- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
zsolt501 #7044 üzenetére
Ha static dhcp-t ahsználsz akkor miért, kell kikapcsolni a dhcp szervert , mert én úgy gondolom, hogyha egyszer megadom a mac címet amihez hozzárendelek egy ip címet akkor ő annak a mac című eszköznek mindig ugyan azt az ip címet osztja ki, viszont ha be akarok rakni egy új gépet mondjuk csak próbára akkor nem kell állítgatni a hálózati beállításokat, mert kap egy ip címet autómatikusan. Sőt nekem elég rossz is lenne, ha a gépen is beálíltanám static ip-re mivel akkor ha suliba használom a laptopot akkor állandóan vissza kéne állítani.
Roccoka: Nekem egy wrt54gl routerem van tomato firmwarrel és gond nélkül megy rajta keresztül a vpn. Én nem vettem észre semmit, hogy különleges beállítás kell neki, nem lehet hogy blokkolva a van a port amin keresztül kommunikálna a vpn szerverrel?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest