Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Sziasztok,
Routert keresek, de nem igazán találom a megfelelőt. Itt is visszaolvastam, 4G-AC68U tűnik megfelelőnek, de érdekelne a hozzáértők véleménye.
Nagyon vidéken lakunk, így 4G netre van csak lehetőségünk. Jelenleg egy Huawei B525 van a házban és nem igazán vagyok elégedett a teljesítményével. A problémák:
-ugyan azt mutatja, hogy 4G+ elérhető és a térerő is megfelelő (4 csík az 5-ből), a net lassú és néha megszakad, emellett a router appja szerint sem olyan jó a térerő, mint ahogy az eszköz mutatja (1-2 csík). Jobb napokon tud 40Mbps-t, nekem ez elég is, általában 25Mbps, ez is OK, de mostanság gyakran lemegy 0,5Mbps-ra, az már nem OK.
-A ház egyes részeiben gyenge a WiFi. 1 szintes ház, de széles, nagy.
-Telefonomról FLAC-ot küldök az erősítőmre és akadozik a zene.
-HD, FHD, UHD filmet nem tudok a TV-re küldeni, mert szintén akadozik.Nekem ebből az jön le, hogy a router hardvere gyenge multimédiára, emellett az antenna nyeresége is alacsony. 2 opció jutott eszembe:
-veszek 1 Asus 4G-AC68U routert és bízok benne, hogy megoldja a gondot egymagában.
-megtartom a B525-t 4G vételre, Wifit kikapcsolom benne, veszek hozzá külső antennát, továbbá veszek egy Xiaomi AX3600-t amit kábellel kötök a B525-re és a Xiaomi lesz a házban az elérési pont.Nekem az utóbbi megoldás tűnik jobbnak, de ha lenne még ennél is jobb megoldás, érdekelne.
Szomszéddal nincs interferencia, mert nincs szomszéd. A házban csak 1 erősítő, 1 TV, 2 telefon, 1 robotporszívó, 1 robotfűnyíró, 2 WiFi hangszóró és 2 laptop van. Ez nem olyan sok szerintem, hogy interferenciát okozzon ha minden megfelelően működik.Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Router gondok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Steam topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX