- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
Igen, a "speedtest.net app" alatt ezt a "Speedtest by OOKLA" -t értettem én is. Igen, ezzel félig-meddig lettünk okosabbak. Értem ez alatt, hogy az iPhone SE elméleti max 4G teljesítménye (150/50 Mbps) sincs messze a mért eredményektől.
A feltöltés terén nem vártam volna többet újabb telefonnal sem - ez rímel a mások által is mért eredményekkel. A letöltés tekintetében vártam volna 100 Mbps felett valamivel. Ugyanakkor, ha ezt alapul vesszük (és nem próbálkozunk nagyobb sebességre is képes mobiltelóval), akkor elég, ha a 100 Mbps -es (portokkal rendelkező) LTE routereknél maradunk. Azért ennél, mert egyfelől a CT8 -ról lecsúsztunk - másfelől nem korlátozzuk be magunkat a 4G stick -et kezelni képes típusokra ...
Ezek elég "elszabadult" szolgáltatói árazások. Keress rá erre a MR6400 -ra árösszehasonlító oldalakon - olyan huszonegynehány ezer ... Abba az árba márkánál maradva MR100, MR200, MR400 (utóbbit nem érdemes már talán) is beleférne. Ami jelentős előrelépés lenne pl. MR600 (gigabit -es LAN portok és 4G+ oldalról is ki tudná hajtani a 300 Mbps -hez közeli letöltést) az sajnos az ár tekintetében is jelentős "előrelépés".
Nekünk a MR6400/MR100/MR200 -ból mindegyik megfelelhetne, mert a 100 Mbps -es LAN portja mellett a WiFi -jük egyáltalán nem érdekelne (azt a részét ki is lehetne kapcsolni). Oda majd nézel egy legalább AC -s ethernet backhaul -t is támogató mesh -t és készen is vagyunk ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest