Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
ritka. de gyári

-
akos3
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Tuti gyári vt a narancs fényezés, meg ezen is amit itt linkeltem
Ugyanolyan vt.
ja amit én megnéztem az is az új tárcsafékes beach racer vt 2001-es már, de a fejidommég asszem a régi. azért kérdeztem h mi alapján rakosgadták azt fel, de ezekszerint ahogy esett ugy puffant
-
Tothgera30
veterán
Hát gyári narancs S53-ast még nem láttam, lehet újra volt festve, ami nálam már bukott kategória
. S53-at S53 féle fejidommal szerelik, mindegyiken ugyan az van, vagyis nem, mert utolsó években már modernizálták, és abból a szériából már régóta szeretnék megkaparintani egyet
. Ugye azok a fincsi, műanyagidomos, tárcsafékes S53-ak
:
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Adott egy simson ami 2 éve nem volt használva, csak ezidő alatt elkallódott az adásvételije (Biztosítás van). Most akarok egy újat írni, az nem feltűnő hogy ha fater adja el nekem? Az azonos lakcím nem fogja szúrni a rendőrök szemét? Vagy valamit nem lehet írni hogy pl.: elajándékozta nekem?
-
akos3
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nah igen az sr50 váltóját én kipróbálás nélkül sose értettem, h is müxik

Beach racerek tényleg jók. Én egy ilyet néztem meg, sztem full ilyen vt még szinre is, csak a doboz tató nem vt rajta. Az is 160ért árulta, de azt mondta 130ért odaadja..Már csak ezért is hülye vtam, de kár a múltat siratni
Am nem tom, h mitől függ, h milyen fejidommal szerelik az S53at. Mitől függ? -
Tothgera30
veterán
Jelenleg nem is csak bringa van, persze így van külön bringa terepre, postára menni és kikapcsolódni is
. Hát én jelenlegi ETZ felhozatalból még egy olyat nem látok mint az enyém volt, sajnálom nagyon hogy eladtam
. Nekem az SR 50 csak kényszermegoldásként indult, de végül kellemesen csalódtam, bár a váltóját sohasem tudtam megszokni, így szintén S53 lett volna a következő állomás, de jött az MZ, persze attól még egy Beach Racer tervbe van (ilyen vagy ehhez hasolnó)
. -
akos3
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nekem bőven elég egy bicikli is, el tok mindenhová vele menni
Egy félig dirt-félig cross over.
Veteránból nekem csak az ETZ 125 jön be, abból még van egy két szép állapotú, bár megvenni már egyiket se venném meg. Egyébként első robogónak gondolkoztam én is egy sr50ben (simson), csak nem vt szép állapotba olyan ami tetszett vna. Meg elég régiek azok már. Vettem egy malaguti centrot helyette, de sz@r olasz import vt, így eladtam. Utána akartam egy S53-t venni (2001-es beach racer). találtam is itt a szomszéd kerületben egyet, makulátlan állapotba volt csak én annyira hülye vtam, h nem vettem meg
el mentem kipróbálni, elsőre teljesen más vt mint az S51 addig csak olyanon ültem váltóson (még nem vt meg az A1) és mivel tökre más vt mint az S51 nem nagyon tudtam elsőre vele menni. Elvette a kedvem ahelyett h próbálgattam vna
Azt bánom egy picit de ez van. Inkább vettem ezt a BWS-t, pedig váltósat akartam mindig is...De annyira nincs semmi baja, h kárpótol
Meg azért ezt csak jobban el tom adni majd mint egy S53-at, bár azoknak is van ára még... -
Tothgera30
veterán
válasz
koshmar
üzenetére
Hát igen, néha...

#12481 akos3: Áh, jó kis motorod van, megvenném én csak ugye nagyon mesze vagy, meg átlag piaci ártól magasabb a kért összeg
. Amúgy igaz, veterán és szocimotorok a gyengéim, tegnap is láttam egy nagyon szép 125-ös Trophy-t, hát nagyon bejön még mindig
. A bringádat pedig egy ilyen kisgép simán alázza, már nem csak azért mert dombra szembe szélben már nem igazán tudsz erőből tekerni, míg a kis 50-es 30-al felkullog, és még tekerhető is közben, amúgy én is bringázom jelenleg három bringám is van (Schwinn Rangerből kettő, Neuzer X1 kissé alakítva)
.#12482 Tibii91: Ákos jól vágja, csak volt, és a második a sorban, mármint 210-es Jawa Babetták közül, de az utolsó (piros) Romániába került
. De a kedvenceim ezek voltak, nekik még tartom az új gazdáikkal a kapcsolatot
:
...jelenleg 15 ezer km-nél jár valahol és Nyíregytelek mellett tanyázik...
...két hónapja még a 9 ezredik km-ét koptatta, Révleányváron van... -
Tibi78
csendes tag
[jól] lemossa...
-
koshmar
veterán
Gerának is Babettája van?? Tesóóóóóóóóó

-
Tibi78
csendes tag
Ákos vegyél rá egy túradobozt..már ketten megvették volna

: -
koshmar
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Vigyázz, mert ez a kis zöldfejű smile egyből lelövi a komolyságos.
Mint most.

-
koshmar
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Smile nélkül ez elég komolyan hangzott.
-
koshmar
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Lenyugodtál a tegnapi beszólásom óta?

-
koshmar
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Na itt is összefutunk, Runner.

Asszem elég motormániás vagyok ahhoz, hogy itt is írogassak.
Persze időközben áttértem a kocsikra, de azért még bennem van ez-az.
ősidők- 2005: kocsik
2005-2010: motorok
2010- kocsik, de úgy vegyesen minden. -
Tibi78
csendes tag
válasz
runner 125
üzenetére
Ok
akkor majd szétnézek 
-
Tibi78
csendes tag
Hali nincs valakinek egy eladó túradoboza?

-
akos3
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
jo akk biztos az összes felhasználói teszt különböző honlapokon hazudik...Direkt kevesebbet mondanak, h "menőzzenek"..-.-
-
Tothgera30
veterán
Felhasználók, ah, én nem hiszek azoknak. Sok hülyegyerek meg megy vele lassan már 200-at is, persze, hagyjuk. Urbi et Orbi szerezz nekem egy CBR 125-öt egy hónapra és megnézem mennyit fogyaszt normális használat mellett, és én nem megyek sohasem gyorsan és nem húzom neki, szóval az egy szolid átlagos fogyasztás lenne. Mert én is állíthatnék olyasmit ami nem igaz, mert az ETZ-m gépkönyve szerint 3,5 lityit fogyaszt, közbe meg 4-5 (hidegben 6-ot) litert evett (nyáron kicsit több XP olaj ment bele), és sohasem nyeleztem neki, mert én a túrázós motorozós típus vagyok.
-
akos3
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem egy tesztben olvastam amit a felhasználók irtak, h 3 liter alatt kijöttek mindennapos használat során. Persze nyilván használat függő és simán ki lehet belőle hozni 4et is gondolom..

-
Tothgera30
veterán
Ha én ráülök lesz az 4 liter is. CBR 125R pedig 3,2-3,5 lityit fogyaszt, teszt közben, szóval 2,5 literből nem mész 90km/h-t és nem gyorsítasz ki zöld lámpánál az autók előtt
. -
akos3
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
4T 125 nem eszik meg 4 litert. cbr elmegy neked 2,5-3al

-
Tothgera30
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
csak a folytások vannak kiszedve.tudom,h ez is illegális,de variotuningon kivül semmi nincs ajta.csak az e legal zx.
ilyen egy kulturált vizes 50es... -
Tothgera30
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
#12455 bajnokpityu: Hát igen, azok a fránya anyagiak...

Ismerek pár embert aki úgy motorozott hogy jogsija sem volt, azután lett jogsija, ruhát meg lesz@rja. A műszakiztatás igen is nagy kaland, ma műszakizott a 7 éves kis sz@r autóm és 21500ft, és még lesz olajcsere és váltóolajcsere, az Mz-re meg több mint 50000ft-t költöttem csak a papírok és műszaki miatt, mert mechanikusan gyári volt, semmit sem kellett cserélni rajta/benne. Igen, sok hülye kerül motorra, de ha elvégzi az A.1-et akkor is vezethet 125ccm-es motort, szóval ugyan az és főleg olyanok fognak venni akik 30-45 évesek és munkába szeretnének bejárni, de ebből se lesz sok, mert lassan 400ft a benzin, a 4T 125 is megeszik 4 litert, egy kisebb autó meg 6 litert. Műszaki nélküli robogó (manapság segédmotornak minősül) és amelyik 90km/h-ra képes abban van egy-két tuning finomság, és szerintem te is úgy tolod, szóval...

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
1 év alatt több százezret költünk benzinre.emellett egy jogsi semmiség,ami életre szól.
ha jogsira,ruhára nincs,akkor motorra sem lesz.
2.nem egy nagy kaland muszakiztatni,szintén aprópénz alkatrészek,olajok,benzin mellett.
biztositás meg még annyira apróság.
3. pont ez a bajom.h csomo looser kerül robogora.
4. muszaki nélküli robogoval remélem továbbra sem lehet majd 90el száguldozni... -
bajnokpityu
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
ott a cbr hétvégére.
valamint évek óta tervezzük,h veszünk egy ETZ250et pályára.de 2 autó,robi,nagymotor mellé én már nem akarok semmit venni.robinak mennie kell. -
Tothgera30
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hát akkor nem lesz robi, rendben, bár szerintem ha eladod hiányozni fog, nekem is hiányzik, ezért vettem a Babcsit is, de azzal meg sohasem mentem, így én is eladtam. Az MZ se igazán több 90kg-nál és 100km/h-hosszabb távon is tartja, illetve egy átlag 125ccm-es robogó is 90kg körül van és 90km/h-t ki lehet hozni belőle!
Én örülnék neki ha bevezetnék. Ha úgy nézed a B kategóriára így is képzés kell majd hogy 125-re üljön, tehát szinte ugyan ott lesz mint aki most vizsgázott A1-re, végül is ott se sokkal több a rutin, illetve forgalom.
ui.: Azért annyian nem lesznek, le is írom miért:
1. válság van, nincs pénz motorra.
2. ha mégis van, rohadt drága a műszaki meg minden hülyeség, és autó mellett fenntartani még egy motort nem móka és kacagás 400ft-os benzináron.
3. nem sokan áldoznak pénzt továbbképzésre.
4. Magyarországon nem igazán van műszakis 125cccm-res robogó, külföldről meg pluszköltséges itthon papírozni meg miegymás. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
és remélem nem vezetik be,annyi idiota töketlen lesz robogon a városba,nem lehet majd közlekedni.nonstop előremennek a piroshoz,onnan meg fosnak kilőni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
nem cserélem le,nincs egy 125 4T ami adna annyi élményt,mitn a roxi.ami tetszik,arra nincs pénz,roxi meg felesleges,h egy évben 3x bemenjek vele a városba.
pont azért szerettem ezt a robit,mert bármit meg lehet vele csinálni.10év motorozás után igazán tudom értékelni az ilyen minden napra való könnyed élményt.miota kiköltöztünk a városból együtt megyünk autóval párommal még a dugó előtt,tehát időt nem spórolnék robogóval,pénzt meg azért nem, mert külön jármű mindenképp drágább mint egy.
mondj még egy 90es sebességre alkalmas 90kilós gépet!
-
Tothgera30
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az nem rossz, sőt, túl jó
. Bár ha bevezetik a B125-öt, gondolom Roxit cseréled 125 4T-re és akkor még keveset is fog enni
. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
roxi az 1.6ös 100lovasakkal megy kb hasonlóan,ha azokat kb igy használják

-
Tothgera30
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Astra F volt, tetű 1.4-es 8 szelepessel, szóval annyira nem gáz az a kis robogó, és ugye nem kihúzatva ment előttünk.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Debilon
üzenetére
sztem az 50-60is maximum ora szerint menne egy 4T 50esen.
4Tnél a folytás kivétele szinte semmi előnnyel nem járt.persze az is lehet, apámat verték át.de komolyan,annyira ótvar tetű ez a kategória,h tényleg ingyé nem kéne.
viszont van egy eladó 50es roxim,ami óra szerint 90 fölött megy.fényezésre vár,egyébként átnéztem,ajánlom.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
modern autok ugyanannyit csalnak..10% simán lehet.
-
DigitXT
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Na ja.

