- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajga
tag
Üdv mindenki!
Egy picike, apró mITX-es gépet szeretnék összerakni, óriási tudással!
2 napja olvasgatok ezügyben, ezt a topicot is, de nem sokra jutottam.
A következők lennének fontosak:
-kicsi legyen, mint pl egy beltéri set top box, szeretnék beletenni valami slim bd írót, egy ssd-t, és egy hdd-t adattárnak.
-teljesítményben jó lenne ha hozná egy gamer laptop szintjét (tehát játékra is kellene)
-kicsit idegenkedem attól, hogy plusz APU-t vegyek bele, mert nem tudom mekkora hűtés kell rá stb, így jó lenne ha full integrált lenne. De ha ez nem lehetséges, akkor jöhet az is.Tudnátok nekem tanácsot adni ezügyben? Mik ma a piacon erre a legerősebb megoldások? Én csak józan paraszti ésszel azon gondolkodom, hogy ha egy notebookba bele lehet szuszakolni olyan kis helyre, akkor valahogy csak össze lehet hozni egy ilyen kis gépet.
Bocs ha nagyon nem értek hozzá, és köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest