Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nod1

    csendes tag

    válasz macilaci78 #86573 üzenetére

    A motorozás más. Ott te vagy a mindent vivő kártya, főleg egy nagyobb, akár 500 cc-is motoron, mert már az is tud közel úgy gyorsulni, mint egy M3-as BMW (a 46 os szériából persze). Azért az nagyon más világ az átlagos 70-100 Le-s autókhoz képest.
    Minden szinten uralod a forgalmat, hiszen jobban látsz, rugalmasabb vagy, más dimenzióban mozogsz. Pont a napokban volt lehetőségem felülni egy igazi motorra, és jöttem rá arra, hogy teljesen felesleges. Motorozni mindennel lehet, ezért van 125-ös motorom 16 éve kb.
    De teleportálni eszméletlen élmény egy ilyen géppel. Sajnos közúton a tempó könnyen sok lesz, bocsánat viszont nincs. Én nem éreztem, hogy szükségem van erre, de pár kilométer alatt láttam, hogy az a motor amin ültem milyen hamar átcsábíthat egy még erősebbre. Nagyon sokan vannak ezzel így, kapásból 600-asra ülnek firss jogsival, aztán a kanyarfotón meg jaszkariznak, közben meg úgy kanyarodnak, mint egy krumpliszsák.
    Szóval visszatéve, a felvetésre. Hiába vagy erős autóval, körbe vagy zárva, nem látod úgy magad körül az utat, és fizikailag nagyobb helyet foglalsz el, tehát nem is tolod úgy neki. Motornál nincs olyan, hogy nem fér el, csak akarni kell. Persze van, amikor nem adja ki..
    És még valami, 600-as CBR jellegéből adódóan nem sétakocsikázós a csutkakormányával, és fekvős pózával 90-nél még simán tartani kell magát, mert a menetszél még kevés ilyenkor. Nem összeveszésből, vagy ilyesmi, de durva, hogy milyen különbözőek vagyunk. :)

Új hozzászólás Aktív témák