-
DigitXT
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Thx - rá fog férni! Csináltam ma egy rövid videót, amikor hazaértem, hogy
milyen brutál alacsony most az alapjáratom, avagy mennyire nincs is így
melegen, tehát szívató nélkül...
(Amúgy a kipu jól szól, a mélynyomón
egész jól visszaadja* a hangzást, pedig telefonnal készült a felvétel.
)* Szerk: na jó, azért élőben valamivel mélyebb hangja van, meg minden,
de hát ennyit tud egy ilyen beépített mikrofon. Azért talán vállalható...
-
akos3
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére

-
akos3
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
jól van, nem vagyunk egyformák ugy tűnik.

-
Tothgera30
veterán
45km/h-ig legális
. Bőven jó, én is megvenném
.ui.: Nem nyélgázos hangja volt, szóval lehet többet is menne, de nem kínzásképpen néztük
. Szóval szerintem kihozható belőle egy egész jó sebesség is
. -
akos3
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
/mondtam én h 50 a vége
és egyesek ilyet akarnak venni...
/ -
Tothgera30
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Persze, óra szerint, de autóval mértük, olyan stabil 50-55km/h-t azért tud a gép.
#12422 akos3: Persze, még a szobába is tartotta, mellette aludt, nehogy magányos legyen.
#12428 Debilon: Én ezt mindenképpen ajánlom, rosszat nem hallani róla, csak jót.
-
runner 125
nagyúr
Őszintén, lövésem nincs.
A hibát ott követted el, h megvetted.

Ilyen időben halott a motorpiac, s amúgy is nagy a pangás. Nem beszélve arról, h jogos előítéletek vannak a "márkátlan" robogókkal szemben.
Próbálkozz a kepesmotor.hu-n, vagy használtauto-n - én is ezeken szoktam árulni. -
akos3
addikt
válasz
Debilon
üzenetére
Malaguto Centro, F12, Ciak; Piaggio NRG, Typhoon; old SR; Yamaha Neos, BWS...
ezek sztem mind jók, ha ki fogsz egy jó állapotút akkor nem lesz sztem rá sok panasz...
De ha mindenképp 4 üteműt akarsz, akk vegyél azt. én csak elmondtam a véleméynem, de ha neked megfelel akk ne tartson vissza...
-
Debilon
addikt
ok, bocs, nem azt mondtad hogy szar a 4T, viszont semmi konkrétumot, előnyt, hátrányt nem mondtál ezen kívül
azért írtam ide, mert gondoltam konkrétumokat hallok, olyantól is aki nem csak pestben gondolkodik, hogy ott mi folyik közlekedés címszó alatt, gondoltam nem pest az ország közepe és vidékről is van valakinek tapasztalata.
és igen, én elvagyok 50-60al, nem kapkodok, mert minek rohangáljak? egy 50es robogó 4 vagy 2T minek menjen gyorsabban? nem hiszem, hogy egy sima robogó arra van kitalálva fék/futómű ügyileg, hogy 80-90-el közlekedjen vele az ember (kivéve ami tényleg arra van építve) és igen, itt nem vagyok életvezsélyben ha "csak" 50-60al megyek.. sőt, akkor sem ha a mostani elég régi 2T-mmel 30-35el vánszorgok, szerencsére nem pesten lakom. ha az számítana, hogy menjen 80-90el és életveszélyben érezném magam akkor már régen 125össel járnék 50es vagy semmilyen papírokkal.
amelyik szituációban kevés a 60as max tempó oda kevés az 50es motor ereje. meg véáleményem szerint amit néha pesten voltam (vagy akárcsak pécsen) nem kell féletni a robogósopkat sem amilyen barom móüdon közlekednek, 2/4T vagy köbcentitől függetlenül. nem csodálkozom azon, ha néha elütnek párat.
mindgy, én máshogy látom a dolgokat, tudod, a lassú és nyugodt vidéki forgalomban..
ja és képzeld, járatm biciklivel is, és nem éreztem veszélyben magam, nem átkozom mostanáig sem mikor megvettem

plusz a kérdésem nem arra vonatkozott, hogy 2 vagy 4T hanem típusok érdekelek volna
-
akos3
addikt
válasz
Debilon
üzenetére
Nem mondtam, h szar a 4T! Ne forgasd ki a szavaim! Azt mondtam, h 50esbe nagyon gyenge! Sok 2T is gyenge, nem hogy 4T ami óra szerint megy 60al. De ha te ezen akarsz megöregedni és nem bánod, h életveszélyesen leszorítanak az útról akk vedd meg, abban a tudatban h legalább fél litert is spórolsz még! Hurrá! Azt veszel amit akarsz, bár nem tom minek írtál ide, ha Téged csak az nyugtat meg, ha vki elismétli azt amit hallani szeretnél. Hidd el több robogót láttam itt Pesten valószínüleg, mint Te. Láttam a különbséget a 2 ütem között. Azt is láttam h a 4 ütem gyakorlatilag minden nap a halálrúdon táncoltatja a soförjét. Lehet, h ahol Te laksz ott a 60as tempó bőven elég. De bármikor jöhet oylan szituáció ahol bizony nem elég a 60 és Te csak átkozni fogod az a napot amikor vegvetted a biciklid...
-
Debilon
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
igen, olvastam ezt a cikket, ezért is alternatíva egy ilyen+a helyi szervíz miatt is

8-9k kilométerrel találtam főleg ezt a típust 2006-2007 körüli évjáratban
-
Debilon
addikt
mondasz amit akarsz, én mentem vele

de konkrét ésszerű dolgot még mindig nem tudtál mondani, csak hogy szar a 4T és a 2T az király..igen, ki lehet fizetni, azért is akarok robogót venni, és nem autóval járni mer ugye nem mindegy, hogy a havi benzin köccségem 4-5k maximum, és nem 15-18k mint autóval..
-
Brogyi
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
5599Ft volt.Szerintem jó vétel, azért is vettem meg, no meg a motoros mód miatt
.
Kiváncsi voltam milyen egy másolat.Szerintem jó.CTEK-re sajnálom a zsét.Nem szeretek fizetni a puccos kinézetért, főleg ha a motorja ua. vagy hasonló.Accumate jót írtak róla ahogy olvasgattam mostanában. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ja látom,mode2
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Brogyi
üzenetére
másolatként mennyibe kerül?
nézted,h néha 3.8Ael tölt.
nem sok ez egy kicsit egy 4Aes akksinak??én meg mult héten vettem egy accumate 4eset.
ez is deszulfátosit.
előző töltőm tönkrement,és szegény robiakksit 0.2Von hagyta.már majdnem megrendeltem az uj akksit,ezt nem hittem volna,h kibirja.1 napig töltögette,most már fixen 12.8V
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
hja,ora szerinti 60,nem?
fateromnak is ilyenje van,és hát alig tudja a valósáégban a 45öt.
szitnén 60éves,vidéki,ujonnan vettte. -
akos3
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
nyugdijas papa mi?
és nem dohányzo is... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tothgera30
veterán
válasz
Debilon
üzenetére
Kymco Agility bőven jó, ha szerencséd van, akkor egy nyugdíjas papától jó áron vehetsz még szezon előtt. A megbízhatóságáról pedig annyit hogy 35000km-t futott robesz is van már, és a 65-70km/h-t karcolja teljesen kiszedett fojtással.
szerk.: 2010.07.23-én már 50000km volt a robiban
. -
Debilon
addikt
nyélgázon?
ne viccelj.. milyen 4T 50es az? cimbi Kymcojával mentem..közel sem volt az 50 nyélgáz, teljesen gyári állapotú, csak a folytás van kivéveamúgy azért kellene 4T, mert fogyasztásban jobb mint a 2T
amúgy most is van robim, 2T Honda Lead 50.. jó is lenne, de nincs hozzá alkatrész, csak euroért aranyáron osztrákból.. ahhoz messze lakom osztzrák határtól hogy kimenjek, a posta meg horror..
-
Brogyi
őstag
Azt hiszem csak a mélyen kisütött akksit jobban visszahozza mint a hagyományos.
Ez +10,5V alatti rész.A töltési karakterisztika ott a leírásomban, és még további részletek. Igaz , hogy desulfátor v. regeneráló programnak hívja, de ez csak megpróbálja visszahozni az életbe a dögöt.(CTEK clone). -
Brogyi
őstag
Egy kis téli téma az akksi töltő.Múlt héten vettem egy [ilyet].Másolat,de még nem bántam meg.Icipicit bövebben a blogban ha valakit érdekel.
-
Torre
újonc
válasz
runner 125
üzenetére
Üdv,
Tudnál segíteni abban, hogy egy 50-es Taurist hol tudnék villámgyorsan elpaszolni?
Bp-en vagy vidéken? (Pécs-Kaposvár) Ötlet vagy ismeretség? -
Debilon
addikt
szerintetek maximum 100-120k körül, használtban milyen 4T 50est érdemes venni?
napi 2x5-6km-re kellene munkábajárni
(tuning lehetőségek, "vegyé 80/125-öst 50es papírokkal nem érdekelnek) -
DigitXT
félisten
Pár napja elővettem a robogómat a jobb időkre való tekintettel.

Az lenne a kérdés, hogy mi történhetett vele amíg csak állt (pár
hétig pincében, mindig fagypont felett, stb.), hogy most nagyon
alacsony lett az alapjáratom? Amikor a szívató már visszavesz,
szinte leáll (sőt, 1-2x már tényleg le is állt a piros lámpánál, ha
nem játszok a gázzal). Amúgy meg húz rendesen, nem érzem,
hogy nagy baja lenne. (Bár kicsit nehezebben indul hidegen, de
ez talán normális - a lámpás esetnél szerencsére pöcc-röff volt).Mondjuk alapjárati fúvóka eltömődés (?) előfordulhat ezeknél, mint
pl. anno egy Dacia esetán?
Karbis a gép: Yamaha Majesty 180
Vagy csak "utána kell állítani" valamit? Még annyit vettem részre,
hogy motorfék üzemben többet durrog, mint korábban, meg most
kicsit rosszabbul reagál gázadásra közvetlenül motorfékezés után,
mint általában: ezek a dolgok gondolom mind összefügghetnek.
Rákerestem erre az alapjárati fúvókás dologra, és ez pl .igaz lehet,
tekintve, hogy még benzinszűrőm sincs (de több hengerem sem).
-
Satyricon
addikt
Hali srácok

Érdekel valakit egy tuning Szimó?
Ha igen, akkor pübe lehet érdeklődni nálam! -
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
én csak annyit akartam belekuruttyolni,h nem csak a tárcsa szij felőli felületén tud elkopni.
-
runner 125
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Azt híjják' külső szíjtárcsának.
Szvsz tök mind1, mert amire az is hullámosra kopik, iszonyú sok km kell hozzá.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
nem,a főtengó végén levőre gondolok.
ott nem a főtengón szalad ki-be a belső tárcsa,hanem egy hengeres csapon.jó esetben a kettő illesztése olyan jó,hogy nem rezeg,nem ragad. -
runner 125
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
A hátsó, kuplungnál lévő szíjtárcsára gondolsz?
Ez érdekes, h meg tud kopni, mivel "csigás" elven távolodik egymástól a kettő. Annó raktunk Malossi variót egy 180-as FXR-be, és a gyári, 54.000km-t futott hátsó szíjtárcsa ment vissza, semmi baja nem volt.
_
Hm, értem, hát sajnálom. Pedig azt hittem bevállalsz egy frankó 180 2t-t.

-
akos3
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
jó én nem értek nagyon hozzá nekem ezt mondták én csak ezt tudom ismételni

egyébként én benzinen kívül semmit nem akarok erre a motorra költeni amig teljesen használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Egyéni arckép OFF
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Futás, futópályák
- RAM topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár jogilag nem szolhatnak bele, h az édesapád eladja neked, mert semmi közük hozzá, de sztem jobb nem naygarázkodni

! Hát szerintem ami maradt a raktárban, azt rádobták
Ugyanolyan vt.
. S53-at S53 féle fejidommal szerelik, mindegyiken ugyan az van, vagyis nem, mert utolsó években már modernizálták, és abból a szériából már régóta szeretnék megkaparintani egyet

el mentem kipróbálni, elsőre teljesen más vt mint az S51 addig csak olyanon ültem váltóson (még nem vt meg az A1) és mivel tökre más vt mint az S51 nem nagyon tudtam elsőre vele menni. Elvette a kedvem ahelyett h próbálgattam vna

:
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
akkor majd szétnézek

(Amúgy a kipu jól szól, a mélynyomón
nyogo83
sityupityu