Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Ollé!
Egyébként pont a tegnapi, vagy előtti Kisalföldben (Gy-M-S m) olvastam, h a győriek is kaptak ilyen kis elektromos szarokat, bevallom, h jót mosolyogtam rajtuk, de ezek szerint a sántacgányt azért utolérik. : )
mod. totál függetlenül megfordul mostanság a fejemben, h SÜN leszek.
...de nem robogós. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DigitXT
félisten
Ma este láttam két robogós(!) rendőrt.

Sima járőrfelszerelés + nyitott sisak, és
50-esnek kinéző, jelöletlen, fekete robik.
(Érdekes jelenség volt, mindenesetre...)Úgy látom, nem ismeretlen a téma.

Illetve íme még egy viszonylag friss cikk. -
stufen2
aktív tag
A Minarelli motor 5 féle variációja:
– CW típus: Léghűtéses, állóhengeres, hosszú blokk (Amico, Booster, BW'S)
– CY típus: Léghűtéses, fekvőhengeres, rövid blokk (Sonic AC, F10, 3KJ Jog)
– CA típus: Vízhűtéses, fekvőhengeres, rövid blokk (Sonic LC)
– MY típus: Léghűtéses, fekvőhengeres, hosszú blokk (Neos, Ovetto, Rally, F12 AC, SR WWW)
– MA típus: Vízhűtéses, fekvőhengeres, hosszú blokk (Aerox, Nitro, SR Stealt, F15, F12 LC)remélem tudtam segíteni

-
stufen2
aktív tag
-
Gergello
addikt
Old sr-ből volt fekvő levegős vagy ami levegős az mind álló mina?
-
stufen2
aktív tag
te ha (s6 modular c16 overrange) hez jó akkor ahhoz is, amúgy meg 1:40 be kell keverni számold ki
egy ilyen éles rendszernél jól működik akkor nálad is, kicsit fájna a fejem és legfőképpen a pénztárcám ha szarul kevertem volna eddig, mert nálam aztán ténylegeg km-ek múlnak a helyes keverésen. -
stufen2
aktív tag
5 literhez rakj 12,5 milit én így keverem, injekciós tűt adnak a gyógyszertárban, de én laborból szedtem pipettát
én igol stsr-t vagy castrol power 1 racingot rakok bele, de sokan vitáznak azon hogy jobb a motul 710 meg a 800 - egyszerű én nem tom hol lehet venni a városba meg szerintem jó a castrol meg az igol meg utoljára tavaj nyáron tudtam venni 2db castrolt 4200ért
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
megnézem, de hülye kérdés még sose kerestem elől vagy a farnál van?
-
priti
addikt
válasz
Gergello
üzenetére
wáháhá, bogárpara. Mondjuk akinek egyszer sortba belerepül valami a zacsira az utána hajlamos úgy motorozni rövidgatyában, mint aki éppen be akar hugyozni és folyton vakarózik a motoron hetekig, hogy tutira nincs e ott semmi
..de városban nyáron ha felveszel bármit ha csak lassítasz már beledöglesz azonnal a tűző napon, de még mindig robeszen a legjobb. Felültem haver mögé 650-es SV-re kockára fagyott a térdem rövidgatyában, pedig volt vagy 30 fok meleg.A rostélyos sisak akkor lenne tuti, ha filléres lenne hozzá a négyrétegű fólia, amit csak lerántasz menet közben és annyi, de így mész valami fás részen az esti órákban öt percet és rogyásig van bogártetemmel ami fel sem tűnik annyira a sötétben és csak mégjobban szétkened ha elkezded menet közben kézzel törölni, aztán szembejön valami tizenéves vaddisznó a 15 éves szarával, amiben annyi a tuning, hogy az ötször házilag lakatolt homloklemez miatt össze-vissza álló utángyártott lámpatestjébe beletett valami piaci xenon izzót, hogy valamit lásson ahelyett, hogy beállítaná rendesen te meg szétvakulsz ígyis-úgyis, de a maszatos plexiddel meg pláne, aztán vagy jön egy kátyú vagy nem
-
Gergello
addikt
Én nem nagyon szerettem lehajtani, de nagy (
) sebességnél már mindig le akarta fújni a szél. Szemüveg miatt bogaraktól se tartok annyira, csak folyton azt érzem, hogy a fülem és a sisak közé bejött valami, pedig nem. 
-
stufen2
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
mármint hova az oldalába? mire gondolsz? plexi nem kell van egy csomó bukó aminek nincs plexije, pl ott a csopperosok rohambilije egyik másik 30 rongy, csak annyi van meghatározva hogy bukó, és az lehet ejtőernyős ugróbukó is, csak azzal ha esel tuti megdöglesz

-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Tigi
Egü megerősítette, 2.000-enként kell cserélni.
bajnokpityu
Kicsit most is úgy érzem, h túlgondoltad a dolgot.
Nyilvánvaló, h ha vki motort vesz, legyen tisztában a szervizelésével, s más egyéb járulékos költségekkel.dave93
Nézz le júli 17-18-án Kakucsra Egü Weekend-re.

3KJ
Szerintem ez nem így van.
De én. pl el sem tudom képzelni, h a francba tudsz plexi nélkül motorozni. Első sorban a menetszél is erős tud lenni, kettő; bogarak?!
-
stufen2
aktív tag
idom nem érdekli őket fel legyen lámpázva meg tükör, ha nincs index akkor kézzel kell jelezned, a fakabát előtt is, ne mondd mert azt leszarja, az idomokba km órába csak a kpm-es szól bele ha behívatnának vizsgálatra de ugye az meg 50 rongy és h a nincs szabálytalanság akkor meg nekik kell fizetni és inkább nem törődnek vele
-
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy volt már olyan, hogy PH! robogós találkozó? Ha igen merre mentetek, sikeres volt-e?
Ha nem, van aki esetleg egyik nap eljönne egyet robogózni/motorozni, lenne kedvetek, van rá igény? Elsősorban Pest és környékére gondolnék... 
-
stufen2
aktív tag
tavaly előtt büntettek meg index és tükör miatt, elöl hátul index kell de ha nincs kézzel KELL jelezned, tükör legalább 1 KELL, amúgy pont index variációkon gondolkodom mert már csak 4 pont és úszott a jogsi, fasza kis képeket csinálnak ha nincs
a jó éd..... k..... any...t
, tompított és táv fényszóró is kell, első sárhányó meg hátsó is de annyi eszük nincs hogy milyen a hátsó ezért nem szoktak szólni de az első az feltűnő -
stufen2
aktív tag
nem tudja valamelyikőtök hogy, honnan tudnám megtudni hogy az aeroxomban ducati vagy minarelli elektronika van? miről lehet megismerni az egyik és miről a másik gyújtást?
-
stufen2
aktív tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
dh-som van nekem csak vmi index kéne előre amit nem kell fúrni faragni
-
stufen2
aktív tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
nekem ez még mindig nagyon adja, nem tom miért kellett kockásítani
, kiváncsi leszek mikor meg milyen lesz az új karis aerox bár sztem az meg 4 ütemű lesz
-
stufen2
aktív tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
ez lesz a te oldalad

http://www.yamaha-motor.eu/designcafe/en/about/scooter/?Component=tcm:71-227714&PageTitle=Milestones%20in%20BW's%20History:%201990-2004 -
stufen2
aktív tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
de sztem 98 99 ig de ugynaúgy néz ki mint a spy mi a különbség köztük? mert a spirit az az újabb
-
stufen2
aktív tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
elvileg tolják még most is csak mbk booster rocket néven
ez 08 as
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.scenicreflections.com/ithumbs/MBK_booster_rocket_2008_10_1024x768.jpg&imgrefurl=http://www.scenicreflections.com/media/134403/MBK_Booster_Rocket_2008_Wallpaper_-_15/&h=240&w=320&sz=23&tbnid=LtCOp5cvG78t5M:&tbnh=89&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Dboost -
Tothgera30
veterán
Tudja valaki hogy a BWS NG-t mikortól meddig gyártották.
-
stufen2
aktív tag
bár nálam az elektronika az ami gyenge - szar, csak nem tom milyen gyújtás van meg olyan műhely kéne ahol minden darabból tudnánk rápróbálni mert amúgy elég cinkes, tízezrekért lerendelni feles alkatrészeket
-
stufen2
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
igazad van lehet az is, de ahogy tettem vele pár km-t mindig javult, tehát rakok bele egy keveset legyen 100-150 és akkor ha kell állítok rajta, csak már 6 hete nem voltam otthon...így meg nehéz
-
válasz
stufen2
üzenetére
Hát alapból olyan, mikor gyorsulnék 0-ról majdnem lefullad mintsem gyorsulna (5.ben az autó és úgy indulnál szindróma), de mihelyst elérem (na igen türelmesen szépen) kb a 35-40km/h-t onnantól kedzdve a probléma köddé válik, ott gyorsul rendesen.
A szerelésre annyit: nem értek hozzá, de most ha elviszem a szerelőhöz hát nézem mit fog csinálni (kb 3 hónapja volt szíjcsere, utána is külön kellett állítani mert akkor meg fordítva volt, 35-40-ig gyorsult, utána ment el az erő belőle)
Kösz az infókat
-
stufen2
aktív tag
varió kopás is lehet vagy egyszerű karburálási probléma nálam rendre el szokott rázkódni 4-500 kilóméter után az alapjárat lehet csak azt kell állítani, de lehet más is, ez alapján nehéz megmondani pucold ki a szűrőd azt sose árt, aztán mutasd meg valakinek aki nem húz le pénzzel, max egy sörrel. De szerintem karbit kell állítani vagy ha koszos pucolni. De egy szűrőt pucolj, nálam attól lényegesen érezhetően szebb hangja van meg jobban is megy, meg jót is teszel vele a motornak. Elfelejtettem a gyertyát - bár akkor darálna.
-
bajnokpityu
félisten
ez alapján 4x kellett volna a 12ezressel együtt szelephézagot ellenőrizned:
[link]és az váltotta ki bennem az ingert,hogy halovány fogalmad sincs,h mi bajt tudsz ezzel csinálni,és fogalmad sincs milyen gyakran kell.ha 24ezrenként kéne,akkor is ugyanigy kiakadtam volna.
ez kb azonos kategória,mint előző barátunk a villogo olajlámpára aszitte h túlmelegedett a viz....
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
nem ezen kellene sporolni.és amikor megveszed a gépet,tudod,h el kell vinni szervizbe.ha ezt nem tudod kifizetni,ne vegyél gépet.vagy értsél hozzá annyira,h magad is olyan jól megcsinálod mint a szakszervizek.
és ha barátunknak ilyen a tapasztalata a szervizesekkel,nyilván azért van,mert a legocsobbhoz viszi,aki blokot még nem látott,b itthon ilyenek is elélnek.
-
bajnokpityu
félisten
te dolgod.
én meg nem szivesen vennék olyan robit,ami az előiráshoz képest 6od sűrűséggel látott szerelő(feltételezem 2ezrenként kéne ellenorizni).az,hogy itthon pecsételnek igy is szervizkönyvbe,elmond sok mindent.az,h nem szólnak neked,h kéne,szintén kira.az,h most sem fogod elvinni,mert asszed okosabb vagy,fogadni mernék.csak akkor miért rabolod itt az idejét csomo embernek.
és nem érdekel,ha személyeskedésnek látszik.nem veled van bajom,hanem az ilyen "kibirjaaz" emberekkel általánosságban.egyébként mintha olajat kellene 2ezrenként ellenőrizni.és innentől valszeg 4ezrenként kellene szelephézagot
-
runner 125
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hopp, szvsz ezt egy kissé elszemélyeskedted. Semmi baj nincs azzal, ha valaki idejön és normálisan kérdez. Én is főiskolás vagyok, soha nem vittem motort szervizbe, azaz ott spórolok ahol tudok.
Tigi
Biztosat nem tudok, hülyeséget meg nem akarok mondani. Holnap beszélek Egü-vel, ők forgalmaznak Kymco-t, megkérdezem milyen periódusban kell azt ellenőrizni.
priti érvei is teljesen helytállóak.
Nem egy tehetős barátom csinálja azt, h időpontra viszi a garanciális motort szervizre, s szépen végignézi ahogy megcsinálják a munkát.
-
Van 1 4 ütemű Rieju Toreo robogóm, olyat tapasztaltam ma, illetve probléma merült fel, hogy szépen jöttem hazafele, de mikor elértem a kereszteződéshez lassítottam, itt kezdődtek a bajok, az alapjárt eltünt, próbáltam gyorsulni, de mintha elment volna a pacik 3/4-e, illetve ha elértem nagy nehezen kb a végsebesség 2/3-át onnantól kezdve már ment rendesen, mintha semmi baja se lenne (tahát olyan mintha az autóval kb 5.ben indulnék, mikor elérem a jó sebességet már gyorsul, de addig
)
Mi lehet a baja ? -
priti
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Én meg a genyóláda magyar szerelőket utálom, hogy ha nem netezel előtte három napig, hogy hová vidd és odaviszed blikkre, oda ami épp a legközelebb van, (de bármivel) akkor rögtön "hagyd itt majd holnapra meg ikszedikére meglesz, mert ez meg az az alkatrész késik" duma, fizetsz érte és úgy beállították neked, hogy a jövő nyárra viheted teljes felújításra az egészet vagy épp a felét kilopják és beletesznek valami szart.
Aki egyszer belefut egy ilyenbe az már nem feltétlen érzi jobban magát attól, ha beállítják neki. Rengeteg rohadék van ebben az országban, ha van egy jó motorja ott ne hagyja sehol, ha nem ér rá inkább várja meg amíg elpusztúl és utána cseréljen motort. 250k az egész újonnan, elkezdik copatni valahol, hogy visszajárjon valami süket dumával, hogy "igen ezek a kymco-k 12000km után elkezdenek bla-bla-bla" simán közel annyiba kerül, mint ha beadná a régit amikor éppen megdöglik és kicsengeti a különbözetet, vesz egy újat a csába és újra bachat a szelephézagra meg a többire. -
Tigi
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Lehet, hogy spórolós vagyok meg szarrágó, de így is megvan mindenem sőt még gyűjtögetni is tudok.
Ha rühelled az ilyeneket akkor minimum a fél országot rühelled.
Azért kérdeztem mert ha kell állítani akkor természetesen lesz állítva csak nem olvastad el figyelmesen a hozzászólásomat.Elég lett volna annyit írnod, hogy igen kell.

Azért kössz.
-
Gergello
addikt
Hajtanám amíg meg nem akad, tojnék bele épp az állítgatásba....
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
hehe: bő 100kila,195cm.és az ülés legelején ülök,pipiskedve.hozzáér a térdem a kormányhoz,ha lassan kanyarodok,és fordul.tempónál már nem zavar.ha meg sokat kell egyenesen menni,akkor térddel tudom húzni a gázt

-
Tigi
őstag
Sziasztok
Van nekem egy Kymco Agility 50-es rotyim.
Az a kérdésem, hogy muszáj szelephézagot időközönként állítani vagy nem?
2006-os a rotyi és ez az 5. nyár mikor gond nélkül (kopp, kopp, koop) hajtom és most van benne 12.000 km.
Persze a kötelező dolgok rendszeresen vannak cserélve.
Azért kérdezem a szelephézag állítást mert ha nem muszáj akkor nem nyúlok hozzá mert annyira nem értek hozzá, szervízre kidobnivaló pénzem meg nincs.
2.000 km-enként cserélem a motorolajat és a 2.000 km alatt egy cseppet se eszik.Előre is köszi.

-
stufen2
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
pont ezt mondom, járok gyurmázni, de lényegtelen, maga a testtartás kényelmetlen a felső idomra meg nem ülhetek rá mert megkarcolódik, de városban elmegy rövid szaladgálásokkal
-
stufen2
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
az idomok csörögnek zörögnek a motoron, nem a villa, Kanizsán nagyon szarok az utak, így hogy meg van emelve a hátulja meg a kormány dh csak görnyedek a 186 magasságommal ezért kényelmetlen, meg előre kell hajolni a kormány miatt de szerintem lejjebb rakom a seggét mert tényleg kényelmetlen
-
bajnokpityu
félisten
válasz
stufen2
üzenetére
akkor a a tied rosszul működik.valszeg mindkettő.
alattam meg tökéletes...
csörög zörög egy villa? azt hogy csinálja? sztem nem jó olaj volt benne azért vot kemény,vagy valami önjelölt tuningos meggyógyitotta. de gyárilag szinte tökéletes utcára a roxi villájának a beállitása -
stufen2
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
én személy szerint az aeroxban az első telókat utálom volt eddig 2 roxom és mindkettő kemény volt néha csak zörög csörög a szar utakon, bár nem is ide tervezték Magyarországra sztem, dh val meg főleg kényelmetlen fél óra után fáj a hátam

-
runner 125
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Háttő, igen.

-
Tothgera30
veterán
válasz
matyibalogh
üzenetére
Tényleg szép motor, látszik hogy van vele foglalkozva.
-
-
matyibalogh
csendes tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Azért olyan kicsi mégsem vagyok, de már behozta a képeket, elég durván néz ki, tetszik:!
-
stufen2
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
nem feltétlenül stabilabb, egyrészt másrészt, másrészt nem vezetés harmadrészt egy roxot ne akarjunk össze hasonlítani amit ugye már 96 óta ugyanúgy gyártanak az areát meg abbahagyták valószinüleg azért mert nem annyira fasza, ültem már páron és a legjobb futóművel a terepes rally meg a bws rendelkezik ezekre a fos utakra
-
bajnokpityu
félisten
válasz
stufen2
üzenetére
de.pontosan ezt irtad:
"az egy jobb motor mint az area. Areában az első futómű a gázos sem a pözsiben sem az italjetben nem szuperál vmi jól"
erre mondtam,burkoltan,h hülyeség,és ne vezesd meg a többi topiclakót.tökéltesen szuperál,abszolut nem gázos az az első felfüggesztés.
roxinak is nagyon jó a felfüggesztése,de az area ezerszer stabilabb.sok embert zavar,h nyeklik nyaklik a robogok villája.na ez nem ilyen.
-
Tothgera30
veterán
válasz
matyibalogh
üzenetére
Elég érdekes neked a rendszered. Különben is, kisgyerekek ne álmodjanak nappal, az éjszakára való!
-
stufen2
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
nem mondom hogy rossz a konstrukció, bár a roxnál biztos nem fapadosabb, de én fázok az első egy lengőkartól - de ettől még lehet jó, mert ha jó akkor meg érdemes vele foglalkozni, de én malagutti párti vagyok pontosabban jobban tecccccik

-
stufen2
aktív tag
ez az enyém
[IMG]http://img339.imageshack.us/img339/7710/nvteleng.png
[IMG]http://img130.imageshack.us/img130/5573/sdc10064z.jpg
[IMG]http://img517.imageshack.us/img517/3407/sdc10062u.jpg
[IMG]http://img683.imageshack.us/img683/941/sdc10060d.jpg
[IMG]http://img180.imageshack.us/img180/3466/sdc10058a.jpg
annyi a változás hogy nem kevlár tompító lesz rajta mert annak a bele szétégett, megolvadt hanem karbon csak 1 hónapja nem voltam otthon talán majd a hétvégén
így nézett ki:
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/3103/imag0018p.jpg
[IMG]http://img532.imageshack.us/img532/3609/imag0017e.jpg
-
stufen2
aktív tag
válasz
Casoli
üzenetére
mit nem értesz benne?
segítek
tuning javallatomat akkor kiírom bővebben: Top trophy- henger, malossi multivar-varió, leovince zx- kidurranó, malossy fly- kuplung, meg kéne egy főtengő is ak akrabi az meg max 19 es nem kell ehhez a hengerhez több még lehet ez is sok az se jó ha fölé vagy alá fúvókázol
de amúgy kérdezhetsz ha tudok válaszolok -
válasz
stufen2
üzenetére
Köszönöm a hozzászólásod, csak az a baj nemtudom miről beszélsz, szerintem olvasd el újra a hozzászólásomat

Egyébként el lerozzant lelakott F15-t cserélnék le, meguntam a sok hibát ami előjött rajta. Elég sokat kellene rákölteni hogy újra szép és jó legyen rajta minden.
-
stufen2
aktív tag
nem elég egy hengert megetetni mert abból csak túldúsulás lesz, a benzin levegőkeveréknek optimálisnak kell lennie az égéstérben, és természetesen ezt ki is kell vezetni, a beszívott levegőnek benzinnek arányban kell lennie a kivezetett eleggyel mert ha valamelyik bemeneti több- kevesebb (kevés levegő kevés benzin akkor gyors kopás, ha több akkor csak dúsul a francba, és én meg személy szerint néha már utálok öblögetni- jó nálam néha a nagyfokú melegedés miatt is) bár mindenki azt csinál amit akar csak én már megszoptam a nagyobb karbival mert reménykedtünk hogy jó lesz mert a s6 modulárt meg a c16ot meg kell etetni - de nem jött be, igaz ha hűvös van akk nincs gond de ki motorozik télen meg hidegbe

-
stufen2
aktív tag
válasz
Casoli
üzenetére
mivel minarelli fekvő ezért nem,mert megegyezik az aeroxéval is, az f15 az egy jobb motor mint az area. Areában az első futómű a gázos sem a pözsiben sem az italjetben nem szuperál vmi jól, én ezért sem vettem speedfightot. A top trophy-t tom ajánlani az volt az első hengerem most dugózta haverom én 8at raktam bele ő kb legalább ennyit és most került bele a második dugó, mikuni karbi felejtős ha síktolattyús akkor pláne 21-es meg minek
, bőven elég a 19 dell orto vagy stage 6, csak viszonyítás képpen nekem stage 6 24es pwk r/t-m van és sok a s6 modulárhoz, csak nem volt 21es pwk amikor vettem a cuccokat még legalább 2 hónapig.19 esel vagy 17,5 sel jobban szebben be lehet lőni attól mert nagy karbi van rajta és jobban megeteted nem fog jobban menni inkább csak túldúsul ami nálam is van de nem cserélem már, másrészt nehezebb beállítani és a túldúsulás meg kú.va idegesítő, a kipuhoz annyit hogy a sport kategóriában mind hangban mind minőségben a leo zx a legjobb, igényes és jól kidolgozott, nekem gianelli extrám volt akit tok lebeszélek róla, a nextről ne is beszéljünk(olcsó de szar) de trophyhoz zx 17,5 max 19es karbi mert a 21est hova fúvókázod alá hogy szép aranybarna legyen a kép 60as fúvókát berakni hülyeség meg sztem nincs is nálam a 17,5 esbe 105ös volt jó leo zxhez kell egy mérettel max nagyobb. Raksz hozzá egy malossi fly-t meg egy malossi multivart, egy e5 szűrőt zártat mert akkor nem mocskolódik annyira és pöpec gép lesz. Esetleg még harang. Ha peckesebbet szeretnél akkor stage 6 sport alu meg carrera 16- de a carrera leforgatja annyira hogy max 2500 km és dugózás, nálam 12800ig forgat a c16. ott meg már kell erősített csapágyazott dekli primer szekunder szal az egy kicsit költségesebb -
stufen2
aktív tag
válasz
Gergello
üzenetére
Meg nyilván aki tudja, hogy még milyen komponensek kellenek hozzá, az tudja hogy ez még csak a tizede az alkatrészeknek, mert gyakorlatilag erre arra kimarni kiszedni ezt azt, hogy ez az elférjen beférjen. Gyakorlatilag a vázon és a kerekeken elektronikán és egy csupasz blokkon kívül, na meg a futómű ha nem nyúlok hozzá,gyakorlatilag ennyi marad semmi más az eredetiből, meg idomok és ülés benzintank( ahhoz hogy valaki egy ilyen szintet építsen). És akkor még nincs is optika. Egy álmom volt 2 évig spóroltam güriztem érte, titokban épült anyámék is csak az uccsó pillanatban tudták meg, de így két évvel öregebben már tom hogy még egyszer nem, nem állnék neki.
-
Hali!
Adott a helyzet, Malaguti F15ös gépem fejleszteném Aprilia Area 51-re, az utóbbival annyi a baj hogy gyűrű törött a motorja és felszántotta a hengerfalat. Mennyi esély van rá hogy a forgattyúsházba bármi is belekerült? Igazából nem is tudom hogy ilyenre van-e esély, inkább ha a tűgörgő robban szét akkor mennek a darabok mindenfelé. Kérdés hogy meg merjem-e venni, az F15-ről pedig átpakolnám rá a dolgaimat (70es Trophy, 21es Mikuni, Reverse, stb.). Kipuffot viszont nem tudom rá lehet-e majd rakni, gyakorlatilag mindkettő minarelli fekvő vizes blokkos, de a webáruházak nem hoznak semmit a kipuff megegyezésére.
-
runner 125
nagyúr
válasz
matyibalogh
üzenetére
Tiszteletet én is megadom, ellenben el is várom, főleg a fiatalabbaktól.
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
Piaggio NRG Power DD 2007-es vízhűtéses robogóhoz a Mol Dynamic 2T motorolaj jó? Milyen a minősége? Kaptam 1l-t és nem tudom felmerjem-e használni. Ahogy nézegettem 2500ft/liter áron van tehát nem az olcsók közé tartozik. Van valakinek tapasztalata? Jelenleg Repsol van a motorban és nem szeretném tönkretenni a motort már csak azért sem mert még csak alig 700km van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...de nem robogós. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

egy ilyen éles rendszernél jól működik akkor nálad is, kicsit fájna a fejem és legfőképpen a pénztárcám ha szarul kevertem volna eddig, mert nálam aztán ténylegeg km-ek múlnak a helyes keverésen.

wáháhá, bogárpara. Mondjuk akinek egyszer sortba belerepül valami a zacsira az utána hajlamos úgy motorozni rövidgatyában, mint aki éppen be akar hugyozni és folyton vakarózik a motoron hetekig, hogy tutira nincs e ott semmi
? Biztos van

. Tudod nem vagyok a tuningolt motorok híve, tehát én maximum sport kategóriáig viselném el
.

nyogo83
sityupityu