Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jilian #66715 üzenetére
Van egy kis ellentmondás abban amit írtál:
"amikor már kicsit bemelegszik, semmi különös, csak gyengébbnek érződik""Esetleg valami beállítási gubanc.... mert a paripa amúgy megy mint a golyó"
Most akkor bemelegedve jól megy vagy nem?
Ha igen, akkor szerintem csak az automata szívató nem működig rendesen, nincs semmilyen komoly baja.
Egyébként szerintem is inkább olajos lehet a lészűrőd, az meg teljesen normális dolog. -
-
blu79
addikt
válasz
sityupityu #66719 üzenetére
- igen pontosan erről lenne szó
-
válasz
csongi #66713 üzenetére
"Attol mert valtos kis motoron ulsz, sok mindent nem fogsz begyakorolni."
Már hogy a fenébe ne gyakorolná be?!
Legalább benne lesznek már a kezében és a lábában a mozdulatok. A későbbiekben már nem kell erre figyelnie csak a motor súlyát kell "tiszteletben" tartania stb. Pl ha egyszer megtanulsz váltós személyautót vezetni, akkor simán elvezetsz egy kamiont is. Igaz, nem kell vele parkolnod és tolatgatnod gyakorlat nélkül, de elvezeted."Van nagymotorbol robogo is"
Azok nem motorok.
-
blu79
addikt
válasz
csongi #66716 üzenetére
hát itt a környéken olyan 50km hatótávolságig motorozni... mármint az 50essel
na meg a munkába járás...
, a naggyal azzal messzebb , bejárni az országot...
jilian szia, a légszűrő az biztos benzines? nem csak olajos? mert ha csak olajos akkor az normális, esetleg érdemes megnézni a karbit hogy nem e koszos...
-
jilian
addikt
Helló!
Lenne egy Aprilia SR 50 carbbis, 2008-as évjárattal.
Nehézkesen indul, és amikor beindul, játszani kell a gázzal, hogy ne fulladjon le.
Az első 200 méteren furcsán dadog mintha valami le akarna esni... (amikor már kicsit bemelegszik, semmi különös, csak gyengébbnek érződik)Gondoltam elsőre leszedem a légszűrőt megnéz milyen belülről...
Hát gondolom itt nem kéne benzinnek lennie, sajnos a légszűrő alsó fel teljesen át van ázva.Lehet ez attól, hogy a motor sokáig úgy volt tárolva, hogy hátrafelé dőlt egy kisebb lejtőn?
Esetleg valami beállítási gubanc.... mert a paripa amúgy megy mint a golyó.szerk.:
Ja gépezet full gyári, minden módosítás nélküli, csak a fojtás lett 500 km után kivéve -
blu79
addikt
válasz
csongi #66713 üzenetére
nagyon köszii,
, gondoltam hogy veszek egy kismotort (váltósat
) majd ha azon fog menni minden jól akkor veszek egy nagyobbat
, nagyból még nem néztem ki konkrétan semmilyent csak nem szeretnék rögtön naggyal kezdeni mert ha ott bakizok a gondok nem kicsik lesznek
. Éppen ezért ha kicsivel kezdek akkor legalább van fogalmam miről is van szó... megszokom a váltás kuplungozást stb
-
csongi
veterán
Van nagymotorbol robogo is
.
Attol mert valtos kis motoron ulsz, sok mindent nem fogsz begyakorolni.
Inkabb a nagymotorok kozul valassz olyat amit hosszabb tavon megtartasz, es azzal gyakorolj.
A valtas ha megy, az menni fog kicsin es nagyon, Ha nem nem, akkor mindegy.
A kis motoron ha elvaltasz,haaat nagy gond nincs, es ezt megszokni nem hasznos dolog. Ha nagyon valtasz el, az mar nagyobb gaj.
A motor sulya, nyomateka, fekek, ezeket kell megszokni. Az 50rol a 600ra valtas hatalmas ugras, persze kerdes a nagymotor nalad mit jelent. -
blu79
addikt
Sziasztok, lassan de biztosan át szeretnék lépni majd a nagymotorok világába
, viszont még soha nem volt olyan motorom amin váltani kellett... könnyen meg lehet tanulni váltani ? Illetve Aprilia RS 50 (ha jól tudom ez 6 sebességes) megfelel a betanulásra ? vagy inkább más motort nézzek betanulásra ?
Előre is kösziii a válaszokat -
-
Sziasztok!
Úgy érzem meghalt az áprilisban vett akksim. Üresjárati feszültsége megvan 12.6-7V, de indítózáskor azonnal leesik 5-6V-ra, és nyilván az önindító sem bírja beindítani a motort. Mitől lehet hogy ilyen gyorsan elhalózott?
Hirtelen, egyik pillanatról a másikra.Köszi.
-
student
őstag
benelli pepe mennyire megbízható? [link]
-
mumtaz
senior tag
Van azért kitétel a fedezetlenségi díjnál. Pl. hogy csak max 2év. Engem itt cumiztatott be az önkormányzat.
2 éve a volt nejem egy baklövése miatt a végrehajtó kivonatta az autót a forgalomból. Itt másképp megy a dolog, még ha ideiglenes is, ha nem a tulaj kérte, akkor szinte bármeddig kivonják. Ment a herce hurca. Vissza lehetett volna helyezni, de előtte is állt fél évig és brutális lett volna a fedezetlensége. Most járt volna le. Egy hónapja kaptam levelet, hogy fizessem be a teljesítmény adót. Felhívtam az önkormit, hogy mire fel, ha ki van vonva. Válasz, hát úgy, hogy az ok, amiért kivonták, megszűnt és ideiglenesen csak 6 hónapig lehet kivonva, ezért tavaly decemberben vissza helyezték. Levél erről nem jött, egyébként meg az sem fél év, hanem több, mint másfél.
Ez után két héttel kaptam egy levelet, hogy kivonták megint a forgalomból, mert nincs rajta biztosítás. A kérdések jogosak:
1. Ha csak olyan autót helyeznek vissza, amin van műszaki, hogyan helyezték vissza? 2 éve lejárt.
2. Ha a biztosítás hiánya miatt kivonják a forgalomból, hogyan helyezték vissza? Vissza helyezésnél nem le kéne csekkolni, hogy minden feltétel adott-e?
3. Jól megszivattak, mert így közel négy hónapra megint fizethetek fedezetlenségit, vagy várhatok újabb 2 évet, míg elévül. -
blade888
csendes tag
válasz
sityupityu #66694 üzenetére
Sikerült találni egy bontóban, jövő héten itt lesz.
-
válasz
huniross #66702 üzenetére
Itt nincs forgalmi és nincs rendszám (ha lenne akkor valóban szükség lenne rá), ezért nem vagy köteles bemutatni semmit sem.. Megmondod, hogy nem akarod használni a motort vagy, hogy szétbontod. Ennyi. Legutóbb is csak azért kérték tőled az adásvételit, mert általában tulajváltás miatt szoktak beszüntetni egy biztosítást. Semmi papírt nem kell adnod.
-
huniross
tag
Most keresek motort, mert a régi összetört kicsit. Az a terv, hogy egy ugyanolyan robogót veszek, a régit elbontom alkatrésznek és átkötöm a biztosítást az újra. Kicsit félek a dologtól, mert gondolom a régit meg kell majd szüntetni és egy újat kötni. Tavaly szüntettem meg egy biztosítást netrisken keresztül, ott kérték az adásvételit beszkennelve. Most, ha lesz új moci, akkor a régiről nem lesz adásvételi, mert szétbontom. Viszont a megszüntetéshez kell majd valami papír, hogy hová lett. Akkor nekem majd szereznem kell papírt egy bontóból? Vagy kummantani kell egy kamus adásvételit? Vagy mondjam, hogy ellopták?
-
nyogo83
Topikgazda
De, de a negyutemut hanyagolnam ha lehet, az eleg lusta. Egyebkent ha megis arra adnam a fejem, akkor ami bejott neki, az a Suzuki Lets 4 Pallet (meg nekem is tetszik
).
Mindenkepp kifogok egyet probalni mert jopofanak nez ki, de maradnek egyelore a ketutemnel.
Benne volt meg a pakliban a Honda Giorno is, de az eleg ritka.Nekem regebben Aprilia Habanam volt, az tetszik neki, csak szelesebb joval az ulese az emlitett robogoknal, meg magasabban is van es nem er le biztonsagosan a laba.
-
-
csongi
veterán
válasz
sityupityu #66695 üzenetére
Ez egy illeszto lokni szeeintem.
Ezt siman lehet faragni bicskaval is
Itt nagy szerepe nincs, a blokkon belul henger,, stb mar igen.
Dekninel van ahol a gumitomitesbe van ontve ez az alaktresz.... -
-
-
nyogo83
Topikgazda
Urak!
Valaki tud valami infot rola, hogy a Yamaha Vinoban milyen blokk van? Mennyire nyugos joszag?
Csajomnak keresgelek robogot valami hasonlo kis meretben, de neki inkabb ez a retro kinezetu csajos vonal jon be. -
blade888
csendes tag
válasz
sityupityu #66684 üzenetére
Megnéztem este, tényleg hiányzik a távtartó, így tuti az lesz. A vágunk egy darabot a variátor csapszegből elmélet viszont bukott, mert a dekni falánál, ahol nem fogazott a tengely, ott 15mm, így nem fog rácsúszni.
-
siti
őstag
válasz
huniross #66687 üzenetére
azóta van olyan, hogy fedezetlenségi díj (2010 óta, előtte nem tudom mi volt). ha simán nem fizetéssel szűnik meg, akkor a következő biztosítás kötéskor fogják kiszámlázni. SMKP nem nagy díj, kereken nulla Ft/nap. autónál 310-690Ft/nap (teljesítmény alapján). + baleseti adó. Ez persze az államkasszába megy, annyira tudják behajtani, amennyire a biztosító ki tudja számolni.
2014-ig kb el lehetett ezt bliccelni, utána már a teljes tartozást számlázzak (nem értem a jogi részeit ennek, jogászok biztos tudják a hogyan részt)Szerintem egyszerűbb lezárni a biztosítóval (forgalomból kivon, elad, ellopták, bontóban leadni) tudom hogy pénz, meg idő, meg utánajárás, de mennyivel jobb nem azon dühöngeni, hogy hopp egy 200e csekk meg kamat meg kapjákbe. Mondjuk kinek mi mennyit ér. Én jobban szeretek nyugodtan aludni, reggel lefőzni a családnak a kávét, reggelit és mosolyogva elrobogni munkába. (mondjuk ma is autóval jöttem)
-
dtsdexter
csendes tag
válasz
forandor #66685 üzenetére
Én nem javasolnám, próbáld meg telefonon elintézni. Már csak azért is mert idénytől már bele került egy új teherviselés, ami tulajdonképen egyfajta adó forma ... ha a biztosítót nem is érdekli különösen, a NAV-ál lehet belőle probléma, abból a pár ezer forintból is. Forgalomból nem kell kivonni, úgyhogy nagyon igazolnod sem kell, miért szünteted meg, és amúgy se sok közük van hozzá, de ha ragaszkodsz hozzá, mondhatsz nekik bármit indoklásként!
-
-
huniross
tag
válasz
sityupityu #66672 üzenetére
Ez fekvőhengeres rajz szerintem.
-
forandor
tag
Ha a kismotoros biztosítást nembefizetéssel szüntetem meg, az a későbbiekben jár bármiféle következménnyel, hátránnyal?
-
-
blade888
csendes tag
Igen, azt én is néztem, de rákérdeztem mailben náluk, hogy mi a méretezése, meglátjuk mit mondanak. Itt Debrecenben felhívtam pár boltot, nem volt nekik. Megpróbálom pár bontóban is, ez nem néz ki olyannak ami elkopna nagyon. Ha az sem jön be, akkor van egy haverom akinek van esztergája, megkeresem a méretezését, vagy tolómérővel kimérem a távolságot és gondolom egy variátor csapszegből le lehet csapni.
-
-
blade888
csendes tag
válasz
sityupityu #66674 üzenetére
Köszönöm!
-
-
blade888
csendes tag
válasz
sityupityu #66672 üzenetére
Köszi a tippet, este megnézem, de nem rémlik, hogy lett volna ott távtartó.
Akkor meg van a következő kérdés, hogy, ha ezt is kidobták belőle, akkor honnan lesz másik. Ahogy észre vettem ezeket a távtartókat, hézagolókat, nem túl könnyű beszerezni.
Talán ez lenne az? http://sracing.hu/tavtarto_dekni__kihajtas_dekni___yamaha_10739
Köszi még egyszer, majd írok, hogy mire jutottam.
-
válasz
blade888 #66671 üzenetére
Csak egy tipp:
Ez egy állóhengeres minarellinek a rajza, de jelen esetben tök mindegy (azért linkeltem ezt, mert a fekvőhengeresé homályosabb volt). A főtengely szimerinng előtt az a kis "csapszeg alakú távtartó" (az ábrán 49070 számú) a helyén van? Másra így hirtelen nem tudok gondolni, hogy nincs előttem a motor. -
blade888
csendes tag
Sziasztok!
Tulajdonosa lettem egy 1996-os Mbk Spiritnek (Booster) (fekvő hengeres Minarelli blokkos).
A hajtáslánca eléggé el volt hanyagolva (13 milis szíj volt rákendácsolva, önindító szabadonfutó kiherélve, variátor nyomólap fogazása elnyalva, stb.) , így kapott egy új, gyárival egyező variátor szettet (38 milis csapszeggel) + egy önindító bendixet + egy 16,5 x 750-es szíjat.A kérdésem az lenne, hogy mi okozhatja azt, hogy mióta bekerült az új variátor, szij és a bendix, azóta az önindítót is forgatja, ha berugnám a motort (magyarán az önindító szabadonfutó lapja és a nagy fogaskerék pereme, amire rá van tolva összeér). Összerakás után pár rugásig/forgásig még nem, de miután a szíj beül a variátorba (lemegy a csapszegig), utána forog az önindító is a motorral.
Köszi a segítséget, Norbi
-
Telda
addikt
válasz
csabi94 #66651 üzenetére
Ugyan ilyet vettem én is.
Nekem is megfordult a fejemben, hogy berakom az eredeti helyére, nekem kör SR van.
De elvetettem a dolgot, mert csak nagy ritkán használom sötétben a motort, menetfénynek meg ez kicsit erős szerintem. Úgyhogy felraktam őket a tükör alá, így lehet állítani hogy hova világítson mert gombcsuklós a felfogatása. Én is az akksira kötöttem rá, beiktatva egy kapcsolóval. Brutál jó fénye van neki. -
-
csongi
veterán
Atya ég. Imádom a Simókat, és ezeken nőttem fel, de akkor inkább egy elektromos bicikli.
Vagy egy benzin motor biciklire, és még jogsi sem kell, meg biztosítás és egyebek. -
nyogo83
Topikgazda
válasz
Predator2 #66661 üzenetére
Semmikepp nem adnek 160k-et egy Simsonert. Maximum ha nagyon fanatikus lennek es tip topp alalpotban lenne, de akkor sem mindennapi hasznalatra.
Nem csak magaval a motorral van baj, hanem normalis minosegu alkatreszeket nehezen, vagy nem nagyon lehet hozzajuk kapni.160k korul mar ki lehet fogni normalisabb, fiatalabb 50-es valtos motort tanulomotornak(Derbi Senda, stb). Sajnos nincs nagy valasztek 50-esekbol, de en kerulnem ezeket a "retro" csodakat.
csongi: igen, sajnos ennyire elmebeteg arakat kernek sok regi szoci motorert, raadasul 90%-uk hazibarkacs.
-
Predator2
addikt
Helló
Tanulò motornak/első motornak ajánlott egy Simson (4 sebessèges) ?
160000ft-èrt kìnálnak egy elég jònak tűnőt. Mennyi az a lèlektani határ, amit szerintetek nem szabad átlèpni egy ilyen motor esetén?!Thx
-
csongi
veterán
válasz
csabi94 #66658 üzenetére
Ahogy sityupityu is mondja rendben lesz.
Nem lehet a lampa testeket tengelye korul forgatni? Nekem ugy tunik, mintha elforgatssal a vetitett kor szelesitheto lenne.
Illetve esobe nem egy baratsagos szin. Sajnos a ledes lampaknak egyik velejarojuk, ebben az arkatekoriaban. -
válasz
csabi94 #66654 üzenetére
Így a kép alapján szerintem rohadt jól világít. A legtöbb gyári világítást simán veri.
Ha belövöd a magasságot akkor nem köthet beléd a rendőr. A magyar jogszabályok értelmében a segédmotor nem számít gépjárműnek, műszaki vizsgára sincs kötelezve, ezért ha a közlekedés biztonságot nem fenyegeti, akkor olyan módosításokat hajthatsz végre rajta amilyet akarsz. -
csabi94
őstag
válasz
mumtaz #66657 üzenetére
Itt tökéletesen látszik ezen a képen, bocsi, eleve ezt kellett volna. Ha lejjebb kerül az a "kör" az út felületére, akkor azért majd hosszúkás lesz, és nagyobb terület lesz belátható mint így. Viszont különben meg a szórt fénye is erősebb, mint a Malaguti saját lámpája volt, úgyhogy b@szottul elégedett vagyok.
Úgy fogom majd csinálni, hogy az erős része elém egy 10-20 m-rel világítson, és úgy tökéletes lesz. Már csak az a kérdés, hogy a rendőr mit szól hozzá. Nem megyek sokat sötétben, de lehet hogy el kéne gondolkodni valami kiegészítő lámpán, hogy ha meglátom a rendőrt, akkor gyors átkapcsolok. Felesleges nappali menetfényeim vannak, lehet abból kéne kettőt rádobni.
Egy elhagyatott úton elé mentem olyan 30-40 m-rel, és mikor megfordultam szabályosan megijedtem, olyan erős. Így nem is fogom sötétben használni, mert konkrétan veszélyesen vakít. Azt a kört le kell vetíteni az útra, ehhez kell 2 műanyag elem, amit beszerkesztve ad neki egy olyan dőlést.
-
Zin
őstag
180fxr valakinek?Motorja bika 7 éve hasznalom.Uj lanc+gorgok malossi mindegyik,4t váltás miatt eladó!
-
csabi94
őstag
válasz
mumtaz #66652 üzenetére
Most mentem egy kört vele sötétben, nekem nagyon bejön, csak nagyon felfelé világít.
Egyébként ha belövöm a magasságát, hogy ne vakítsam a szembejövőt (arra nagyon háklis vagyok, a kocsit is hetekig állítgattam, hogy ne legyek p@csfej, mert el volt törve a tükör tartója), akkor belém köthet a rendőr, hogy nem gyári a lámpa?
-
Motaba78
addikt
Sziasztok, mi lehet a problémám..
Van egy kb 3 évet állt blokk. Sikerült elinditani, de olyan mintha nem tudná magàt kipörögni. Kicsit lusta is. Kezdésnek a szíj és a kuplung környékén keresgessek? Egy tartozás végett került hozzàm a technika. Kb. 20km van a blokkban. Nem nem felújított, tényleg annyi van benne. -
-
csabi94
őstag
Pár napja szóba hoztam a Malaguti F12 világítás tunningját. Megjött ma a "gyengébbik" lámpaszett, mivel nagyon erős, be is szereltem. Béta verzió, a lámpák csak az idomra vannak ragasztva, ezért nem állítható a magasság, ami azért rossz, mert kicsit vakítom szerintem így a szembejövőt, ugyanis k@rva erős, és az idomon a lyukak kissé felfelé néznek.
Külön kapcsolót építettem be, és mivel led, és vibrál a tekercsről való működés közben, ezért az akksiról megy. Pár kép:
Este kipróbálom, de kell majd valami köztes műanyag, ami egy 7-8 fokkal lejjebb irányítja a lámpát, mert így szerintem még a rendőr is belémköt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest