- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Gaben01 #19796 üzenetére
Én megpróbálnám a cpu ventit megfordítani. Ha nagyon közel vannak egymáshoz akkor így lehet a legjobb a cpu hűtés hatásfoka. Persze a táp hőmérséklet már más kérdés, de egy i3 nem hiszem, hogy agyonvágná.
Ha nincs nagyon közel akkor az egymás elleni ventikkel is lehet egy próbát tenni, de nem hiszem, hogy az túl jó lenne. Bár nekem SFX táp és gyári intel hűtő futott így.
-
Rick4
félisten
válasz
Gaben01 #19796 üzenetére
Milyen táp ez, hogy kinti levegőt szív? Minden táp a gépházból kifelé szívja a levegőt. A ventillátorok is már csak olyanok, hogy amíg a fújóhatás emberes, a szívóhatás gyakorlatilag nulla, szóval a procihűtőre is inkább fújni kellene a levegőt, szóval szerintem a legjobb, ha rögtön ebbe az irányba indulsz. .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hollow Knight
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1 humoros
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged