- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajga
tag
Ez nem semmi... 65W-os Trinityvel nem is lenne rossz, na de hogy férek be? Mi oldja meg ugyan a hűtést? Ezekszerint nem reménytelen valahogy összehoznom egy Thin Itx-es (vagy legalábbis valami karcsú, kicsi) gépet egy 65W-os Trinityvel szerintetek?
-
Vajga
tag
válasz
Pista0001 #10884 üzenetére
Köszi az infót. Tehát ha jól értem: ha kis gépet szeretnék, jelenleg az a helyzet, hogy vagy brazost veszek, és a játékot elfelejthetem, vagy szétbarmolok egy gamer laptopot...
Arról nincs valakinek infója, hogy jön-e ki a közeljövőben valamikor valami brazoshoz hasonló, de erősebb cucc? Tehát kicsi, full integrált, stb. -
Vajga
tag
válasz
Mercutio_ #10878 üzenetére
Hát, most akkor át kell gondolnom, melyik a fontosabb, a teljesítmény, vagy megelégszek a kisebb teljesítményű brazossal, és lemondok a játékról... Vagy kibelezek egy laptopot..
Mert a méret nagyon fontos lenne, minél kisebb mITX házba beférni. Esetleg ehhez a konfighoz, amit ajánlotok elegendő lehet egy külső táp? (hogy az se a házban foglalja a helyet, azzal is kisebb legyen)
-
Vajga
tag
válasz
Goose-T #10873 üzenetére
Ez rossz hír.
Szerintem akkor itt van egy kis űr a piacon, biztosan mások is szeretnének egy miniatűr vasat, egy full integrált alaplappal (mondjuk ez lenne rajta, vagy más, hasonló teljesítménynyel: A8-3530MX) amire nem kell olyan nagy hűtés, csak akkora mint egy laptopba, egy gamer laptop teljesítményével.
-
-
Vajga
tag
kzkz, goose-t
köszönöm a válaszokat. Kicsit félek a 100W TDP-től, hogy mekkora hűtés kell rá, bár ha más megoldás nincs, akkor jó lesz ez. Jó lenne minél kisebb helyen elférni. Valami tényleg apró dolgot szeretnék építeni, külső táp is lehet. Teljesítményben jó lenne nekem akár egy ilyen is, mint a gamer laptopokban: A8-3530MX 45W, csak alkalmi játékos vagyok. Szép is lenne az élet, egy ilyen full integrált lappal, mint ezek az amd brazosok, csak épp ez lenne rajta, valami kicsi lapos aktív hűtéssel, mint a laptopokban. De ezért egy laptopot megvenni, kibelezni, és bele tenni egy kis dobozba nem a legkifizetődőbb megoldás ugye.
Gyakorlatilag olyasmit keresnék én mint pl egy amd brazos Asus E35MI-I Deluxe, csak az AMD E-350 teljesítménye szerintem nem elég.Létezik erre megoldás?
-
Vajga
tag
Üdv mindenki!
Egy picike, apró mITX-es gépet szeretnék összerakni, óriási tudással!
2 napja olvasgatok ezügyben, ezt a topicot is, de nem sokra jutottam.
A következők lennének fontosak:
-kicsi legyen, mint pl egy beltéri set top box, szeretnék beletenni valami slim bd írót, egy ssd-t, és egy hdd-t adattárnak.
-teljesítményben jó lenne ha hozná egy gamer laptop szintjét (tehát játékra is kellene)
-kicsit idegenkedem attól, hogy plusz APU-t vegyek bele, mert nem tudom mekkora hűtés kell rá stb, így jó lenne ha full integrált lenne. De ha ez nem lehetséges, akkor jöhet az is.Tudnátok nekem tanácsot adni ezügyben? Mik ma a piacon erre a legerősebb megoldások? Én csak józan paraszti ésszel azon gondolkodom, hogy ha egy notebookba bele lehet szuszakolni olyan kis helyre, akkor valahogy csak össze lehet hozni egy ilyen kis gépet.
Bocs ha nagyon nem értek hozzá, és köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged