- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
Üdv!
Találtam egy jó alternatívát: autobrr
Könnyű beállítani és telepíteni. Pár perc alatt megvolt. Windowsra és Linuxra is elérhető, én linuxon próbáltam ki. Az oldalán lépésről-lépésre leírja a telepítését, aztán a beállítását is. -
G@ben
addikt
válasz
enginev3.0 #54 üzenetére
Ez is csak modem, nincs mögötte router. De nekem elég lenne az is, ha nem villog, hogy esemény volt.
-
G@ben
addikt
válasz
enginev3.0 #52 üzenetére
Digi. Nem tudom, mi az ipv6.
-
G@ben
addikt
Ismét jöttem egy kérdéssel.
Nemrég kicserélték a modemet, mert a régi sokszor megszakadt és alig jött vissza a net. Viszont az új sokkal gyakrabban szakad meg, de csak egy pillanatra, ami viszont elég ahhoz, hogy a Chatzilla client fülben megjelenjen erről az infó és a tálcán az ikon sárga legyen. Ezt ki lehet lőni valahogy, hogy ne világítson sárgán? Nem érdekel, hányszor szakad meg, de a világítása zavar. -
G@ben
addikt
válasz
enginev3.0 #49 üzenetére
-
G@ben
addikt
válasz
enginev3.0 #47 üzenetére
Erre ránézek majd, amint lesz kis időm. Köszi!
-
G@ben
addikt
válasz
enginev3.0 #45 üzenetére
Ejj... ebben az esetben várom a v2.0-át!
-
G@ben
addikt
Működik. Pár apró beállítást még észrevettem, hogy nem jó, de a legnagyobb hiba az volt, hogy a passkey-nek a jelszót adtam meg, nem a passkey-t...
Valahogy éreztem, hogy user error lesz...
Már csak az a kérdésem, hogy ha nem megy egész nap a gép, akkor a napközben felkerült új torrenteket is átnézi, vagy csak azokat, amik akkor kerülnek fel, amikor a program is fut? -
G@ben
addikt
válasz
enginev3.0 #42 üzenetére
Nem tudom. Most a network: irc.p2p-network.net, a channel üres.
-
G@ben
addikt
válasz
enginev3.0 #40 üzenetére
Most látom, a client oldalon ezt írja:
Got HTTP 302, check your cookie settings! A jelszó elvileg jó. -
G@ben
addikt
válasz
enginev3.0 #37 üzenetére
A Global beállításban rossz név volt, de máshol jó, viszont régebben ment ezzel a névvel is, azt nem írtam át, mikor újra használni kezdtem a programot.
-
G@ben
addikt
válasz
enginev3.0 #35 üzenetére
Nem tölt le semmit. De az irc.p2p ablakban ezt írja: Erroneous Nickname: Illegal characters
Ez mire vonatkozik? -
G@ben
addikt
válasz
enginev3.0 #32 üzenetére
De. Valószínű ez lehetett a hiba, de most átállítottam. Tesztelni fogom, köszi!
-
G@ben
addikt
Használtam a programot egy időben, aztán jó ideig nem, de most újra használnám. Mivel nem uninstalláltam, ezért gondoltam, hogy csak elindítom és menni fog. Megy is, csak nem tölt le semmit. Van valami beállítás, amit meg kellene változtatnom a 3-4 évvel ezelőttihez képest?
-
gahor72
aktív tag
Szia!
A leírásod alapján beüzemelten a rendszert.
Csatlakozik is ,jönnek szépen egymásután a feltöltött torrentek.
A pc megy egésznap,a program is fut és figyel.
De mikor hazajövök du akkor a tálcáról újból megnyitott CZ ablak üres fehér és a tetjén az áll: No Topic
Sajnos nem tudom mikor veszíti el a fonalat,de ez így használhatatlan.
Mit rontok el,vagy mit kellen még beállítanom?
köszönöm
szerk: mialatt megírtam ezt már kifehéredett az újra indított ablak
-
wolf0914
csendes tag
Szia nekem az lenne a kérdésem hogy más oldalra hogyan lehet a .tracker-t megcsinálni?
-
enginev3.0
félisten
Frissítettem a cikket
-
G@ben
addikt
válasz
enginev3.0 #24 üzenetére
És arra nem tudsz valami egyszerű módszert?
-
G@ben
addikt
Viszont felsejlett bennem egy dolog, amin eddig átfutottam: beállítom a szűrőt, és az oldalra ezután felkerülő olyan dolgokat szedi le? Mert én arra szeretném használni, hogy nagyon sok együttes összes albumát, amit eddig feltettek, könnyen, gyorsan le tudjam szedni, vagyis ne kelljen minden együttesnél az összes torrentet végigkattintanom, hanem amit talál azzal a szűrővel az adott kategórián belül, azt töltse le. Ez megoldható valahogy?
-
G@ben
addikt
Próbálom beállítani, de a letöltési könyvtár kijelölésénél elakadok, ugyanis amikor rámegyek a browse-ra, bedobja ezt:
Could not browse for file/folder. Error: TypeError: netscape.security.PrivilegeManager is undefinedIlletve a Deluge-ban nem találok figyelt mappát, merre kell keresnem?
-
G@ben
addikt
válasz
enginev3.0 #19 üzenetére
Remek, akkor ki fogom próbálni. Köszi!
-
G@ben
addikt
Nem teljesen tiszta, hogy ez a torrentoldalon és kliensen keresztül működik, vagy azoktól teljesen független? Pl ncore-on ugyanúgy letöltésnek számolja, vissza kell osztani, vagy azt megkerüli?
Vissza tudom osztani a dolgokat, nem gond, csak nem szeretném a nagyon sok éves regisztrációmat veszélyeztetni ezzel, ha az oldal szempontjából szabálytalan. -
Erdei88
veterán
válasz
enginev3.0 #15 üzenetére
Mit kellene még állítanom? Elvileg a csatona adott
-
Erdei88
veterán
Megpróbáltam megcsinálni a leíras szerint a programot. Szerintem mindent jól állitottam be, de nekem nem tölt le semmit. Kellene-e még ezen kívül mást is allitani? Chrome-ot használok és Qbittel töltök le
-
havri1
félisten
Másik gépen nem találom a chaten az ncore bot channelt. Kilistázza, de csak 2-t lát, info és dev. Miért?
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #10 üzenetére
Át van minden írva, ezzel kezdtem, de semmi, nem tölti le a fileokat a figyelt mappába.
-
havri1
félisten
No, odáig megvagyok, hogy a chat ablakban a torrentek felkerülnek, de a script nem szedi le a megadott mappába a torrent fileokat. Mit kéne megnézni?
Eleve ott gyanús, hogy a tallózást a filterben nem is engedi, hibát dob. Hozzáférési hiba lehet. Hiába futtatom a klienst rendszergazdaként.
Illetve a chatet bezárva meg újranyitva a channel eltűnt. Nem jegyezte meg. Erre megoldás? -
válasz
enginev3.0 #5 üzenetére
Ezt én is tudom, azonban a torrentes témákat sikálni szokták.
-
havri1
félisten
Elvileg megvagyok.
IRC-n csatlakoztam a csatornára, de tök üresElvileg joined, de semmi infó. Jóvanezígy?
Users 2. Én meg gondolom a bot. Sztem nem jó helyen vagyok csatlakozva.. -
Szerintem ebből delete lesz.
-
enginev3.0
félisten
Akinek szűrővel kapcsolatos segítségre van szüksége, kérem itt jelezze, NE privát üzenetben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Rövid segítség, hogyan tölthetjük le az egész internetet.Töltsük le ezt a két programotChatzilla, autodl...
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér (TTC G. D.p. 60M + Japán Omron, paracord, stb.)
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest