- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
Mostanáig olvasgattam jártam mindenféle oldalon és arra jutottam hogy talán egy picit javítana egy még jobb mínőségü router de igazából meg semmit szóval a lényeg az szerintem, ahhoz hogy ne legyen egetverő a költségek-költsége, mit mondanátok arra a megoldásra ha pl. az asus wi-fi routert belőném a konyhába ami egyben a nappali is, így a jel biztosan elérne a hálószobába illetve az gigantikus ablakokon keresztül ki az erkélyre. A Fenti szobákat pedig ellátnám még egy ilyen routerral vagy esetleg egy olcsóbb AcesPoint-al?!!
Esetleg még olvasgattam Ilyesmikről is Jelerősítők de ezeket nem tudom hogyan működnek.
Még annyi hogy ha vennék mondjuk egy AP-t vagy egy ugyan ilyen Asus-t és fent az emeletre ki Építeném akkor ugyan azokat a beállításokat kell elvégeznem mint ez idáig nem de? nem kell hozzá semmilyen varázslat remélem?!
Ha esetleg nem viszem vissza a készüléket akkor itthon be üzemelem,segítenétek ebben a csatorna választás/váltás stb. részben? A telómra már le kaptam a wifi analyzer-t és legalább megtanulom hogyan kell hátha ez is sokat segít majd amikor neki futok még egyszer a kastélynak
Köszönöm.
Esetleg ha csak már kiváncsiságból is esetleg kicseréltetem egy ilyenre? TP-Link Archer C5 az hülyeség lenne szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest