Hirdetés
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy "ideiglenes"(max 0,5-1 éves távra) router kellene a felujítás alatt a házhoz amit vettünk, One Mobilnet XXL 4G-s SIM-es netet osztanánk meg vele.
Fő szempont, hogy viszonylag nagy területet lefedjen /mert panel betonokból van az épület/ és a lehetőségekhez mérten olcsó legyen.
Mit ajánlotok?
Köszönöm! -
válasz
Orchestra #108173 üzenetére
Akkor most kell egy kontroller (gondolom OC220, mert ez egy újabb típus), meg kell 2 AP és még switch / gateway is? Az egész hóbelebancot darabonként átlag 50+ ezerért csak azért, hogy szeparálva legyen 2 ku..va wifi hálózat. Nemár.
Alternatív megoldás custom firmware (pl OpenWRT) használata egy ezt támogató eszközön és akkor már is lenne VLAN és teljes körű szeparálási lehetőség.Normális esetben semmi extra nem kéne, csak egy router a szolgáltatói jelosztó mellé + még egy darab mesh-ben a felső szintre és ennyi.
Otthoni kategóriában nem elvárás a teljes körű VLAN támogatás és hálózat szeparálási lehetőség. -
válasz
Orchestra #108174 üzenetére
TP-Link Archer AXE75 vagy a CUDY BE11000 már triband-es, ahol gyanítom, hogy van opció a 2 különálló, 5 GHz-es SSID beállítására.
Ezek AXE eszközök vagyis 2.4, 5 és 6 GHz-es sávokon tudnak wifi hálózatot kiépíteni.De talán a legegyszerűbb, ha veszek egy középkategóriás Cudy-t és a guest network-öt elszeparálom. Nem?
Nagyjából. -
Orchestra
újonc
válasz
Orchestra #108173 üzenetére
TP-Link Archer AXE75 vagy a CUDY BE11000 már triband-es, ahol gyanítom, hogy van opció a 2 különálló, 5 GHz-es SSID beállítására.
De talán a legegyszerűbb, ha veszek egy középkategóriás Cudy-t és a guest network-öt elszeparálom. Nem?
-
Orchestra
újonc
válasz
Orchestra #108172 üzenetére
Akkor most kell egy kontroller (gondolom OC220, mert ez egy újabb típus), meg kell 2 AP és még switch / gateway is? Az egész hóbelebancot darabonként átlag 50+ ezerért csak azért, hogy szeparálva legyen 2 ku..va wifi hálózat. Nemár.
Normális esetben semmi extra nem kéne, csak egy router a szolgáltatói jelosztó mellé + még egy darab mesh-ben a felső szintre és ennyi.
-
Orchestra
újonc
válasz
Gubek-Einste #108164 üzenetére
Értem.
Akkor lehet, hogy jó ötlet lenne megtartani az Ubiquiti EdgeRouter ER-X-et, ha már az adott és csak ahhoz venni AP-kat. Gondolom az ugyanígy kontrollerként funkcionálhat - javíts ki, ha hülyeséget beszélek. Annyi előnye is lenne a dolognak, hogy Ubikat legalább már konfigoltam. Ha jól látom, van hozzá idei 3.0.0 firmware.
-
Phoenixy
senior tag
Sziasztok,
Van jelenleg egy ASUS RT-AX58U-m, ami elvileg szuper, de nem vagyok vele megelégedve. Előtte egy RT-N56U volt, na az jó volt.
55m2-es lakás, de nagyon gyenge a jel. A másik szobában a betonfal mögött az 5 Ghz-es frekvencián már szinte nincs is jel, de a 2,4 Ghz-nél is a szomszédok wi-fijei erősebbek.
A lakás egyébként a ház szélén van, szóval itt még kevesebb is a wi-fi, mint ha mondjuk középen lenne.
Mit ajánlanátok?
Limit 100e Ft, csak jó legyen (szemezgetek a TP-LINK BE65-tel), USB port kötelező (nem akarok NAS-t). Van egy csomó okoseszköz (amiken g/n-es 2,4Ghz kell - okosizzók, kapcsolók, stb. - kb. 10 db), de van 2 wi-fi 7-re képes eszköz is, és szerintem összesen 4 eszköz, ami tudja a 6 Ghz-t (6E-s eszközök is tudják, ha jól emlékszem). 1000-es Diginet van (vagyis már One), van a lakásban egy DIGI-s router is, de az bridge módban van (hát nyilván...)."PHOENIX" lennék én. Mi ez már, hogy a szomszéd wi-fije erősebb? Kb. 3 méterre lehetek a routertől, csak a fal túlsó felén:
Ez pedig egy másik ugyanilyen lakás, ahol még UPC-től kapott (ki tudja milyen) router van. Itt a wifi neve "DRAGON", és ugyanúgy lett tesztelve, bár itt talán még fél méterrel messzebb is van a router, és ugyanúgy a betonfal túloldalán a másik szobából néztem (és ez középső lépcsőház):
-
TeeJay
félisten
válasz
Gubek-Einste #108167 üzenetére
Cudy WR3600 Broadcom 4core 2,0GHz ami van pl az Asus BE82U-ban is és WAN-LAN teszten pppoe mellett (10gbit spanyol DIGI optika) 2,4gigabitet át tudott tolni lazán
szóval azért 20ezer körül is van bika procis router már -
válasz
tzimash #108166 üzenetére
Több eszközös rendszerhez a 40k elég kevés mert jelenlegi helyzet alapján legalább kettő mesh képes eszköz kellene így 20-20k jutna 1-1 eszközre ami nem sok.
Ennyiből kijönne 2 darab Cudy WR3000 vagy Asus AX52/AX53U/AX1800U de érdemes lenne elsődleges eszköznek egy erősebb, akár BE képességűt, beszerezni és akkor az nagyon kevés lenne az a 40k. -
tzimash
őstag
válasz
Gubek-Einste #108165 üzenetére
Nem csak az lenne a váltás oka, akkor maradna az AP-s megoldás a fenti részen. Az Arris nem komázza a túl sok eszközt sem, úgy vettem észre.
-
-
válasz
Orchestra #108162 üzenetére
Ezek közül melyik lehetne a fő egység és a 2 node? Nem igazán ismerem ezt a családot... Egy AX3000 6-os wifi bőven elég lenne.
Ez nem sima router + node lenne, hanem egy kontroller alapú hálózat: Kell egy vezetékes router + switch + igény szerinti AP-k + maga kontroller eszköz (ez lehet szoftver alapú is).Ezeknél már legalább látom a Multiple SSIDs-t a specifikációkban, akkor gondolom, ez az, amivel tudom őket szeparálni is.
Ezeknél az eszközöknél szabadon tudod beállítani, hogy mi és hogyan csatlakozzon a hűlózatra. -
pinnacle
nagyúr
-
Orchestra
újonc
válasz
Gubek-Einste #108157 üzenetére
Köszi! Ezek közül melyik lehetne a fő egység és a 2 node? Nem igazán ismerem ezt a családot... Egy AX3000 6-os wifi bőven elég lenne.
Ezeknél már legalább látom a Multiple SSIDs-t a specifikációkban, akkor gondolom, ez az, amivel tudom őket szeparálni is.
-
tzimash
őstag
Sziasztok. Routert keresek, segítsetek kiválasztani a nekem valót légyszi.
■ Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva? kétszintes családi ház, beton födém van a szintek között, a jelenlegi ARRIS TG2492 modem (Tarr kft-től) nem lövi át rendesen, ezért AP-ként üzemel a felső szinten egy AC-s wifi router is. kb 80-80nm szintenként, sok fal ami salakbeton téglából van, szomszédok távol vannak , egy idegen wifi routert "látok" mindössze.■ Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz? 1Gbit optikai lesz
■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj! max 40k
■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná? Wifi-n: 3 TV, 5 telefon, 4 laptop, xbox, nyomtató, 3d nyomtató, néha 1-2 tablet, kábelen: 2 pc (egyiken némi torrentezés előfordul) egy db NVR (4 POE kamerával)
■ Milyen egyéb igények vannak a routerrel szemben? stabilan elbírja a fenti eszközöket, ha esetleg tud torrent-et kezelni az nem hátrány, de nem is feltétel. Ha van jól testreszabható parent control az sem baj.
Előre is köszi! -
Tompika777
senior tag
válasz
Geza26 #108159 üzenetére
Ha választási lehetőség van, hogy mobilnet vagy optika, nos szerintem nem kérdés, hogy melyik a stabilabb, gyorsabb és teljesértékű... Valami átmeneti megoldást biztos lehet találni, hogy festésig is tudd használni az optikát,ilyen szituban én biztos nem a mobilnetet használnám.
-
Geza26
senior tag
válasz
4Grider #108155 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Tehát plusz antenna sem biztos, hogy letöltési sebesség növekedést okozna. Végülis 2 hete tesztelem. A 2 tv-nek és 1 laptop-nak elég a telefonos hotspot es a Huawei router is.
Igazából lenne optika lehetőség is mert most szűnik meg a réz vezetékes (30 mbit) netem. De nincs kedvem falat vésni meg javítani a nemrég felújított házat. (Igazából beneztem mert nem gondoltam, hogy légkabel lesz az optika amikor 25 éve a rezet nem engedték levegőben vinni... és úgy csövezzem be a falat pár éve hogy alul jön majd be az új is biztosan. Szóval a következő festés előtt valószínű bejon majd az optika.)
-
-
-
válasz
RicsiSuly #108151 üzenetére
Mire gondolsz ezzel?
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre?
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben?Vagy van más opció meshbe ami jó megbízható
Többféle megoldás is van, csak pénz kérdése minden.Én személy szerint az Asus-ra szavazok.
-
4Grider
félisten
válasz
Geza26 #108154 üzenetére
Azért van, mert a szolgáltató kettőnél több frekvenciasávon nyomja nálad a 4G-t, amiket össze tud fogni egyszerre egy modernebb modem (pixel), míg az általad kinézett mindkét router Cat6-os, ami egyszerre csak két sávot tud összefogni. Jellemzően az 5G modemek/routerek négy-öt 4G sávot is tudnak használni egyszerre, az olcsóbb 4G eszközök pedig csak egy vagy két sávosak.
-
Geza26
senior tag
Sziasztok!
Otthonra 4G routert tervezek vásárolni. Egy ideje tesztelek kölcsöben egy Huawei B535-232A rotert. Az száromra érdekes, hogy egy Pixel 9-et használva hotspotként 100-120 Mbit/sec letöltést mérek, míg a Huawei B535-232A-vel 46-60 Bbit/sec. Ez miért van így?
Huawei B535-232A vagy TP-link Archer MR500 lenne jobb választás?
Köszönöm!
-
Orchestra
újonc
válasz
Gubek-Einste #108150 üzenetére
Teljesen szeparált kellene, nagyon fontos ebben az esetben a biztonság (a router mögött is jócskán bonyolítva lesz még a téma). A Cudy-nak van ilyen VLAN képes eszköze? És ha igen, ahhoz melyik node-ok elegendőek?
Vagy egyéb márka / típus, ami esetleg jobban ajánlott, ha a biztonság a fő lényeg és jól működik OpenVPN-ben is?
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #108149 üzenetére
Mire gondolsz ezzel? Most ha akad vevő 20ért megtudok szabadulni a xiaomitól. 40ért van asus.
Egy mesh rendszert szeretnék 2 tv, laptop tablet telefon, nas, amire csatlskoznak még pár okosotthon rendszer, kamera rendszer. Vagy van más opció meshbe ami jó megbízható -
-
-
RicsiSuly
aktív tag
Szasztok költözök és ott kell hagynom a router a régi házba ami asus ax4200+Ax1800 meshbe van egy xiaomi Ax3600 ehez veszek egy AX3200-at az jó lehet vagy adjam el a xiaomit és vegyek asus rendszert?
-
Orchestra
újonc
Sziasztok!
Mesh hálózatot raknék össze, amihez kellene nekem 3 router (1 fő + 2 node). Ethernet backhaul mindegyikhez adott. Nem kell nagy lefedettség a wifik terén. Pár NAS lenne rajta UTP kábelen és pár laptop összesen. A net 1 gigabites. A routereknek két fő dolgot kellene tudniuk:
a) 5 GHz-es SSID-ből lenne egy közös, és lenne egy rejtett, ami szeparált belső hálózatot jelentene.
b) Normálisan beállitható OpenVPN szerver, amit eddig csak egy Cudy-nál láttam:
Mit javasolnátok? Lehet ezeket a Cudy-kat kapni mostanság? Vagy ha nem az, akkor mi felelne meg még ezeknek? Köszi!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
balojazz #108143 üzenetére
Köszi! Persze mindenhol kerestem, de nem találtam megoldást. Xiaominál is azt mondták, hogy mivel Hotspoton nincs probléma, a router hibája. Multicast V2-őn volt, átkapcsoltam V3-ra, de ezen sem működött. Nem marad más, minthogy másik router kell venni, csak jó lenne tudni előtte, hogy az AirScreen működik rajta.
Lehet először veszek egy V3-as AX1500, ha egyáltalán ez van nálunk forgalomban, utána meg kipróbálom a Cudy BE3600-at. -
pinnacle
nagyúr
válasz
kpityu2 #108135 üzenetére
És milyen a terméktámogatás?
Kérdésemet megírtam a TP-Link online felületén, emailben is 2x, választ nem kaptam. Most felhívtam őket telefonon, azt mondja az automata, hogy nem elérhetők. Egyáltalán van még TP-Link ügyfélszolgálat, illetve nincs valami nemzetközi email címük? -
Multibit
nagyúr
válasz
Anonymus23 #108137 üzenetére
... és ne vegyél 100Mbps routert sem
-
válasz
Anonymus23 #108137 üzenetére
A korábbi verziók azért nem ajánlottak, mert nem mesh-képesek, bár ez ebben a szituációban valószínűleg nem releváns.
Ne vegyél ac-s routert. -
Anonymus23
veterán
válasz
Dr.NX #108133 üzenetére
Csak egy kérdés, az MR80X v3 megfelelő lenne, kérdésem az az, hogy a korábbi verziók nem ajánlottak, vagy mi ezzel a szituáció? Már csak azért mert webshopos vásárlás lenne, és nem tudom ellenőrizni, hogy éppen melyik hardveres verzió.
Illetve ha elég a AC, akkor a TP LInk C54 mennyire bevállalható?
-
exorcis2
csendes tag
-
-FreaK-
veterán
-
-
ZsoZso78
tag
válasz
Gubek-Einste #108127 üzenetére
Köszi a választ! Megrendeltem az Emag-ról 36k.
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Adott egy kisebb iroda, ahol jelenleg egy switch működik (kb 30-40 méterre van a router, ahonnan a netet kapja), e helyett kellene valami olyan eszköz, ami wifit is tud szórni, szóval egy acces point kellene. Még abban sem vagyok biztos, hogy a kábel tudja a gigabitet, lehet csak 100 Mbit, de amire használják bőven jó, csak szeretnék, hogy a mobil ne mobilnetet használjon, amikor ott vannak.
Milyen eszközt javasoltok, ami olcsó, de megbízható (full számtech analfabétáknak lesz, és én 200 km-re leszek tőlük, rohadt nehéz lenne távfelügyelni.)
Szívem szerint egy 1043ND-t raknék be, ha még lenne ilyen nekem elfekvőben
Mi most az ami a fenti céloknak és kritériumoknak megfelelne?
-
válasz
tau_ba #108097 üzenetére
- ha ebbol veszem a 2-t, akkor hogyan kene beepiteni? Mindkettot direktbe kotni a modem gigabit portjara, vagy az egyik menne csak a modemre elsodlegesnek, es a masik meg az elsodlegesre?
Az egyik mehet a szolgáltatói eszközre, a másik pedig az elsőre.-jol latom, hogy ez is tudja a Mesh-t, tehat ha megsem szorja be az egesz felso reszt, akkor lehetne illeszteni hozza masik eszkozt? Melyik lenne a Cudy-bol, ami hasonlo extender vagy access point?
Ugyan olyan eszköz mint amilyen már előszőr vettél. -
-
TeeJay
félisten
válasz
-FreaK- #108125 üzenetére
Nem tudom de a proci azonos
Nálam most maradt az Asus BE58U, az Asus BE50 visszament és veszek még egy BE58U-t mert nagyon frankón tolja a panel lakásban 5GHz-en
Egy hete megy 24/7-ben torrent alatt 1000-es FTTH neten és semmi röccenés vagy akadás nem volt, minden telefonon hasít a wifiCudy WE3600 sem lehet sokkal rosszabb
-
TeeJay
félisten
-
exorcis2
csendes tag
Sziasztok. Családi házba szeretnék AX routert 500/100mbit sebességű optikához, mivel nálunk felvidéken az Orange szolgáltató egy ganaj antenna nélküli Zyxwl AC routert ad a szolgáltatáshoz 😃 többen vagyunk rajta és dobál le. Na mind1 is ár értékben a legjobbat szeretném Tp link AX55 -re gondoltam. Igazából a hatótáv lenne a lényeges,mivel családi házba kellene, semmi extra igény 1 Tv, 1 laptop, tablet és mobilok, yt, netflix stb, semmi extra igény 🙂 hatótávban jobb lesz az AX 70 es széria? Vagy fölösleges? Illetve ha nincs külömbség a hatótávban, akkor elég lehet az AX 23 as is? Mesh rendszert nemszeretnék, az most nemfér bele max 60-70 eur. (Ax 55 az pont ennyi) köszi a segítséget
-
válasz
Capella #107991 üzenetére
Ez sajnos ugyanúgy nem vált be, de végső megoldásként én is vettem egy TP-Link TL-MR3420 router-t, amit ajánlottál és azt beüzemelve, azzal nálam is tökéletesen működik a Wi-Fi jelerősítő, szóval probléma megoldva, nagyon köszönöm!
Utólag gondolok mondjuk rá, hogy azt ki se próbáltam, hogy az előző router-t megpróbáljam reset-elni, frissen újra beállítani és úgy megnézni a jelerősítővel, de így utólag már ezt nem szabad kipróbálni, nehogy véletlenül ideges legyek.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Tompika777 #108116 üzenetére
Van egypár router a közelben.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
bugizozi #108113 üzenetére
Szia!
Szerintem bármilyen AX router lefedné a teljes lakást. 81m²-es panelbe lakom, ASUS AC65P-vel gondok voltak, de azután, hogy a DIGI-től megkaptam a legolcsóbb TP-Link AX1500-as rotert (ZTE is megmaradt, pedig azt mondták először, hogy 2db eszköz nem lehet egy ügyfélnél), semmi gond sincs. Úgy, hogy a lakás szélén van a router. -
The.Bali
aktív tag
válasz
Tompika777 #108112 üzenetére
Köszi!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm kért meg, hogy segítsek neki kialakítani a WiFi-t egy panel lakásban, elkezdtem utánaolvasni a dolognak.
Jelenleg a nappaliban van a Digi-s modem és vmi régi TP-link router (gigabites net) de vissza van húzva egy UTP kábel az előszobába. A hálószobába nem megy kábel.Teljes lefedettséget szeretne jó sebességgel mindenhol:
-a nappaliban van TV, PS5 (ezek lehetnek kábelen)
-a hálószobában van PS4
-a konyhában menne a Netflix
-(3 db mobiltelefon van)Jelenleg a hálóban és a konyhában ramaty a jel, Netflix szaggat.
Mit ajánlhatnék neki?
1) Valami Ubiquiti AP az előszobába? Onnan elérne mindenhova a jel ha az kábelen van összekötve a router-rel?
2) TP-Link Deco M4 AC1200 Gigabit Mesh WiFi System? Ehhez annyira nem értek. Lehetne azt, hogy ebből 1 db a nappaliban kábellel összekötve a Digis modemmel, 1 db az előszobában, kábellel összekötve és 1 db a hálószobában, de az csak áramot kapna?
3) ???Köszönöm a segítséget!
-
The.Bali
aktív tag
válasz
Tompika777 #108108 üzenetére
Köszönöm a választ. A kapott jel még erős az elhelyezési helyen szerencsére. Esetleg repeater üzemmódra képes routereket tudnál írni?
Köszönöm!
-
Tompika777
senior tag
válasz
The.Bali #108106 üzenetére
Az, hogy bármi erősít-e ilyen felhasználásnál vásárlást után kipróbáláskor derül ki, mert ugye ez jelismétlő vagy hatótávnövelő... Ha már a kapott jel is gyenge az elhelyezési helyen, azon erősíteni nem fog, hanem a kapott gyengébb jelet sugározza tovább. Egy próbát megér, aztán ha nem jön be,mert diavetítés lesz a TV-n, akkor ha online veszed visszaküldöd és mégis kábelezel.
-
The.Bali
aktív tag
Kedves Fórumozók!
Segítséget szeretnék kérni, jelerősítésre keresek WiFi 6 routert. ASUS AX1800-as routerben van olyan opció még a gyári firmwareben is, hogy Repeter üzemmódban működjön.
Létezik-e az említett ASUS routernél jobb vétel? Jelenleg 20 ezer Ft körül van az ASUS. Pl TP-Linknek nem tudom a gyári firmwarejében van-e repeter üzemmód?
TV set top box lenne rákötve a jelerősítőként működő routerre, a távolság nem nagy, pár méter, de sajnos a kábelezés nem megoldható.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
válasz
GhostVector #108100 üzenetére
Én MikroTik-et használok 10+ éve.
Teltonika-t ajánlották nekem, milyen hiper, szuper, ne ragadjak le MikroTik szinten 😁
Bár pont ma mondta egy ismerősöm , a Teltonika cuccok is RouterBoard alapokat használ 😁 -
pinnacle
nagyúr
válasz
Multibit #108102 üzenetére
Elsőben kérdeztem, router gondokban is. Szerintem egyszerűbb lenne olyan routert találni, amin működik az AirScreen, mint rájönni arra, hogy mi okozza a hibát. Lehet ez a router tényleg nem tudja, firmware frissítés segítene, arra meg várhatok. TP-Linkek is megírtam, nem válaszoltak.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
AX-es routerrel működik valakinek az AirScreen?
TP-Link AX1500, Xiaomi Mi TV Box S 3rd Gen-el nem működik 5 vagy 2,4GHz-n. Nem látja a telefon, képernyő tükrözéshez a routert.
Szerintem ez valami Android 14, TP-Link probléma lehet, mert Android 9, X96MaxPlus boxal semmi probléma. Illetve a One-os újabb, fekete Connect Box-al sincs probléma a Xiaominak, igaz feljön ez a hibaüzenet (a TP-Linknél is) de ez nem számít az mondták az AirScreen ügyfélszolgálatán. ADB TV-vel letiltottam a Google Cast-t, Miracastot, de nincs változás, pedig ilyenkor hibaüzenet sem jelenik meg az AirScreen indításakor.
Ha az iPhone Hotspotjához csatlakoztatom a TP-Link AX1500 , akkor hibaüzenetet sem jelenik meg és egyből megtalálja a boxot.
Milyen router beállítás lehet hatással erre a hibára?
AirScreen-nél azt mondták, hogy mDNS protocol-on megy a kommunikáció. Szerintük firmware csere kell a routeren. Arra meg várhatok, gondolom nem lesz egyhamar, remélhetőleg valami beállítás változás is segít.
Esetleg akinek van Android 14-es boxa, meg tudná nézni, hogy az AirScreen gond nélkül elindul? Nem tudom, hogy nálam beállítás vagy router probléma van. Attól tartok az utóbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- SSD kibeszélő
- Airsoft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Spórolós topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest