Új hozzászólás Aktív témák

• And

veterán

válasz Tonyk #8202 üzenetére

Ezt írtad: "A DD-WRT csicsásabb, csillivilli. Tomato-ban van grafikus forgalom analitika. Ezek azok ami az egységsugarú usert leginkább megfogják."
    Erre rákérdezel, hogy hol írtad, hogy ez előny vagy hátrány lenne. Ez olyan, mintha azt ínám: a DD-WRT-ben van beépített webszerver. Ja, hogy a másikban is ;)? Van olyan fw, amelyikben alapban tényleg nincs, de az egy harmadik.. Úgy utaltál egy képességre, mintha az az egyiknél kizárólagos lenne, de lehet, hogy csak én értettem bele.
    "Érdekes, nekem nem nagyon kell újraindítgatni a tomatot [..]"
    Végeredményben nekem sem a DD-WRT-t, mert - leginkább külső okokból, vagy a beállítások módosítása miatt - az magától megtörténik. Hibák pedig mindegyikben vannak. Ha nem volnának, nem lenne tele a legújabb kiadások feature-listája bugfixekkel.
    Ebből nem lesz háború, eddig sem volt. Csak van néhány olyan vélemény / félinformáció a DD-WRT-ről, amin már vagy réget túllépett, vagy egyszerűen nem fedi a valóságot. Írtam már, hogy anno olyan hardver miatt választottam a DD-WRT-t, melyre nem volt más alternatíva, ahogy egy csomó másikra ma sincs.

Új hozzászólás Aktív témák