Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:03:39

LOGOUT.hu

Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77270) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.

Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.

Köszi

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#2140) Bodor válasza jeni (#2137) üzenetére


Bodor
veterán

Írta, hogy az ár miatt a Vertex 4 kilőve, azért nem került már szóba nálam.

(#2136) ludus: Hát nem tudom, volt akinek problémája akadt vele, nézz körül itt a topikban , van vele kapcsolatban 36 hozzászólás, ezek után talán tudsz dönteni. Körül nézhetsz még a Flash SSD topikban is a támát illetően. Az sem mindegy, hogy sima Octane, vagy S2, és ugye van SATA2-es meg 3-as is belőle, és nem árt ha új a firmware rajta.
Mivel még nem sokat vettek belőle, nincs számottevő gyakorlati tapasztalat vele, és amíg ez így van, én nem ajánlom. Ha majd sokan mondják azt, hogy jó, akkor majd én is fogom ajánlani, ahogy a többit is csak ebben az esetben tettem fel a listára.

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.