Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Hidd el, simán. Ezeknek elég annyit mondani, hogy játékszer, vagy valami hasonló. Vagy képesek lennének odabiggyeszteni, hogy motorozáshoz nem alkalmas.
Egyébként Tényleg nagyon tetszik ez a bukó. A Nolanam valahogy sz@r. A bélése botrányos. Ez a hungarocellre ragasztott baromi vékony szivacs és szövet egy hányadék. Ha beleizzadsz, leválik.
a mechanikája is. És azért nem egy alsó kategóriás bukóról beszélünk. Soha nem volt leejtve és nem is buktam vele. A plexije már mattul. Egy új plexi 12000. Pinlock nincs hozzá. persze lehetőség van rá, mert meg van a helye. -
siti
őstag
nálam is ez volt, napon fakult, műanyagba beégett rendszámtábla ellenére rezzenéstelen arccal mondta a tulaj, hogy 7000km, csak itt a faluban használták.
ezt úgy kell érteni, hogy mióta hirdeti ment vele 7000km-t itt a faluban.
szerelővel egy barátságos 30-40ekm-ben egyeztünk meg, de mivel januárban átesett egy motor generálon és új dugattyút kapott, most tavasszal teljesen jogosan tekerhetem vissza az órát nullára
-
-
-
gjoe
addikt
válasz
mumtaz
üzenetére
E1 jelzés van benne, + tüv minősítés. És pinlock is van hozzá.
Már csak fehér motort kell hozzá keresnem.
Ez a használt piac már kiborít. Itt szerintem jobban megy az óra tekerés mint a személyautóknál.
Minden 10-15 éves robogóban 9-10000 km van.
A kintről behozottakban meg még kevesebb. -
üszök
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Bevillant egy nyári emlék kép.
A tempó 120-130 környéke,k.b. 30 fok,és érzem,hogy a fülem mögött kezd csorogni az izzadság. A sisak Caberg Konda. Nyitott sisakban nem izzadok, ami szürke,viszont az 100-110 felett már nem oly vicces. -
-
dtsdexter
csendes tag
Lehet tényleg veled van a baj, nem túl áramvonalas a fejed

Amúgy nekem is izzad, bár nekem alapból de az már 25 fok felett is, nem csak sisakban. Ez van, ezzel kell együtt élni. Amikor sportoltam akkor is ez volt még mielőtt valaki azzal jönne: "te dagadt disznó mozogni kellene"
Szerintem reális a 196cm-z a 90-110kg 
-
-
üszök
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Akkor majd próbálj ki egy nem feketét 30 fok melegben. Nem vicces mikor 30 fokban folyik a víz a fülem mögött meg a homlokomon is. Én biztos nem veszek feketét többet.
-
dtsdexter
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Én pont hogy a bukó festését akarom át vinni a motorra

-
-
-
dtsdexter
csendes tag
http://www.bukosisakwebaruhaz.hu/zart-bukosisak-c-18.html
Itt vettem a napszemcsiset, bár nem kiszedhető a belsőrész sajna. 
-
gjoe
addikt
-
dtsdexter
csendes tag
Na, jó reggelt

Olyan érdekességet találtam tegnapi napon a szeretett kis motoromban, hogy nem akart elindulni (és ezzel a korábbi probléma is megoldódni látszik.) A probléma több lépcsős.
- Karburátorban vízkő lerakódást véltem felfedezni ecettel letisztít majd karbitisztító, és finom olajozás, amíg nincs kész ne rohadjon össze újra)
- Dugattyú gyűrű megszorult.
Itt sityupityu-is említett ellenőrzésre, az égéstérben levő üzemanyag ellátottságát, ill egy másik ismerősöm.
Itt még attól féltem, hogy lehet mégis csak fordítva tettem volna fel a dugattyút, vagy elforgott volna a dugattyú gyűrű?! Nem egyik sem
. A lényeg, hogy a dugattyú gyűrű olyan mint ha rározsdásodott volna a dugattyúra továbbá a gyűrű rései között is mintha rozsda vagy beleégett olajat találtam volna. Szóval kitisztít, finom olajozást kapott.
A főtengely részről, és kipufogó nyílásán, látszott az elégetlen üzemanyag oly annyira, hogy a főtengely részről mikor leszedtem a csöpögött a benzin rendesen.
Ergó kap benzint csak a keverés aránnyal van baj, mert nem tudja elégetni, vagy kevés/sok levegő, vagy Sok benya. Szóval egy régi probléma még mindig fenn állt:
- Karburátor sz@r beállítottsága. (2,5-3,0 fordulaton volt a levegő) (1.4-5 bőven jó lett volna) Az Alapjáratira nem tudok még pontosat mert játszok vele, de nem sokára megvan az is, ugyan is egy rúgásra indul, csak húzni kell neki a gázt félig mert leáll.örömteli hír, hogy legalább a blokkot nem kell szét szedni
új csapágy stb. -
nyogo83
Topikgazda
No, csak hogy ellenerv is legyen

Egy lenyeges info nem derult ki, hogy mennyit szan motorra illetve mire hasznalna + motor vagy robogo ami jobban erdekli.
Csak azert, mert 250-es vagy annal nagyobb robogobol 300k alatt barmit venni nagyon nagyon rizikos sztem(eleg benezni a Nagyrobogos topikba egy kerdesre
). Motorbol meg foleg.
125-os robogobol ha most vennek, kapasbol tudnek vagy 10-et 200-220k korul amit azonnal mennek megnezni/megvenni. (En novemberben vettem egy baromi megkimelt 125-os nemet Madisont, 210k volt mindenestol).Elotte volt jopar honapig egy 125-os motorom is, de eladtam, mert iszonyatosan hianyzott a pakolhatosag

Raadasul a lenyeg, ha varosban hasznalnad foleg munkaba jarasra, cuccokkal, akkor celszerubb a robogo.Plusz nem mintha robogon nem kellene beoltozni, de azert egy nagyobb motornal szamits azzal, hogy egy kisebb osszeget tegyel felre a ruhazatra is.
Nagyon szerettem volna en is valami 5-600-as motort, de meg a jogsi elott racionalisan vegiggondoltam.
Egyelore csak ugy motorozni nagyon keves szabadidom lenne(szinte semmi), munkaba jarni meg nem igazan lett volna optimalis(napi 2x7km). Jogsit se ugyanannyi ido lett volna lerakni (nekem a 125-ost is 2 honapba telt, mert nem voltak idopontok itt pesten).
Szoval maximum majd jopar ev mulva egy kulonbozetivel csinalok nagyobb jogsit, ha majd ugy alakul az eletem
-
üszök
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Szerintem is A2 t csinálj legalább, 125 elég fikacsek robogóban és váltósban is. Ha betöltöd a 24-et 2 éven belül akkor tudsz korlátlant csinálni úgy,hogy csak forgalomból meg rutinból kell vizsgázni.
-
siti
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
A rendszámos 125 lesz majd a probléma. Vagy nincs rendszám, vagy drágább mint egy 400-as. Vámok adók nem sokkal olcsóbb, hogy megérje.
-
Repsol600
addikt
válasz
freelanced
üzenetére
Én A2 re mennék inkább. 35kw-ig nézelődhetnél.
Suzuki GS500 pl jó kezdőmotor, az újabbak 32kw-osak, de van 25-ös is. Egyszerű, tartós, olcsó fenntartású.
250cc ből bármit nézegethetsz. 400-ból is a legtöbbet.
125-ösbe könnyű beleunni, sok ismerősöm megbánta aki mehetett vonla nagyobbra. Kicsit drágább, de ugyan azt kell végigcsinálni A2 nél is és mégis nagyobb motorra ülhetsz, nagyobb a választék. -
-
denko
senior tag
Én pont nyáron gondolkodtam letenni 125 re.
Mert sima 5o esen 192 cmvel nem hiszem h elférnek.
A2 még sok a tanulásra, Bp n belül nem kell nagyobb motor a pontból b be. Vagy rosszul gondolom? -
Repsol600
addikt
válasz
freelanced
üzenetére
125-öst nem vennék ha nem muszáj, majdnem annyiba kerülnek mint a nagyok, max régebbiek, kínaiak olcsóbbak. Ha vagy már 18 akkor A2, ha 25 akkor A. Nagyok között is van sok típus ami tanulómotor, és nem unod meg 1 hónap múlva.
-
üszök
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Hány éves vagy?
-
freelanced
addikt
Sziasztok !
Nem olyan rég érdeklődtem a motorok kapcsán.
Tervezem, hogy leteszem a jogsit 125-ösre. Érdemes?
Illetve a 125-ös motorok között milyen lehetőségeim vannak? Mit érdemes venni?
Köszönöm !
Szép napot !
-
dtsdexter
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Azért is írtam elsőként a dekni felőli reszt, nekem egyszer eltört es megszorult a racsnit rögzíti drót szerű valami. Akkor szorult így meg amikor megjött hozza az uj, vastagabb volt a gyűrű mint a racsni, mindegy koszorulve. Aztán egy idő után elkezdett ujra szorulni, akkor kapott uj rugot meg friss zsírt utána jó volt egy darabig. Egy idő után az szabadon futó hullik ki belőle 3000 darabban es valamiért megszorult tőle a variátor, aztán a berugó körömmel voltak gondok akkor is szorult a berugó kar. Na mind1.
A leállás sokminden lehet pl üzemanyag probléma is, ha sokat ált, a műanyag tankban le csapódik a pára, ami végül korróziót okoz a karburátorban (amit fent is említettek, egyik okozója lehet), fotengelyen, dugattyun, tengeren es fejen.
Bár hogy ez feltétlen mosás után érdekes, lehet még meglazult legszűrőház is, vizet kapott a levegő szűrő szivacs, majd azt felszívta. Bár ilyenkor ez komoly problémákat okoz/hat, az feltűnnik

-
-
b4sxe
aktív tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Koszi szepen. Van isneros szoval nem lesz huzos ha baja van (remelem)

-
Lehet, hogy egy karbi tisztítás is elég lenne. Vagy a mosásnál, vagy pedig a tankolásnál is belekerülhetett valami. Ez csak elmélet, akár más baja is lehet, de ha ezek után történt közvetlen a dolog amit elmondtál akkor jó eséllyel ez lehet.
De mindegy, mert még ha ilyen kis baja is van akkor is szerelőhöz kell vinned sajnos, ha ne értesz hozzá. -
b4sxe
aktív tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Igen, eljártam vele dolgozni egesz heten. Szombaton tankoltam es lemostam, hasznaltam meg fel napig es egyszer csak menet kozben reccs. Azota semmi, ma megprobaltam 3 nap utan beinditani, elsore sikerult jarattam 10 percig kb, rahuztam a gazt es megis allt. Azota megint semmi..
-
-
b4sxe
aktív tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Jó de ez csak az egyik gond, lehet valoban a hideg,viszont erre hogy nagy gáznál leáll a motor ... nem normális. Tényleg nem ertek sajnos hozza csak hasznalom inkabb auto parti vagyok... igy passz...
-
-
-
b4sxe
aktív tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszönöm a választ,elviszem szerelőhöz hétvegén...:/
-
válasz
dtsdexter
üzenetére
Az, hogy lassan jön vissza a berúgókar az nem attól van, hogy valami komolyabb probléma lenne. Szinte biztos vagyok benne, hogy egyszerűen csak száraz az oldaldeklinél a berúgókarnak a szerkezete. Én is sokszor tapasztaltam ezt. Egyszerűen olyan száraz és ezáltal szorul,hogy a rugó nem, vagy csak lassan képes a kart visszahúzni. Az már más kérdés, hogy ez a jelenség egy mosástól hogyan jöhetett elő.

-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Az mitol lehet , hogy berugom a robogot (malaguti phantom) es alapjaraton megy de ha huzok neki egy gazt kb azonnal megall, illetve a berugo kar is le ragad vagy nagyon lassan jon fel.. mi baja lehet ? Kerlek segitsetek..

-
dtsdexter
csendes tag
Oldal dekni le kellene szedni. Elsőként a berugo racsni felfogatója nem csúszott e le, nem szorul. Ha nem, akkor a berugo kar belső részen a rugót ellenőrizni befogad valahova a berugo kart, majd értelem szeruen el forgatód a deknit, ha vissza húzza akkor más a gond, első tippek az önindító szabadon futó szorul vagy tört szét, (ha egyáltalán benne van benne) de lehet meg sok minden ezzel kezd.
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok ! Tegnap elmentem tenkolni meg lemosni a robogot (malaguti phantom) es eddig elso berugasra indult a mosas ota par oraval mar el sem indul, a berugp kar is lassan jon fel vagy leragad. Mi lehet a baj? ( nem ertek a motorokhoz) koszi

-
dtsdexter
csendes tag
Szombaton álltam neki az idomok pótlásának javításának, ma meg még párnapig meló van. Sajna mire pihenőre jutok, addigra újra hulladék idő jön. (Bár nem is kapkodtam vele hétvégén, mert az Időkép még reggel is esőt/ónos esőt jósolt ... lehet igaza volt, csak országhatárokat keverték össze)
-
Nekem a nagymocim jelenleg szerviz alatt van, robogózni meg nem volt kedvem.
-
Telda
addikt
Kimerészkedett ma valaki? Sajnos nekem még szét van szedve, várok a hengerre
. -
-
KisTé
tag
Yamaha Jog ZR Evolution Minarelli blokkos, akksi vadonat új, az előző akksit is tönkretette ugyanez volt 1hét állás után semmi erő nem volt benne csak rúgásra indult aztán tönkrement a töltő is kidobta error-ba, sajnos nem értek a villamossághoz semennyire.
-
Erre akartam kilyukadni. Az első két pont az rendben van, de szerintem egy "mezei" karburátoros robogón nincs olyan, hogy 3-ik lehetőség. Ha jó az akku és jó a gyújtáskapcsoló is akkor szerintem nem szedheti semmi le az áramot. Nincs semmi bonyolult elektronikai szerkezet benne mint egy komolyabb motornál vagy autónál. De lehet, hogy tévedek, ez csak az én véleményem.
-
gabe_
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Mi következik ebből?
1. akksi szar
2. ha nem, akkor a gyújtáskapcsoló szar
3. ha mind a kettő jó, akkor valami fogyasztó ami nem jól van bekötve szívja le az akksit.Ami még szóba jöhet, megnézni a kábeleket az akksitól a gyújtáskapcsolóig, hogy nincs-e valahol megsérülve, ekkor kiderülhet esetleg a 3. pont is...
-
-
KisTé
tag
Dehogy csak mivel fogalmatlan vagyok nem tudom hogyan lehet orvosolni a problémát. Az akksit nem akarom állandóan kivenni belőle, mert az nem megoldás másrész rohadt nehéz visszatenni olyan kis helye van meg hozzáférhetetlen simán 10-30percet elcseszel vele ha hiszed ha nem!
-
mumtaz
senior tag
Tegnap meglestem egy Kymco Super 9-est. Fél év állás után 5-6 rugásra szépen beindult. Jól is pörög és megy is rendesen. Kicsit sikált az oldala, de nem vészes. Km spirál kuka. Fordulatszám mérő nem megy. Ülés zárszerkezet (.em a kulcs szerkezete, hanem a mechanika) hiányzik. Minden más működik. Még minden gyári rajta.
Megér 50000-et? -
gabe_
őstag
Gondolom, a gyújtás nem volt rajta felejtve...
Más: kaptam kölcsön egy lidl-s töltőt, mondom ráakasztom a motor akksijára, hogy legyen már egyszer rendesen feltöltve. Letekertem a kupakjait, csont szárazak voltak odabent a cellák... Nem is értem, hogy működhetett eddig. Gyenge volt, de tekert mindig... Na feltöltöttem deszt vízzel a max jelzésig, és fel is dugtam a töltőre. Kíváncsi leszek hogy teker majd ezután...

-
KisTé
tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Ezt így nem értem, mikor beletettem vadonatújan kb. két hete az akksit akkor kulcsra indult tehát persze, hogy oké, csak az ezelőtti akksival is ugyanez volt tönkrement mi lehet a baj nem értem.
-
-
KisTé
tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Sajna nincs műszerem nem tudok rámérni az akksira, rúgásra beindul természetesen, de egy akksinak nem szabadna lemerülni ha csak áll magába szobahőmérsékleten pláne egy újnak, nagymotoromé is itt van a szobába egész télen tölteni se kell már vagy 5éves akku az is. Nem tudom ha be van kötve és benne van a robogóban akkor állva leszívhatja valami ?
-
-
KisTé
tag
Újabb problem, zsír új akksit kb. két hete tettem be a robeszba nem is használtam kulcsot elfordítom semmi

-
dtsdexter
csendes tag
Ez majd engem is érdekel, de nekem egyszerűbb fekete műanyag idomok vannak fent. Sajnos ezeket több helyen kell javítanom, úgyhogy a festés meg odébb. Mondjuk en néztem hozza kompresszoros fújót, (16-18ezer) plusz festékek, plusz meg sablont kell csináltatni. A bukósisak mintáját akarom felfesteni az összess idomra, lakk fekete narancssárga cseppekkel, csak nem tudom, hogy festék vágya matrica legyen es utána lakk. Na mind1 az meg odébb, előbb műanyag. Meg karvi csak idő engedje.
-
dtsdexter
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Volt tervben, de 86 a legalja, bár abban benne van, a dekni is. Bár az öntvény asszem az pont olasz de a berúgó rácsni es rugó es meg pár dolog az bár olaszból jön de lengyelben gyártják. 2-4 hét a kiszállítás. Na mind1 ez csak apró részlet.

-
siti
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
nekem nem jött le, mert smkp-nél kb senki nem foglalkozik motor és alváz számmal, hogy volt e cserélve. max a köbcenti és teljesítmény lesz napirenden.
-
Telda
addikt
Hali!
Az anyagukban színezett szürke műanyagokra tudtok valami festéket ajánlani?
Valami rugalmasabb festékre lenne szükség, mert a sima lakk a legkisebb csavarodásra is lepereg. -
-
-
siti
őstag
válasz
dtsdexter
üzenetére
ha a biztosító felé akarod legalizálni, akkor csak készítesz egy új biztosítást, a régit megszünteted. Rendőr meg azért kéri el a biztosítást, mert más kötelező doksija nincs a smkp-nak. rendszámos esetén meg motorcsere bejelentése. és hercehurcája. sok szerencsét hozzá. szükséged lesz rá.
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Malaguti phantomhoz ert itt valaki? Tegnap eldobtam az onos esobe es letort 1 helyen a taposo resz, erdekelne egy javitasi koltseg.
-
dtsdexter
csendes tag
Egyébként az egyik face csoportban is nézelődtem, de amit onnan küldtek DHL el összesen 8000 et fizettem érte de a kutya nem hívott csak a futár hogy itt van egy ora múlva
az mondom köszi
... mind1 jelzem olyan is volt, félig törött szinten heggesztett ontvenyt küldtek. Úgyhogy az előbbi ért inkább le mentem személyesen. -
dtsdexter
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Az mese szép
bár valahogy nem vagyok meglepve most, hogy olvasgattam lópás és hozzá hasonló cikkekket.
Az alvázszammal szerintem megvan lőve a rendőr mivel le kell bontani a közép idomot (nálam legalább is).Üllön találtam egyet nagyon jó állapotban bontva, se törés se karcolás nyom nem volt. Meg csak a kor miatti alumínium redőzöttség sem kezdődött meg. Papírjai voltak, es meg ott volt a motor is bánom hogy nem volt nálam egy 130e, egybe elhoztam volna az egészet, sehol egy törés vagy esés nyoma, az alváz is patika csavarok enyhén rózsásak voltak már de nem sérültek, gyári kipufogó, 22000 km volt az órában, egy öreg papi használta. Egyébként 17lett volna, 15 oda adta. Csak a blokköntvény meg a félblokk részt hoztam el, külön nagyon nem is szoktak keresni, ő is úgy árulta. Nem tűnt neppernek, háznál vettem át meg egy kis Suzuki alt bent mellette a garázsban.
86e helyett azért az jó ár szerintem 
-
válasz
dtsdexter
üzenetére
A biztosító csak az vázszámmal foglalkozik, van olyan biztosításom ahol nincs is bejegyezve a motorszám. Viccen kívül. Azt mondta a biztosítós nő, hogy segédmotornál nekik csak a vázszámmal kell foglalkozniuk. Röhej. Volt olyan, hogy amikor a gyártási évet kérdezte azt mondta, hogy valami kb évszám is elég, a motor súlyánál szintén.
Én nem foglalkoznék a motorszámmal a rendőrök miatt sem, mivel nincs forgalmi így minden jogom megvan ahhoz, hogy egy másik motort tegyek bele a vázba. Jelenleg semmi törvény nem tiltja ezt. Amúgy is ha egy rendőr már a motorszámot keresi akkor az már rég rossz. A vázszámot szokták ők is nézni, mert a biztosítós csekken is csak az van rajta.
Amúgy mennyibe került neked ez az új blokköntvény?
-
dtsdexter
csendes tag
Srácok egy kérdés, neten konkrétan ilyen témát nem találtam.
Mivel új blokköntvényt kapott szeretett motorom, új motorszám is párosult hozzá, jól látható helyen, szépen kivehető.
Az adásvételin szereplő Motorszám (a korábbi blokkon nem volt megtalálható), A motor gyártás éve hibásan van feltüntetve, '99-s ként míg ez '94 es mint az több helyen is kiolvasható a motoron.
Ebből kiindulva, hogy tudom ezt a biztosító fele legalizálni? Új gyártás évet kellene megadnom, és új motorszámot. Továbbá ha kékek elkérik az adásvételit, nagyon nem fog stimmelni a motorszám.
Erre valakinek megoldás, ötlet?
-
mumtaz
senior tag
A C-Tec töltőm leírás szerint csepptöltésen akár hónapokig maradhat az akksi. Sőt, a rendes töltés befejeztével az akksin hagyva 14 napig csak figyeli az akku önkisülésének ütemét. Ha túl gyors, akkor jelzi, hogy szar az akku. 14 nap után kezdi ténylegesen a csepptöltést.
-
Badboys
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszönöm a választ.
-
dtsdexter
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Tanuló pénz
20A-80A-ig jó .. de ha nincsen rá írva én aztán honnan tudjam, a google korában
(na jó nem pukkant ki csak kipúposodott
ettől független kuka ) -
-
dtsdexter
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Van egy BOSCH Batmax 6-os töltőm ... állítólag nem rósz töltő ... egyetlen hibája, hogy max 24 óra után le kell venni
(elfelejtettem= kipukkadt az aksi
) -
-
forandor
tag
-
dugynok
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Jogos rosszul tudtam! Utánalvasva a manualnak úgy van

-
válasz
dugynok
üzenetére
"Nálam az xs töltőnél a hópihére 6V töltést ír."
Na azt megnézném, mert az baromira nem így van. Én is kaptam leírást hozzá és semmi ilyesmiről nincs szó. De ha nem kaptam volna az sem lenne gond mert tök egyértelmű.
A hópihe jelzésnél azt csinálja amit én mondtam. Azt meg, hogy 6 voltal vagy 12 voltal tölt-e azt te nem tudod befolyásolni, mert azt a töltő automatikusan érzékeli. Egyébként egy sz@rrá merült 12 voltos akkura akár azt is hiheti, hogy 6 voltos (a leírás is írja), de egy annyira lemerült akkunál már tökmindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Motorbol meg foleg.

nyogo83