Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Na ma is tanultam valami hasznosat. Azt hittem bonyolultabb egy ilyen splitter.
Minden esetre akkor érdemes neki splitter nélkül csak az egyik boxot bekötni egy próba erejéig.A loop csatlakozó annyiból hátrányos lehet, hogy kikapcsolt boxnál nem megy. Legalábbis s hd90cx boxnál nem sikerült értelmesen beállítani, igaz én ugyanarra a tévére akartam kötni, mint amin a digitálist is nézzük, csak tartaléknak ha digitális kimaradás vagy probléma van, hogy az analógot is befogja. Ha kikapcsoltam a box-ot, akkor nem ment át rajta a jel, ha bekapcsoltam akkor meg a tévé av-ra váltott. Persze lehet fake kikapcsolással ment volna, de anyám úgytudom áramtalanítani szokta amikor nem használja és úgy megint nem menne
Amit korábban írtam feszültség esést, ott power over ethernet megoldás tápolt volna egy router boardot. Annak sokkal nagyobb a fogyasztása persze. A megoldás a rézzel futtatott utp kábel cserélje volt valódi rézből készült kábelre. Durva volt, hogy minden boltban a gagyi volt... rendelésre hozattunk egy tekercs rezeset (a vicc, hogy nem is volt drágább, mint a gagyi).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest