- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig router vásárlás előtt állok. A mostani Asus N18U mögé van kötve egy ASUS RT-AC55 repeater. Viszont váltanak router-t ami már tudja az 5GHz-t. Az alábbiakat néztem:
- ASUS RT-AC65P
- ASUS RT-AX56U
- Xiaomi AX3600 - bár itt a garitól eléggé félek.
- TP-Link AX10
- TP-Link Deco M3 - ekkor menne a repeater.Probléma, hogy ha nem néz ki jól
, akkor a szekrénybe kell kerülne ami cirka 21.5cm magas. Szóval az AC65P-nek hajtani kell az antennáit.A Deco M3 az tetszik a feleségemnek, csak kicsit félek a teljesítményétől illetve az 1 LAN port-tol. Bár NAS-nak elég. A Xiaomi-ról a gari miatt lebeszeltem magam. Szerintem körülményes gariztatni. A többire 3 év gari van. AX10-et eddig nem hallottam, hogy tesztelt volna valaki. Illetve a Deco M3 kombót sem. Mi a véleményetek, hogy melyik legyen? Az 5GHz mellett a stabilitás a másik fő szempont.
Igen, és az eszközeink:
- 3 notebook
- 2 tablet
- 4 mobil
- 1tv
- 2 konzol
Viszont konzol csak ritkán van. Tablet-en is. Inkább telefonok meg 1 notebook illetve a tv egy időben használva.Előre is köszi!
Üdv.:
Totis
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest