Hirdetés
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Willie #36763 üzenetére
Ha csak az számít, hogy jó legyen a jelerősség, akkor inkább a TP-Link TL-WR1043ND v2.x ajánlott, mert nagyobb a gyári antennák nyeresége 2.4 GHz-en, mint a TP-Link TL-WDR3600 antennáinak a nyeresége. Mostanában sokan vettek Digisek TP-Link TL-WR1043ND v2.x router-t, és még egyszer sem láttam, hogy valaki arra panaszkodott volna, hogy újraindulgat.
Egyébként az RT-N18U esetében nem csak a nevet fizeted meg. Lényegesen több funkció érhető el a gyári firmware-rel, mint az említett TP-Linkek esetében. Például gyárilag rendelkezik bittorrent klienssel. Utóbbit valóban meg lehet oldani a TP-Link modellekkel is, OpenWRT-vel, de én ezt sose ajánlottam. A router-ek hardvere nem arra van tervezve, hogy masszívan torrentezzenek velük.
Persze megfelelő korlátokat alkalmazva tökéletesen ki tudják szolgálni ezt a funkciót is.
Viszont megjegyzendő, hogy ha a TP-Link-eken lecseréled a gyári firmware-t, akkor nem lesz hardveres NAT, azaz nem lesz képes pl. a gigabites digi csomag sebességének lekezelésére. Hardveres NAT nélkül pontosan nem tudom mekkora sávszélességű internetkapcsolatot képesek route-olni, de a 240 Mbit-es UPC még biztos nem okoz gondot nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Razer Kraken Multi-Platform 7.1 INGYEN FOXPOST
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V111 DDR5 -i5-14400F -RTX 5060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest