- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz
koshmar #12546 üzenetére
Jah hát nekem csakis használt jön szóba.
És nagy valószínűséggel cibere lesz belőle
Most van több jelentkező is a BWSemre, szal ha eladtam úgy már könnyebb terveznem
Hát ízlések és pofonok. Én még nem dönöttem el magamban h a gyorsasági vagy az sm tetszik jobban kívülről. De az sm-ek közül nekem a dtx jön be leginkább...bár van egy két nagyon szép husky is, de az más kategória már.. -
koshmar
addikt
Hát akinek elég a CBR ereje, az nyugodtan megveheti egyébként.
Míg egy zsír új mostani RS 125 kb. 1.350.000 forint, addig egy Cibere kb. 800 lehet, de mostanában nem nézegettem, szóval nem bitti.A D125X tényleg nem a legerősebb 125-ös, pedig kétütemű.
15 gyárilag, ebből 19 vagy 22 hozható ki a fojtások eltávolításával, ezen felül meg mélyebben a zsebbe kell nyúlni. (Giannelli/Arrow rendszer, stb.)
És szerintem kifejezetten ronda...de ízlések és pofonok.
Ja és simán van az is 1 millió, sőt, szerintem már nem is gyártják. -
akos3
addikt
válasz
koshmar #12544 üzenetére
Hát én 50esbe csakis 2T-t ajánlom, de 125be sztem egy cbr-re fogok beruházni. Nem kell nekem nem tom mennyi LE, mível városba járkálok nagyrész és nem a crosspályán
Mondjuk nem lenne baj, ha pár LE-vel erősebb lenne, de hát nem fogok venni egy rs-t vagy egy mitot ami csörög zörög. Meg nem vok nagy motorszerelő (értsd: egyátalán nem szoktam motort szerelni), így inkább elfogadom h nem tud 160al menni, de nekem ne legyen semmi baja. CBR 130as vége bőven jó nekem azt hiszem
Még nézegettem a dt125x-et, de az se megy sokkal jobban ahogy olvasgatom hiába 22LE alapból. (láttam már 28LE-t is) Annyival drágább a megvételi ára is már, h nekem nem ér annyit. Pedig nagyon tetszik. Legszebb sm sztem. -
koshmar
addikt
Mi, kétütemű-fanok a 4 ütemú motorokat 250 ccm alatt semmibe nézzük.
Most ez lehet, hogy nagyképűen hangzott, de ez a véleményünk.
Csak egy kis összehasonlítás:
125 4t (Honda CBR)= 15 Le
125 2t (KTM EXC 125)= 39-44 LE
250 4t (Yamaha YBR 250)= 22 LE kb.
250 2t (Aprilia RS 250)= 71-90 LE kb.)Az már más kérdés, hogy a 2t kétszer-háromszor annyit zabál.
Akinek van pénze, és szereti az erőt, az 2t-t fog venni.
Aki a takarékos motorokat szereti (vagy arra van pénze), az 4t-fog venni. -
koshmar
addikt
Már elnézést, hogy közbeszólok, de:
DigitXT-nek igaza van.
Egy 50-es 4t robogó nagyon kevéssel beéri, de rohadt gyenge.
Egy 50-es 2t már jobb, de az már fogyaszt is.
Például anno a Piaggio Typhoon bevert 4,2 litert (Motorrevü), de sok más robogót odavert.A 200-as FXR Runner is kétütemű, bevág 5-6 litert, de megy is 140-nel sztem...
-
DigitXT
félisten
-
akos3
addikt
-
akos3
addikt
válasz
sanzi89 #12536 üzenetére
Félre ne értsd, semmi gond nincs ezzel ameddig nem tartod fel vele a forgalmat. Bár vmiért úgy sejtem, h amerre Te laksz nem lehet hatalmas forgalom
Én mint fővárosi srác csak hírből ismerem a 40et, a BWS-t is többek között most azért adom majd el, mert gyenge már nekem, kevés a 75 amit ki tok belőle hozni. Egy szó mint száz picit elmosolyodtam a 40en, sztem Runner barátunk is, de semmi több nincs ebbenHisz mind tudjuk: Lassan jársz, tovább élsz!
szerk. Nincs két anyám, csak itt nőttem fel
-
sanzi89
addikt
Hát, 21 éves létemre szerintem még messze vagyok a "nagypapa" kortól, de értem mire gondoltok. Sose szoktam száguldozni, se biciklivel, se autóval. Tudom, az úton is körberöhögnek, amikor 90-nél nem megyek többel - nem is lehet, de ez ugye kit érdekel - de ilyen a természetem. Majd megelőznek ha tudnak. Igaz csak sutyiba, kertek között de normális úton mentem az MZ-vel is - ugye az 125, azt meg elvileg nem lehet - de nekem egy 40-50-es tempó nyugodt, normális utazási sebességnek abszolút megfelelt. MZ-vel meg ugye 100-al is mész ha akarsz, komolyabb erőlködés nélkül. Szerintem robogón se nagyon lenne más helyzet, azért írtam annyit, amennyit írtam.
u.i.: Ja, Békés illetve Békéscsabáról beszélünk. Pesten közlekedjen akinek két anyja van, vagy pesti.
-
akos3
addikt
válasz
sanzi89 #12534 üzenetére
Robogók pörögnek mint állat. Nekem 2,7-3,2ig szokott fogyasztani a BWS-em. Gondolom az F12 se fogyaszt sokkal másabbul, ezért mondtam 3L-t. Igaz én 60 alatt nem nagyon megyek vele, Pesten kicsit más a közlekedési morál. Gondolom a Te 40-es tempódat 2-2,5L-es fogyasztással hálálja meg.
Egyébként függ a motor elhasználtásgától is.
(#12533) sanzi89
Félreértelmezted.Runner barátunk most nem a bicajozás mikéntjéről akart véleményem szerint kioktatni, hanem ezzel a mondatával akart rávilágítani, h a 40es tempó igen nagypapás (ha nem sértelek meg vele) és egy használható jó robogón igen nagy önuralom kell ahhoz, hogy ne ennyivel haladj.
-
sanzi89
addikt
válasz
runner 125 #12532 üzenetére
Kinek mi... Reggel 6-kor kelés, 7-re be egy másik városba ilyen időben 13km-t tekerni. Egészségedre.
Van 2 bringám is, de csak ha célzottan bringázni megyek, vagy boltba. Volt/lesz Balaton kerülés, 70km-es túra, de ezeket nem tudom egy kalap alá venni a mindennapos melóba járással. Lehet velem van a gond.
-
Killing
addikt
válasz
bajnokpityu #12519 üzenetére
Simsonon? Majd kerítek rá egyet, addig marad a biciklizár.
-
atesz174
csendes tag
yamaha jog nextzone -on nem találtam motorszámot, pedig a biztosító váltáshoz kéne.Tud valaki infót hogy a blokk melyik részén nézzem. előre is kösz.
-
akos3
addikt
válasz
bajnokpityu #12519 üzenetére
Még az előző robcsimnál én is odaragasztottam, de sose maradt fenn mert érdes vt a belseje...
-
sanzi89
addikt
Nem tudom, hogy ez milyen válasz, de kivitelre ilyen tetszik: Malaguti F12
-
akos3
addikt
válasz
sanzi89 #12517 üzenetére
Ilyen árkategóriába ami sztem jó:
Yamaha jog (sztem nagyon kis testű), BWS, Neos, Aprilia Old SR, Scarabeo, Piaggio zipp (szintén nagyon kis testű), Piaggio Typhoon, Liberty, Malaguti CentroMível nem válaszoltál a kivitelre, így ebbe a felsorolásba van minden fajta típus, h kedvedre csemegézz
Ezek közül bármit csak kínait ne vegyél! -
sanzi89
addikt
Hajaj. Akkor mindkettőtöknek egybe:
- B-s jogsival lehessen vezetni, szóval 50-est.
- Olcsó legyen, és egyen keveset. Úgy 100k környéke lenne rááldozva, magyarul használtat keresek.Vigyen el A-ból B-be. Semmilyen egyéb elvárás nincs. Nem lenne gond, ha 5-10 év múlva is lehetne hozzá alkatrészt kapni.
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Motorilag teljesen analfabétának kellene munkába járásra valami olcsó eszköz. A paraszt logikánál maradva a kismotor jött számításba. Ha napi 2*10km-re kell valami, amivel olcsón eljutok A-ból B-be. Ki mit ajánl? Mire kell figyelni? Van-e esetleg valami jó kis "gyorstalpaló" leírás a robogók egy-két alap tulajdonságaikról?
Köszönök mindent!
-
runner 125
nagyúr
válasz
bajnokpityu #12510 üzenetére
Jaja, matrica már nálam sincs jó ideje...
-
akos3
addikt
válasz
bajnokpityu #12510 üzenetére
jah nem tudtam h kell kérni. hát én msot azért nem fogok kérni, h leygen. hülye leszek ráragasztani
Bőven jó nekik a csekk is
-
DigitXT
félisten
válasz
GabN73 #12505 üzenetére
Az igazoló csekket elvileg nem kérhetik: elég a matrica.
De mondjuk egy adásvételi "nem árt", ha van nálad az tuti.
Egyébként mi alapján tudná a rendőr, hogy nem loptad-e?
Szerk: jó, persze 2 perc alatt hamisít valaki magának egy
adásvételit, és az egyszerű ellenőrzésen azzal is átmegy,
de elvileg ez lenne az értelme - ha már rendszám nincs. -
koshmar
addikt
válasz
Tothgera30 #12506 üzenetére
Hát az se egy Ferrari...
Bár gumit füstölni az egy sebességessel is lehet.
-
-
akos3
addikt
válasz
GabN73 #12503 üzenetére
Biztosításban nincs benne, h kié a motor! A biztosításban csak a biztosítást megkötő személy és a motor adatai vannak! Ami nem feltétlenül egyezik. Tehát neked van egy motorod. A Te neveden van az adásvételi. De a bátyád köt rá a saját nevével egy biztosítást az ugyanúgy érvényes nyilvánvalóan. És ebben az esetben nem derül ki, h a Tied a motor! Ezért kell az adásvételinek is ÉS a biztosítás befizetést igazoló csekknek is veled lennie!
-
Killing
addikt
válasz
GabN73 #12494 üzenetére
De azt nem tudja hogy kinek a nevén van a biztosítás. Adásvételi vagy motorigazolvány kell. Nos egy huszon valahány éves simsonnak nem nagyon van motorigazolványa.
Szerintem nem véletlenül kérdezte hogy faterodé-e a motor.
Ja, péntekenként mikor 10-es bandába motorozunk, nem ennyire elnézőek. -
koshmar
addikt
válasz
Tothgera30 #12487 üzenetére
Na várjál, a 210-es az az 1 vagy 2 sebességes?
(Asszem 1, de nem bitti)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest