Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
Szeretnék pár tanácsot kérni. Ti mivel zárjátok le a motorokat? lakat lánc tárcsazár? esetleg tudtok ajánlani valamit?
-
Bling95
őstag
majd kiderül milesz, most jött szerelőtöl ugyhogy nagy gond csak nincs vele. az előbb beinditottam egy fél percig ment alapon aztán szépen megállt. ugyhogy eztkell rajta megnézni meg még olajat kell benne cserélni mert valami szart öntöttek bele.
aztán elintézem a biztosítást meg ezeket, jogsi kb 3 hét mulva lesz meg ( vizsgáim megvannak csak az eü-re már nemtudtam bejelentkezni időben
) -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Valakinek nincsen otthon elfekvőben, egy Honda tact-ra való légszűrője??Ez egyébként letud esni magától? Mert egy 10cmes csavar tartja, és ma mikor jöttem ki a mekiből észre vettem, hogy nincsen porszűrőm

-
xxman
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
jó értem ... csak h ne értsük férre 1mást
-
runner 125
nagyúr
-
xxman
senior tag
15helyet ugye 150re gondoltam(azthittem 1értelmű , későn vettem észre h lemaradt egy nulla , már nem szerkezthettem) oks akk körülnézek az idősebbeknél
Bling hát úgy nézki hasonló az érdeklődési körünk

-
xxman
senior tag
150 alatt lehet új runnert kapni? vagy aprila-t? és ha igen megri vagy javasoljátok?
vagy 15e ig mien robogót ajánlotok? -
Bling95
őstag
Kéne egy kis segítség kipufogó ügyben. Olyan gondom van hogy egumotors meg ilyen helyeken nem találok a motoromhoz kipufogót. más motorokhóz valók mennyire térhetnek el? hogy lehet megoldani a dolgot? amugy egy Derbi Hunter a motor, ami rajta van az valszeg kuka, de eredetit nemigazán lehet hozzá szerezni
-
válasz
Gergello
üzenetére
Az enyémet ma nézték meg, és még ki is próbálták szegénykémet. Ha eladja az illető a K6-os GSXR 1000-es gépét, akkor megveszi ezt. Kissé érthetetlen volt számomra a szituáció, de végül bemondta hogy hitelre 3,5 milkáért vette, most 1,7-et kap érte, de van kb. 400-500 ezer forint extra rajta/hozzá, és össz-vissz 25 ezer km-t tett bele, de rájött hogy túl nagy neki, így kezdi elölről, 150ccm-től, ja és még 100k-t fizet a banknak, hogy ne hitelezze tovább a gépest. Ha elviszik az övét, jövőhéten elviszi ezt, ha nem, akkor marad.
-
Gergello
addikt
Olyan szép hangú lány hívott az előbb, hogy megvan-e még a motor, hogy már bánom hogy eladtam korábban.

-
Bling95
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
köszi a segítséget.

-
Bling95
őstag
sziasztok !
Az szerintetek mitől lehet, hogyha nem húzom a gázt egyáltalán akkor nem indul a motor, és ha 0-ra megallok , gázt elengedem, akkor megis áll. szóval nincs alapjárat. valaki tud esetleg megoldást?
-
Gergello
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szerintem ez a design nem befolyásolja a műszakit is társait. Oldalkocsis motort lehet mászakiztatni gondolom.
-
Tibi78
csendes tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
aha itt volt a Burger king elött...mi érdekes??
-
-
Gergello
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hungarian Henrik Tóth and his incredible Yamaha Wild Star sidecar. Toth's other T-motor Sidecars and his wild west village just outside of Budapest can be seen on his website.

-
Gergello
addikt
A cbf125 20 kilóval és 4 lóval kevesebb

Nagyon szép ez a vareadero, de piszok drága. v2
-
Brogyi
őstag
Tegnap lattam egy nagyon komoly kinezetu 125-ost.Nagyon szep a valosagban.[link]
Egyebkent tegnap belenyomtam a kis DNA-mba 430 km. Hat nem volt semmi, de el is csodalkoztak rajta, hogy mukodik. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Értem és ez mennyire gond? Kell-e cserélni vagy majd meghal és akkor vagy ilyenkor mi a teendő?
Mondjuk csinál olyat, hogy menet közben van egy ilyen búgása a motornak, ami ilyen sinus görbésen búg. Meg ha jobbra döntöd, akkor olyan mintha leérne egy pillanatra a lábtartó...de nem ér le, hanem akkor belülről jön. Ezek gáz dolgok?
Nem igazán értek a robogókhoz.

-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Mitől van az, hogy a robogónk hidegen, reggeli indításnál tök jól harap, de ha bemelegszik, akkor csak jóval nagyobb fordulatszámon kezd el fogni a kuplung?
-
stufen2
aktív tag
válasz
szabee3
üzenetére
nem az a lényeg hogy egyféle legyen mert nekem is Malossi MHR van keverve stage 6tal, hanem az hogy sport hengerhez sport cuccokat vegyünk a midracehoz midracecuccokat a high endhez high endet.Mert nem véletlenül vannak ezek a kategóriák. a te hengeredhez a 17.5 es, nem gond a 19 sem meg akár a 28 sem csak a 17,5essel könnyebb befúvókázni, élesebbre lehet venni a motor karakterisztikáját és harapósabbak lennének vele a gázreakciók, a 19 essel meg lehet alá kéne fúvókázni aminél lehet lenne egy kis túldúsulás az meg kellemetlen(jelenleg nálam van de nekem meg kell etetnem). Malossi MHR Overrange V2005 - a lehető legkeménybb varió csak high end hengerekhez használják mert azokban van akkora erő, hogy kihajtsa 16-17 ló alatt feles, nehéz görgőkkel van, tulméretes tárcsával, szíjjal, ki kell marni a varióból az illesztéseket ki kell venni az önindítót hogy beférjen, kitépi a gyári átétet és a gyári hajtóműdeklit ha nem cseréled ki mindkettőt. Csak magas fordulaton dolgozik jól, tehát nálam pl a kuplung nyitási fordulat kb 8000 fordulaton, akkor kezd megmozdulni a motor. Itt adnak egy hátsó szíjvezető tárcsát is ami meredekebb vonalú így még erősebben tol a motor alulról(de ugye nagyobb erő is kell hozzá) és a kontraszt rugó 120%os!, egyszóval ku.va nagy erő kell egy ilyen varióhoz. meg hát az ára is 75-85 között mozog, meg érdemes hozzá venni hűtött harangot meg hütött deklit mert nálam még ezekkel is kú.vára melegszik, nem mellesleg 800 km alatt elkopott a görgő és a szíjamat is eltépte(nem tom mennyit mentem volna vele ha nem overrangem van
) ez egy nagy erőt és kúrva magas fordulatot igénylő varió kimondottan verseny célra (az én motorom kb 8000en indul és 12850ig forog le) -
szabee3
csendes tag
válasz
stufen2
üzenetére
ahham, hát a polini varioval különösebben nem volt gondom eddig...
Meg összeségében a motorral is, hiába külömböző márkájuak, ettől függetlenül jól megy.
A malossi kuplungharangot valószinü, hogy megveszem rá !még két kérdés:Ezekhez a tuningokhoz melyik passzolna jobban ? 17,5 dellorto vagy egy 19-es? Illetve mit tud, vagy mit jelent ez a overrange?
-
válasz
Gergello
üzenetére
...aki elvihetné az enyémet is
. Bár kicsit sajnálnám
.Most ezeket nézegettem:
De jó lenne egy kis felújítás után, csak szórakozni.
Közútra, retrózni.
Minden vágyam, egy ilyen gyári Schwalbe. -
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
stufen2
üzenetére
"komolyabbra gondoltam" variók terén van az overrange és a többi
lassan lesz stage 6 is meg a polini evodriveot nem említem mert lehetetlen beszerezni - melleseleg 78-88ezer között ingadozik az áruk- ezeknél ki kell marni a deklit önindítót kivenni, belső erősített csapágyazott dekli, plusz áttét ez így kb 130-140 és se kuplung se harangod sincs az még plusz 40-50ezer és 16 LE kell hozzá. Én azt mondom nézd meg a szíjat mennyire van megkopva, a görgőket mennyire vannak bekockásodva, a harangod mennyire van megkopva, vagy repedve, meg a kuplung mennyire kopott aztán a szart cseréld ki a többit meg hagyd benn, malossi termékek 95%ban a legjobb minőségűek azokból választhatsz, az átétet meg felejtsd el nem fog egy sport kitt ettől jobban menni, ezen kívül variálhatsz kuplung és kontraszt rugókkal. -
stufen2
aktív tag
válasz
szabee3
üzenetére
ha sport kitted (márcsak a dopler dob miatt is) van feles a végáttételt kicserélni, mert a gyári ferde fogazású és azzal jobban húz,(benn szokták hagyni versenyeken 16 Le felettiekben mert jobban gyorsul, mint az egyenes tuning áttéttel, csak egy a gond vele, hogy az erősített csapágyazott deklit is kiszedi a helyéről!!!!) szal max 2 menet - ezért szoktak egyenes fogazásút beletenni, de ahhoz meg nagyobb teljesítmény kell hogy kihajtsd, meg jó ha van hozzá overrange, 16 LE alatti hengerhez feles. harangba malossi az a legjobb minőségű a sport részlegen, nem akarom szidni a polini varióit és a hozzá való cuccokat de sztem felejtsd el őket, ha netán azt is cserélsz akkor vagy top vagy malossi, hebo megint kicsit gatya, de a malossi cuccokban nem lehet csalódni nagy általánosságban, szal én azt tennék bele, bár nekem volt top trophyhoz top varióm és top kuplungom és 8ezret mentem vele...
-
stufen2
aktív tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ a rózsaszín párduc
ilyenem volt
-
válasz
Gergello
üzenetére
Hát azt én sem tudom, de 80-100 ezer forintot megérne
. Én 100 ezerért adtam el az enyémet anno, bár annyit meg is ért
. Bár most egy Vespára, de még jobban egy Simson SR50CE verzióra vadásznék, (gyengébbek kedvéért) az annyiban különbözik az SR 50-től és az SR 50C-től hogy indítómotor van benne, tehát önindítós
.
-
Gergello
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mi kerül ezen ennyibe?

-
Ejhaj, most ez nagyon bejön
. -
szabee3
csendes tag
válasz
stufen2
üzenetére
Nem ! Ilyen jelenleg a motorom. Mindez egy piaggio nrg mc2-be épitve ! Nagyon jól ment meg húzott, csak karbi problémák léptek fel...Meg frissiteni szeretném a kuplungot,már ha van értelme...Illetve a végáttételt is....
Előző hsz-emben elirtam, valami sport kuplung van a motorba
-
akos3
addikt
Voltam ma egy kicsit motorozni a városon kívül, ha valakit érdekelnek a képekk katt ide.
-
szabee3
csendes tag
válasz
runner 125
üzenetére
stage6 70ccm henger
polini variator
doppler pufo
meg elvileg van ezen valami top vagy sport vario de egy komolyabbra gondoltam, meg mellé egy kuplungharangra, de csak akkor ha ezek dobnának rajta valamit -
szabee3
csendes tag
Sziasztok !
Ha kicserélem a gyári kuplungot, egy komolyabb pl : malossi fly kuplungra, akkor attol jobban fog menni a motor ? Illetve még azt akarom kérdezni ,h mennyire befolyásolja a teljesitmény a komolyabb,drágább kuplungharangok? -
Brogyi
őstag
Piaggio code card mire jo? Mit veszitek , hogyha nincs?Mi ez a piros kulcs , fekete kulcs dolog?
Ha valakinek volt, vagy van ilyen masinaja elmondana a lenyeget.
-
stufen2
aktív tag
sima karbit vegyél, ne pwk-t vagy síktolattyúst asszem phba-nak vagy phbg-nek hívják a dell ortot, 17,5 est szerintem fölös mert a 12,5essel az 50est könnyebb fúvókázni, nem fog jobban menni egy nagyobbtól meg pláne hogy alá kell fúvókázni, és nem optimumon van a fúvóka méret - lényegében élesebb peckesebb lenne 12,5essel, de vehetsz s6ot vagy bgm et vagy motoforce-ot is lényeg ne síktolattyús vagy pwk(powerjetes- 3 fúvókás)legyen - azokkal is lehet használni csak fölös meg nem arra a célra találták ki, de a gyári motornál mindig a gyári a legjobb méret

-
Gergello
addikt
17,5 simán.
-
nLali
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
99 körül gyártották. Inkább 99-ig. Kész lett a fúrás, kicsit lett faragva a kipu is.A szerelő nem értette, hogy mit keres rajta 12es weber...nem is ment sehogy. Kaptam kölcsön egy 12es DellOrto-t, ezzel
kurvajólmegy. Most szeretnék vásárolni egy DellOrtót, de még nem tudom azt se, hogy milyet keressek. Mehet rá a nagyobb? -
nLali
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy elvileg milyen karburátornak kéne lennie egy 50es runneren?
-
matyibalogh
csendes tag
válasz
Tothgera30
üzenetére

-
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ne basz, én ilyen 4-5k-val számoltam. A legtöbb helyen annyit láttam, ahogy google-ban keresgéltem.
priti
Kínai vagy nem, passzolom. Egy dekorboltban vásároltam jó nagy ívet, és abból vágtam ki. Az előző gépen is volt, baromi tartós, 1év alatt nem jött le, aztán eladtam.
Egyébként édesanyám hozott még annó Amway Silicone Glaze fényápolót, azzal a kezdetektől ápolom. Autós topikban írták, h gyak. egy réteget hoz létre a fényezésen, így bízom benne azért, h nem károsítja oly mértékben.

-
priti
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Vigyázz ezekkel a kínai öntapadós matricákkal, mert egy csomó ragacs tartalmaz oldószert, ami beszélgethet a lakkal. A nap miatt se túl jó, később látszani fog a helye ha leszeded, mert másképpen fakul a fényezés, meg páran hajlamosak azt hinni, hogy a matrica javítási nyomot, fényezési hibát takar, szal szerintem ráérsz akkor matricázni ha már lesz olyan karcod, amihez kevés a paszta.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
nekem ilyen volt az első motorom, egy rózsaszín párduc
kuva szar volt rajta a gyújtás hol elsőre indult, néha meg sehogy
-
válasz
runner 125
üzenetére
11250 forint itt Záhonyban
. De csak lefényképezték, picit járatták, a fékpadon megnézték a fékeket, és egy bő fél óra után hozhattam haza
. -
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
....bocs, mennyi volt neked a műszaki? Mert kb. mindenhol más árakat látok. 4400ft-tól 10k-ig.

-
válasz
Gergello
üzenetére
Jelenleg Nyír1-en van egy 55 éves tulaj szorító karmai között, de 100 ezerért vette, alku ki volt zárva
. Szerintem nem igazán fogja eladni, mivel nagy Simson gyűjtő, az enyém a 4. a garázsban
. Legalább jó helyre került
.ui.? Most egy gyári Vespa beszerzésén tanakodom
. -
Gergello
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ejj ez nagyon szép! Birtoklási vágyat ébresztett.
-
Nocsak, mit találtam a régi képeim között
:A régi kis 89-es Simson SR-em, 11666km-el ment el 2009 nyár elején, nagyon szerettem, teljesen gyári állapotban volt, bár a megszakító néha szarakodott, de ha beindult nagyon ment, viszont hosszú állások után nem akart indulni, akkor mindig szakit kellett hívni hozzá
. -
Gergello
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Tetszik, de szép volt e nélkül is.
Ami nagyot dob rajta az a malossi matrica (ha még rajta van). Amit régebben raktál be képet, (oldal sztenderen volt a mocc) azt betehetnéd újra, mert nagyon tetszett.

-
válasz
runner 125
üzenetére
Nekem Hétfőn volt műszakin
. -
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére

..motoros topikban már leírtam, okulásként ide is beírom.
Pár napja éjjel jutott eszembe, h 6éves a Nexus, s ekkor pattant a szikra, h műszaki, kimentem éjjel a garázsba megnézni, 3 hónapja lejárt. Baromi mákom volt, mert az utóbbi 3 hónapban 1800km-t raktam bele.
Köv. héten csütre kaptam időpontot, remélem valahogy sikerül lezsíroznom a taggal, h a xenon-t ne kelljen kibányásznom belőle, mert az kellemetlen lenne. Mivel a foglalata is más és teljesítményben is több kell a gyárinak, így lenne vele meló.

-
válasz
runner 125
üzenetére
Értem, akkor jó így ahogy van
. Felnicsíkból pedig csak vöröset, menne a színéhez is
. -
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Köszi.
..az a gáz azzal a résszel, h nem olyan fényezésű, mint a vörös, nem lakk, így nem ragadna rá a matrica.
A vörös felnicsíkon gondolkodom még, fehéret tennék arra is, ha fekete lenne a felni, de ezüst felnin elveszik a fehér - nem lesz kontrasztos.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Szép lett, bár húzhattad volna tovább is, az egész motoron keresztül
. Úgy értem hogy elől a lámpa alatt is és fölötte is, a hátulján pedig maradhat, az jó úgy
. Bár ez az én személyes véleményem, nem kell megfogadni, ha nem tetszik, de kipróbálni érdemes
. -
nLali
őstag
Van valakinek egy eladó 17.5-es karbija ? Runnerre kéne.
-
danntora
tag
Hali!
Milyen alkatrészt kell kicserélnem vagy beállítanom hogy melegben ne kelljen hármat, négyet rárúgnom hogy elinduljon a motor, mert hidegben meg épphogy rálépek és már berreg is.
-
Bling95
őstag
Fehérváron is megjelentek a robogós rendőrök
Vmi dio szerűséggel nyomulnak. hát nem tudom sok mindent nem érnek vele utol -
Tibi78
csendes tag
válasz
runner 125
üzenetére
kipróbálnám,hogy mi a különbség...

-
Tibi78
csendes tag
[ehhez] mit szóltok?
-
Tibi78
csendes tag
Régi kép, de jókat röhögök rajta: [link]
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
de azokat is csak akkor ,ha nem merül le 20km-en az akksi..
-
stufen2
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
kanizsán jog rr esek a rend őrei 2d plusz a közteresek is kaptak kettő dio-t az eggyiket egy nő használja aki akkora mint egy kispolszki kicsit viccesen néz ki

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byski Áramláskijelző.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. De hol itt az érvényes forgalmi, műszaki, meg minden hülyeség ami erre a gépezetre kell
. Szerintem

ilyenem volt
. Én 100 ezerért adtam el az enyémet anno, bár annyit meg is ért

nyogo83
sityupityu