- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:51 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
-
runner 125
nagyúr
-
akos3
addikt
-
runner 125
nagyúr
-
Gergello
addikt
-
Gergello
addikt
-
Gergello
addikt
-
stufen2
aktív tag
-
CHIPman
nagyúr
Fúvókacsere kell mindenképp. Tudom, hogy akkor nyerek még teljesítményt, de pont azért vettem a variót, hogy fúvókecsere nélkül még. Mindegy, megvárom egüék válaszát és ha azt mondják, hogy felejtsem el, akkor úgyse tudok mást tenni, mint a karbival vacakolni.
Jut eszembe: Hogy kerül a légszűrőbe olaj?
Nem sok, csak a szélén éppen érezni. -
Gergello
addikt
-
runner 125
nagyúr
-
DigitXT
félisten
-
akos3
addikt
-
Gergello
addikt
-
Gergello
addikt
-
Gergello
addikt
-
matyibalogh
csendes tag
-
matyibalogh
csendes tag
-
DigitXT
félisten
Nono: a tudnak annyival menni, és a mész vele annyival között van különbség.

Persze az ember amíg fiatal és bohó, úgyis a vas "végét" próbálgatja, szóval van
valami abban, amit mondasz... Nem beszélve arról, hogy egy 125-ösnek már van
esélye kövér gázra poros úton megcsúszni, egy 50esnek azért erre is kevesebb.
(Jó, persze poros murvás úton bármivel el lehet esni, nem is arra mondom, csak
mondjuk a nagyobb erő, kidobhatja a motor seggét, ha nem számítasz rá.
)Mondjuk én amondó vagyok, hogy jogsi legyen rá, mégha az oktatáson sokat
nem is tanítanak, de akkor is, legalább arról legyen papír, hogy valamit tudsz. -
Gergello
addikt
-
CHIPman
nagyúr
Újnak nem új, 5 éves, de most 1900km van benne(nem maradt le egy nulla sem). A legelején ment 50-et. Nekem meg nincs tudásom ahhoz, hogy műveljem a leírt dolgokat. Egy hengerrel meg elviszem a szerelőhöz, az beállítja úgy, ahogy gondolja, és megyek vele. Előbb 500km bejáratás, aztán mehet a nyél.
-
CHIPman
nagyúr
Biztos, eleinte ez is 50-et ment. Most, így bejáratva megy már 54 körül is, ezért bízom benne, hogy a 65 meglesz a gyűrű nélkül.
Gergello: Az a baj, hogy nem akarom szerelőhöz vinni, mert apám az autókon mindent meg tud csinálni, amit akar, és talán ehhez is konyít egy kicsit. Csak ideje nincs. Inkább megvárom, és vele leszedjük azt, amit lehet, hogy megtudjam a végét. Ha megy 70-et, akkor lehet, hogy használom annyin. Ha viszont most elviszem szerelőhöz, és kifizetem, hogy leszedje őket, és nem megy 70-et, akkor úgyis veszek bele valamit, aminek a felrakásához és beállításához én kevés vagyok. Így kétszer kéne fizetnem a szerelőt. -
Barell
őstag
-
Barell
őstag
Nem lett cserélve, ez biztos. Működött rendesen amikor kész lett 3 napig. Levittem hogy lefulladt rugdostam aztán imádkozva vittem le hogy csak még ennyit bírjon ki. Ment vele egy kört rávágta hogy ez gyertya probléma. Kivette (aztmondta pedig ez jó csak ilyen simsonokban van) belerakott egy újat beindítottam mentem egy kört fasza minden. Aztán 3 napra rá egészen pontosan tegnap, megint lefulladt amikor elakartam indulni keresztezésből. De nemtudom hogy mi a franc lehet ez hogy egyszer csinálja egyszer nem. Tehát miértnem csinálta a kezdetektől amióta kész lett? Nemtudom mi lehet de én fúvókára gyanakszom.
*Csütörtökön viszem mellesleg megnézetni.
-
CHIPman
nagyúr
-
Tothgera30
veterán
-
akos3
addikt
-
Gergello
addikt
-
CHIPman
nagyúr
-
Gergello
addikt
-
Tothgera30
veterán
-
akos3
addikt
-
akos3
addikt
-
Tothgera30
veterán
-
Gergello
addikt
-
akos3
addikt
-
hoby36
senior tag
-
Tothgera30
veterán
Látom, majdnem használt árlista szerint rendezted őket növekvő sorrendben. Amúgy egy régebbi szériás kiscibbert most adtak el innen Tuzsérról, szegény kapott eleget a gazdájától, de az egy másik sztori. Én az XT-t és az XR-t nézegetném elsősorban, az YBR meg nagy kedvenc, csak gyengébb mint az MZ-m így olyanra már nem ülök át. A CBR nagyon tetszik, főleg az új, a CBF meg olyan rovarszerű, az nem nagyon jön be.
Barell: Nézz szét itt is, ezekkel a modellekkel gondolom megegyező altrészek vannak benne (licensz Honda levegős blokk, stb).
-
Tothgera30
veterán
-
danntora
tag
-
akos3
addikt
-
Dízeles
aktív tag
-
Tothgera30
veterán
-
DigitXT
félisten
-
Dirtyz
őstag
-
dedike
addikt
Lehet ezért utálat tárgya leszek, de szerintem elképzelhető, hogy több eszük van, mint nekünk. Megveszik mennek vele három évig, aztán kuka (vagy áthozzák ide, mert azért környezettudatosság is van!). Ha meg tönkremegy biztosan úgy cserélik, mint nálunk a myPphone telefonokat. Egy az egyben...

-
Dízeles
aktív tag
-
runner 125
nagyúr
-
Tothgera30
veterán
-
akos3
addikt
-
Gergello
addikt
-
akos3
addikt
-
Tothgera30
veterán
-
akos3
addikt
-
akos3
addikt
-
akos3
addikt
Magyarul akkor ahogy látoma cbr több tekintetben is jobb...

Tothgera30 Hát nem tom mekkora, nem láttam még élőben
De fotók alapján nem a legkeskenyebb
Nekem a feneke (üléstől hátrafele) szélessége a döntő, mert ha szélesebb mint a mostani, akk nem lehet kinyitni a garázskaput
Szal eddig ezért is néztem sm-eket mert azok viszonylag keskeny felépítésűek és még jol is néznek ki...Meg talán a ybr ill a cbr sem olyan széles felépítésű..
De mire összegyűlik a pénzem addigra scak találok már vmit 
-
akos3
addikt
-
akos3
addikt
Hát én amióta megvettem a bws-t azóta nézelődök, h mennyit is kell gyűjtsek..
De 200at kéne még ráfobjak erre kb, szal nem ebben a szezonban lesz a scere az tuti...
Az a baj, h amik tetszenének azok gyengék
(xt, dr, ybr, cbr..) minf azt irják, h a vége az 100-110. Az meg elég kevéske.. 
Te miket nézegedsz amúgy? -
akos3
addikt
-
danntora
tag
-
Gergello
addikt
-
bajnokpityu
félisten
dedike:ha nincsenek nagy igényeid,akkor vegyél keewayt.pár apróság szart be fateromén,de azóta is menthetetlenül szereti.és sokkal jobbak a műanyagok mint a roximon.cserébe kevés a fék,kevés az erő,és nem lehet sportosan vezetni sem a vázgeometriája miatt.
karbit miért kell tisztitanod a légszűrő miatt?a fúvókához alulról csak benya megy,és általában ott dzsuválódik.ugyanakkor az a 0.1 lóerő megéri,hogy töredéke lesz az élettartama?
-
limabp
csendes tag
Sziasztok ehhez én is tudok hozzáfüzni,a Keeway egy nagy vödör sár.Volt nekem is kettő az egyikben besült a motor holott már rég be volt járatva,javítani meg nem lehetett mert a blokkot kiütötte valami alkatrész,vettem hozzá egy törött vázast,az eladójától hallottam hogy ment egy kiserdei úton és kettétört alatta a moci
Szóval még a leges legutolsó esetben sem ajánlom azt a gagyi tipust.Inkább akkor egy öregebb yamaha vagy aprilia. 
-
dedike
addikt
-
akos3
addikt
-
danntora
tag
-
runner 125
nagyúr
-
akos3
addikt
-
Tothgera30
veterán
-
akos3
addikt
-
Tothgera30
veterán
-
runner 125
nagyúr
-
Tothgera30
veterán
-
nLali
őstag
-
Topiccsendőr
addikt
arra lennék kíváncsi, hogy mi a különbség egy másik főtengely és a gyári között? Amikor cserélni kell alura a hengert. igazából itt a henger anyagáról beszélünk, pedig valszeg nem ez a döntő, hanem a szívó kipufogó rések helyzete és nagysága a hengerben...
Szóval amit láttam eg yversenyfőtengelynél az pont nem arról szólt, hogy erősebb csapágyai voltak, hanem hogy lehet általa a forgattyúház térfogatát befolyásolni...
Szóval nem egyszerű ez... -
nLali
őstag
-
akos3
addikt
-
akos3
addikt
de neked utólaf lett 70es nem? Mert azazért más. Ugyanis ha lebuksz és be kell vinned kivizsgálásra akk visszatesezd a gyári 50est azt kész. Ha viszont már úgy veszed eleve, h nagyobb akk nincs mire visszacserélni. De sztem robiknál nem nagyon lehet észrevenni, egy mezei zsaru nem lát különbséget.
-
Tothgera30
veterán
-
Topiccsendőr
addikt
-
Teasüti
nagyúr
50-esként a nagyobb? Hogyan? 50ccm szerepel az adás-vételiben? Ez már okirat hamisítás?

Néztem ezt a dt-t yamahából, 92-esek tetszenek, de ennyi pénzért (130k), vagy egy kicsivel többért vannak apriliák is, rx-ek. Arról mi a véleményed?
Én így az apriliát ismertem meg, mint sláger márka, erről rosszat még nem hallottam úgy általánosságban. Meg sok mindenki mondja, h olasz motor rulz.szerk: a fogyasztás még mindig érzékeny pont, ezért nézek elsősorban 50-eseket (jah meg mert csak B-s jogsim van). Vagy ha takarékosan hajtom, akkor a 125-ös is eszik olyan "keveset", mint az 50-es? 5 liter a lélektani határ, úgy gondolom. Ha ennél többet eszik a motor, akkor annyi erővel/benzinnel autózhatok is.
De jó lenne ha ennél legalább egy lityivel kevesebb lenne. Meg az is jó lenne, ha álommal és reménnyel menne...
Köszönöm a válaszokat!
-
Teasüti
nagyúr
-
Dízeles
aktív tag
-
Brogyi
őstag
-
runner 125
nagyúr
-
Dízeles
aktív tag
-
Gergello
addikt
-
akos3
addikt
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
-
akos3
addikt
-
Tothgera30
veterán
-
akos3
addikt
-
Gergello
addikt
-
Gergello
addikt
-
Brogyi
őstag
-
Tothgera30
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5203
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Járulékos dolgokról nem is beszélve.

Robogónak nem robogó, nagymotornak sem motor.

)

. Olyan jó érzés szép gyári motorokat látni, amik már veterán korúak
.
Jog is megy már, láttalak a múltkor. Következő gépet kinézted?
nyogo83
sityupityu