Új hozzászólás Aktív témák

• béke

aktív tag

Mostanáig olvasgattam jártam mindenféle oldalon és arra jutottam hogy talán egy picit javítana egy még jobb mínőségü router de igazából meg semmit szóval a lényeg az szerintem, ahhoz hogy ne legyen egetverő a költségek-költsége, mit mondanátok arra a megoldásra ha pl. az asus wi-fi routert belőném a konyhába ami egyben a nappali is, így a jel biztosan elérne a hálószobába illetve az gigantikus ablakokon keresztül ki az erkélyre. A Fenti szobákat pedig ellátnám még egy ilyen routerral vagy esetleg egy olcsóbb AcesPoint-al?!!

Esetleg még olvasgattam Ilyesmikről is Jelerősítők de ezeket nem tudom hogyan működnek.

Még annyi hogy ha vennék mondjuk egy AP-t vagy egy ugyan ilyen Asus-t és fent az emeletre ki Építeném akkor ugyan azokat a beállításokat kell elvégeznem mint ez idáig nem de? nem kell hozzá semmilyen varázslat remélem?!

Ha esetleg nem viszem vissza a készüléket akkor itthon be üzemelem,segítenétek ebben a csatorna választás/váltás stb. részben? A telómra már le kaptam a wifi analyzer-t és legalább megtanulom hogyan kell hátha ez is sokat segít majd amikor neki futok még egyszer a kastélynak :) Köszönöm.

Esetleg ha csak már kiváncsiságból is esetleg kicseréltetem egy ilyenre? TP-Link Archer C5 az hülyeség lenne szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés