Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stellaz

veterán

ASUS routerral kapcsolatban nézegetem a vásárlói véleményeket és egy ilyenbe futottam bele:
    "A gyári szoftverben több funkciót (AiProtection, a forgalomelemző, az alkalmazáselemző, az Adaptive QoS szolgáltatás és a webes előzmények) csak akkor lehet használni, amennyiben hozzájárulok a Trend Micro-val történő adatmegosztáshoz. Mi van? ?? ? Még ha névtelenül is, a mai világban? ? És az Asus ettől elhatárolódik. Persze ki lehet kapcsolni az adatmegosztást, de akkor a funkciók is kikapcsolódnak. Szerintem ez egy óriási hiba az Asus részéről. Persze ezen funkciók nélkül is lehet használni a routert a mindennapokhoz. De érdekes lenne, ha vennék egy egy TV-t, csak éppen nem tudnám időzíteni a ki- és bekapcsolást, vagy az időzített felvételt nem használhatnám, ha nem osztom meg az adataimat. Ez vicc! !! Vagy én értek félre vmit? Persze a router ettől még jó és a szoftvere is jó lenne, ha feltétel nélkül lehetne használni."

A hozzáértők véleményét szeretném kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy ez mennyire jogos kifogás?

Új hozzászólás Aktív témák