pico psu elbirkozna e vele illetve ehez hol lehetne kapni külső adaptert. A gép nonstopp megy, ha picot nem javasoltok akkor mi lenne a jó választás?
Köszönöm ha valaki tud javaslatot tenni -
Hulot
tag
Hogyan lehet egy msata -t beüzemelni. Csak ezt szeretném használni a gépben.
-
Mattanyahu
tag
asrock z87e-itx teszt @anandtech
msi z87i teszt @bit-tech
midlag crisis scratchbuild @bit-tech -
sb
veterán
válasz
Pista0001 #18340 üzenetére
Úgy értem felesleges fogyasztás, felesleges helyfoglalás ITX-ben.
Ha van különbség képminőségben, akkor nálam rendszercsere jön. Dvga-t ekkora és ilyen célú gépbe én már nem teszek.Egyébként már nagyrészt leírtam a véleményem a HTPC topicban:
- Elvileg képminőségben nincs már különbség, jó az intel.
- Gyakorlatilag a fos intel driverek miatt megőszültem, mire eltűnt a 16-235-ös kimeneti tartomány. De végül megoldódott. (A fos driverek miatt egyéb gond is lehet: nincs pl. monitor standby, volt driver amivel szétesett az XBMC menüje, stb... - egyszóval szar a driver a használhatatlanságot súrolja)
- Nincs 3D (értelmes árú intel prociban nem is nagyon lesz)
- 24p elvben jó (kicsit rosszabb mint AMD-nél), de a gyakorlatban rossz. Intelen 4 percenként, AMD-n 8 percenként van 1 frame-nyi eltérés, de előbbin droppol is az XBMC és megakad a kép, utóbbin nincs ilyen.Szóval lesz csere mindenképp, ha ezt nem javítják vagy nem lesz olcsó Haswell, aminél ez már nem gond. A driver persze ott is ugyanúgy lehet problémás hosszú távon.
Igazából alapból Kabinire cseréltem volna, de annyira nem jönnek már lassan 3/4 éves bejelentés után, hogy addig ez lett belőle.Ígértem képeket is korábban. Csak telefon volt kéznél...
A fabrikált HDD tartó aljára azóta kis gumibakok kerültek. A Coolcube oldalán egy 12-es AC venti húzza kifelé a levegőt a HDD-ken keresztül.
A paneltáp a hátsó csavarhelyekre lett felapplikálva.
Egyszer kap egy erősebb pico-t és akkor elbírja a harmadik HDD-t is. A ház fele így is üres. -
sb
veterán
válasz
szabi__memo #18338 üzenetére
Ez 5000-es, 15W TDP, az 5200-es +10W.
Másrészt nem részletezték milyen táppal, hogyan mérték, de kicsit ellentmondásos nekem:
1020M: 35W TDP
2117U: 17W TDP és mégis 3W-tal többet mértek rá.Továbbá hasonló konfiggal az 55W TDP G2020-al az én mérésem jóval alatta volt ennek alapfeszen is prime95-ben a 35W-tal. Igaz paneltáppal.
Az biztos, hogy a Kabini jobban fogyaszthat akár, de a TDP adatokból kiindulva nem feltétlen jobb sokkal. Vagy a Intel TDP-i helytelenek akkor ennyire (lefelé) még inkább mint gondoltam.
-
szabi__memo
nagyúr
Csokken a Richlandok ara
A6-6400K $71 $62 12.7%
A8-6500 $112 $97 13.4%
A8-6600K $112 $97 13.4%
A10-6790K — $122 -
szabi__memo
nagyúr
Majd nezd meg mennyit eszik ugy a kabini... Foleg terheles nelkul
Rendszer ertekek, kb azonos periferiakkal.
OCZ Vector 256GB SSD
Windows 8 64-bit
DDR3 RAM, dell, acer, kabini: 4GB, a tobbi 8GB -
sb
veterán
válasz
szabi__memo #18336 üzenetére
Igen, 10%-on nem múlik semmi. 20-30% már érezhető. De ettől még bőven elég lesz az a Kabini is.
A TPD-nél meg az a trükk, hogy osztályról beszélünk. A G2020 sem 55W-os. Ahogy írtam, komplett rendszerrel (SSD, 2x2 ram) eszik 35W-ot a teljes gép. Alulfeszelve 30W. 2db HDD-vel 40W.
Konnektornál mérve ráadásul, tehát ebben a veszteség is benne van. -
sb
veterán
válasz
Pista0001 #18320 üzenetére
Nem, ez Coolcube-ban van. A házba alapból férne vga, de a hdd-ktől nem fog.
Plussz az az 5-10W +20-30% fogyasztás. És egy felesleges komponens. Ezek már elvek.
Majd inkább lesz ebből Kabini...szabi__memo,
Nem láttam még teljeskörű teszteket, de cinebenchben pl. valamivel 2 pont alatt van a legerősebb Kabini, míg ez 2.6-2.7 körül. Ráadásul a csak órajelben (cinebench szerint arányos teljesítménycsökkenéssel) gyengébb Temash tesztekből felhasználói élményt tekintve sok jót eddig nem olvastam.De ne legyen igazam... másrészt meg ha a 2 pontos cinebench eredményt önmagában nézem az messze elég erre a célra. Igazából már 1.5-től felfelé szerintem bőven kényelmes a használat. Nemrég pedig még a 0.5 pontos Atommal nyomtam és bár lassú volt, a célnak megfelelt nagyrészt az is.
Szóval inkább csak a G2020 utáni visszalépést élném meg negatívumként. Ahhoz képest meg szerintem azért valamennyi visszalépés várható. -
miresz
veterán
Itt szívok az asszony gépével már két napja. Adott egy MSI FM2-A75IA-E53 lap,hozzá egy 5600K. Gyönyörű szépen megy,semmi gond nincs vele,egészen addig amíg bele nem teszem a 7850-es kártyát! Szereztem egy Sapphire 7850 1Gb GDD5-ös karit. Frankón működik meg minden semmi gond nincs vele,de ha beleteszem ebbe a gépbe,akkor mikor terhelés alatt van a kártya a hangszórók búgnak mint a disznó. Fingom nincs mi a fax lehet vele. Ötlete van valakinek?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ivy.4.Ever #18330 üzenetére
HookR nagyon szépen kigyűjtötte az ITX-es CPU hűtőket: [link]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ivy.4.Ever #18327 üzenetére
160W-os táppal bőven jó lesz. Én is ekkorát gondoltam majd i7-4771 alá.
-
Pista0001
addikt
válasz
Ivy.4.Ever #18325 üzenetére
PicoPSU 160XT elviszi gond nélkül szerintem, feltéve hogy nincs dVGA és maximum 1 db 3,5-es HDD van a rendszerben. Jó szellőzést célszerű biztosítani.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ivy.4.Ever #18325 üzenetére
Pontosan milyen alkatrészek vannak a gépedben?
-
Ivy.4.Ever
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Ennek a háznak a flex tápegységét akarom pico vagy panel tápra cserélni. Nem tudom melyik lenne célszerűbb és melyik bírna el egy i5-ös processzort is azaz a 77 wattos TDP-t.
-
Ric4m0nd
aktív tag
HARRY 2 MINI Ezt vettem ma.
Kellemes meglepetés a mini-itx és az m-atx között. 175 x 385 x 355 mm (W*L*H)
A legnagyobb alkatrész benne az R9 270X kártya. -
Ric4m0nd
aktív tag
-
Pista0001
addikt
Ez van az MX-31-ben? A kártyahely foglalt? Ha nem, alap dVGA-t neki, 'oszt jó'van. Attól a plussz 5-10 wattól nem fog meginogni a költségvetés
Nekem HD4350 (Asus, passzív hűtéssel, bár az az MX-31-ben nem férne el) van a G540 mellett (az más téma hogy alapvetően azért, mert IGP-vel b@**ik működni a Giga lapban), és tökéletesen elégedett vagyok vele.
-
sb
veterán
válasz
alázógyík #18313 üzenetére
Nálam ugyanez a lap, G2020 proci, 2x2GB ram és 1db SSD+2x2TB 3.5-ös HDD (+3TB külső). Ja és házventi (+2W!
) Paneltáp a Modecom házból van.
Én is írtam már, hogy a fogyasztás (és teljesítmény) nagyon jó. Letöltés/idle 24-25W körül megy, lejátszás nálam 28W körül. Max fogyasztás 40W (gyári fesszel 45W), de ezért cserébe majdnem egy régi i3-as erejét hozza. Még általános gépnek is bőven elég lenne, nemhogy HTPC/NAS kombónak. Így terhelés közben, másolással, tömörítéssel is hasít. (Az előző Atom 1-2W-tal többet evett ugyanebben a konfigban és teljesítményben hol van ehhez...)
Bárcsak lenne benne egy AMD IGP!
Kabinit akartam, mert erre a célra az is bőven elég, de így már - ha egyszer kapható lesz - akkor is nehéz szívvel váltanék vissza cpu-ban.Egy szál SSD-vel idle 15W-ot és load 30W-ot (35W alapfeszen) tudott.
-
vandorr
csendes tag
Elmúlt pár napban nézegettem a lehetőségeket,
és mivel azt javasoltátok, hogy ne integrált procisat vegyek, ezt néztem ki:
ASROCK B75M-ITX + INTEL Celeron G1620T
Noti winnyóval, 4GB RAM-al beleférek
80Wos PicoPSUba?
Esetleg más alaplapot ajánlotok (14.000 Ft Nettó körül) -
tlac
nagyúr
Kicsit off, de azért ez is mini itx-es gép és nem is tűnik rossznak
Steambox -
HookR
addikt
Athena Apollo 550 Plus (AP-MP4ATX55FEP8) - [link]
- SFX
- 550W (80 Plus)
- 132 x 125 x 63,5 mmAmennyiben az 550W kevésnek bizonyulna:
- Athena Apollo 600 (AP-MP4ATX60FEP8) - [link]
- Athena Apollo 700 (AP-MP4ATX70FEP8) - [link]
- Athena Apollo 800 (AP-MP4ATX80FEP8) - [link]Nem egyértelmű számomra, hogy utóbbiaknál csupán elírás a 128mm-es szélesség és a 80 Plus hiánya, vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest