- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
▼▼▼ MILYEN ROUTERT VEGYEK? Topik összefoglaló▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. április
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
● Márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb router kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
■ Milyen netsebesség mellé kellene az eszköz?
■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
■ Milyen egyéb igények vannak a routerrel szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
coccolino
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Azért nem is írtam ilyen részletességgel, mert kizárólag a design mérvadó, már az AX is túlzó az 500mbithez, amilyen sávszélen jön a net, és nem is tervezek bővíteni, lakás maga meg 50nm ytong 10-es válaszfalakkal
30e max, est is csak azért mert a ONE router nem tartja stabilan a jelet, random rendszerességgel ledobálja a netet (beszéltem már az ügyfélszolgálattal) és megelégeltem
Maximum annyi, hogy ha lehetne rajta futtatni torrent klienst és tudna kezelni háttértárat, az még adu lehetne
Design alatt azt értem, ami leginkább hasonlít egy dísztárgyra, vázára, afrikai törzsi fallosz motívumra, és nem úgy néz ki mint egy agancsos Karácsonyi trófea
Legutóbbi mesh hálózatot Asussal építettem mi, tökéletes volt, megszerettem a márkàt
-
coccolino
aktív tag
Sziasztok,
egy kisebb lakáshoz keresnék design routert, mert a ONE wifi routere eléggé instabil
Egyelőre a ASUS ZenWiFi BD4 BE3600 ami szimpatikus, de örülnék minden további ajánlásnak
-
coccolino
aktív tag
Sziasztok,
Megmaradt egy mesh rendszerből egy Asus AX82U és AX58U v1.x, és csak 1 jó minőségű routerre lenne szükségem.
Arra gondoltam, hogy eladom a 2 meglévő routert és valami újabbat veszek, így szeretném kérni a segítségeteket, hogy olyan 50e Ft-ig megéri úra váltani, vagy a fenti kettőből érdemes-e megtartani valemelyiket inkább.
Társasházi lakásba fog szolgálatot teljesíteni, nincsenek vastag falak és nagyon távolságok.
-
coccolino
aktív tag
jNk, Beri koszonom a gyors reakciokat es segito valaszotokat
-
coccolino
aktív tag
A velemenyeteket szeretnem kerni.
Bp. 13. ker ket egymastol kb. 1km-re levo lakas szeretne megosztani wifin 120mbit-es netet. Sok a magas panel a ket pont kozott, ugyan olyan tajulasu lakasok, nem latni az egyik helyrol a masikat.
Letezik home megoldas ilyenre, foldhozragadt aron?
-
coccolino
aktív tag
Szeretném a tanácsotokat kérni
- otthoni használatra
- nem használok fiberpowert, a 2. vagy 3. csomag van chellotól
- 1 wifi és 1 lan menne a routerről
- nem panelfalak, legnagyobb távolság a lakásban max 15-25m lenne, 2-3 fallal elválasztva
- nem kell profi szerkezet, egy alap ami arra van kitalálva, hogy leossza a jelet megfelelően, minőségben azért ne silány legyen, és ugye stabilan tartsa az adatforgalmat (gyakorta lenne játékra használva ezért a folyamatos és alacsony adatkommunikáció nélkülözhetettlen)erre mien eszközt ajánlotok természetesen kompromisszumokkal max 8e értékig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX