Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
yanna #102399 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Megnéztem az összefoglalót, de ott csak 4G képes routerek voltak felsorolva. (vagy elnéztem valamit)
Én most gondolkozom váltáson, mert 3 év után a mostani routerem sűrűn rosszalkodik. /B535-232a/ Eldobálja a netet, illetve nem ad netet, holott 5G tornyok vannak már csak (Yettel képviselő szerint). Amikor bevittem megreklamálni, azt mondták vegyek másikat, ez már öreg.b628-350 router-en gondolkozom, de ez nem asztalinak volt írva, hanem hordozhatónak és az 5G-t itt sem tüntették fel, hogy tudná. Azért írok ide a fórumba, hogy esetleg másnak van-e vele már tapasztalata, illetve mennyire ajánlott ez a konkrét készülék.
Mivel Yettel előfizető vagyok, még választható a Alcatel HH71VM router is, de nekem ez kisebb tudásúnak tűnik. Az elméleti maximum letöltés csak a fele (300) a másikénak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest