Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aspe

csendes tag

válasz Shodan #7089 üzenetére

Ezért nem akartam én anno hozzákezdeni a firmeare cserélgetésnek az eredeti nélkül. Nekem is szükség volt rá. Azóta kipróbáltam dd-wrt-t és a tomatot is. Igaz, hogy a dd-wrt magyar. És számomra lehet kicsit összeszedettebb a menüje. Elsőre hamarabb megtaláltam benne a dolgokat. DE most már nem így. A tomatot favorizálom. Főleg mert jobban is működik. Gyorsabb maga az admin oldal nem kell olyan sokat várni a mentésekkel. Nem forog ott a kis sz@r kerek bigyó. Szép szép na de nem ez a lényeg.
    Mikor a tomatot állítottam akkor (másodszor) akkor olyan 5 perc kellett mire foward is végeztem. A DD-WRT-nél pedig minden MAC címet meg kell adni egyesével. Nagyon idegesítő. De lényeg hogy WLAN on a torrent kb ugyan ugy jön mint a madzagos gépen. Ezt a gyári nem tudta. ott max kb a teljes sávszélleség felével jött. És ami a legjobb , hogy mikor fenn volt a DD-WRT és jött a torrent ugyan ugy viselkedett mint a régi Belkinem. Nagyon lassan jöttek be a weboldalak. Mondjuk a Belkinen be sem jött. Tomatoba minden olyan amilyennek szeretném.
    Már csak arra kéne rájönnöm, hogy a Branwidth menünél melyik mit jelent.pl.:
    WAN ezt konkrétan tudom, WL(eth1), br0, eth0, wlan0, wlan1. Voltak ötleteim de végül mind elvettem. Mert nem azt a sebbeséget mutatja amire én gondoltam.

Egyébként pedig próba még egyszer a tomatoval és nem lesz gondod. Valamit biztos elállítottál. Hol nem volt a routeren vagy csak a gépen. admin oldal bejött? Milyen neted van?

Új hozzászólás Aktív témák