Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Biliskmer
üzenetére
ez nem pont így van. Sztem te a gigabyte I-RAM-jára gondolsz, mi a pci csatiba illeszthető bővítőkártya, ezen van 4 memória foglalat, melyekbe 4db ddr ramot tehetsz,max 8gigáig.
és egy aksi biztosítja 24 óráig h ne vesszenek el az adatok, utánna viszont annyi neki.
Ezt a gép hdd-nek ismeri fel, és használható boot particiónak.
viszont olyat, hogy külön a rendszermemóriából hozzon létre particiót, olyat nem igen lehet, mert ha kikapcsolod a gépet, akkor mindenképpen elveszti a ram a tartalmát! -
z0d1AK
nagyúr
valakinek nincs valami ötlete egy olyan programra, vagy akármire, amivel megtudom azt valósítani, hogy egy gépre, amit csak filmezésre használok, ha bekapcsolom, ne az xp jöjjön be, hanem valami dvd lejátszóhoz hasonló, amin utána csak elindítom a filmeket, és hasonlók?
-
z0d1AK
nagyúr
helló!
erre lenne valami jó ötletetek?
megköszönném én is! -
z0d1AK
nagyúr
nagyon angy segítség lenne nekem, ha tudnátok mondani olyan programokat, amivel vissza tudok állítani adatot leformázott vinyóról!
2 vinyón is megvolt az adat, de sajnos mind2 le lett formázva.
de mind2 csak gyorsformázva.
az egyikre már lett rakva xp is
valaki segítsen plz!
nagyon fontos! -
z0d1AK
nagyúr
valaki megtudja mondani, hogy mi a neve annak a betűtípusnak, amikben azok a klasszikus web programozós parancsok szoktak lenni?
ami <>között, meg [ b ]
tudjátok, van az a jellegzetes betűtípus
nah annak a neve kellene, vagy link, ahonnan letom tölteni! -
z0d1AK
nagyúr
valami olyan program is kellene nekem, amivel tudom egymás után több képet is a vágólapra másolni prtscr-el
valahogy úgy, h pl ha megnyomom 10 másodperc alatt 5x, akkor utánna külön-külön el tudom mentegetni a képet, vagy betudom őket illeszteni máshova -
z0d1AK
nagyúr
valami olyan program is kellene nekem, amivel tudom egymás után több képet is a vágólapra másolni prtscr-el
valahogy úgy, h pl ha megnyomom 10 másodperc alatt 5x, akkor utánna külön-külön el tudom mentegetni a képet, vagy betudom őket illeszteni máshova -
z0d1AK
nagyúr
gyorsan kellene egy olyan program, amivel tudok letölteni zenét myspaceről!
internet download managerel próbáltam, de az pont azt a számot nem tudja letölteni, ami nekem kell!
valakinek egy jó ötlete? -
z0d1AK
nagyúr
olyan program kellene nekem, amivel tudok videóból gif-es animációt csinálni!
régen volt valami ilyen programom azt hiszem, de már nem tudom, h mi is volt az
-
z0d1AK
nagyúr
Hali
olyan program kellene nekem, amivel tudok videóból gif-es animációt csinálni!
régen volt valami ilyen programom azt hiszem, de már nem tudom, h mi is volt az
Boldog karácsonyt minden Ph!-s kollégának!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
hát megint ott vagyok, h feltettem újból a winampot, majd arra a plugint, ami mondtál, elindítanám a rádiót, és hibát észlelve le is álla zonnal

-
z0d1AK
nagyúr
még mindig nem tudok felvenni rádiót winampból, de legalább már a winampom is szar

-
z0d1AK
nagyúr
Salata magazin
itt a bal felső sarokban elérhető rádióra gondolok. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt már próbáltam, akkor nem akart működni, most meg amit letöltök, legújabb, az alapból szarul telepítődik fel

-
z0d1AK
nagyúr
tudnátok valami jó progit ajánlani, amivel fel tudom venni a winampból a netes rádió számait?
szoftverbazis.hu-ról már elég sokat kipróbáltam, de egyik sem volt jó erre a célra
-
z0d1AK
nagyúr
tudtok valami oan progit, amivel számgépen ki tudom próbálni a javás játékokat, mielőtt átteszem a telefonra?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
localhost
üzenetére
tulajdonképpen engem nem érdekel, h kit zavar, meg kit nem, h kihagyok betűket, ne is írt, mert úgysem fogom megváltoztatni a te kedvedért.
szerintem ezzel kevésbé van gond, mint azzal, mikor topic címbe is képesek beírni pl azt, h zsir ujj
szóval lehet nem nálam kellene kezdeni a nyelvtan oktatását. -
z0d1AK
nagyúr
lenne 1 kérdés újból

Csináltam 2 fanka klippet, amit youtubera fel is tettem.
csak a múlthéten törölték a youtube accom, a videókkal együtt.
amit megtaláltam a vinyón, azt már visszatöltöttem, de van amit nem találtam, mint pl ezt a 2 klippet.
viszont myvipre feltöltöttem, és onnan h tudom letölteni?
próbáltam egy letöltővel, de oda linket kell beírni, és az myvipnél nem jó, mert ott nem ad külön linket mindennek
tudtok segíteni?: -
z0d1AK
nagyúr
lenne 1 kérdés újból

amit megtaláltam a vinyón, azt már visszatöltöttem, de van amit nem találtam, mint pl ezt a 2 klippet.
próbáltam egy letöltővel, de oda linket kell beírni, és az myvipnél nem jó, mert ott nem ad külön linket mindennek
z0d1AK
nagyúr
válasz
localhost
üzenetére
lenne 1 kérdés újból

z0d1AK
nagyúr
tud valaki segíteni, h mien programmal tudon nagyon egyszerűen, képek egymás mellé illesztésével gif, vagy hasonló animációt készíteni?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi.
tényleg itt volt a probléma...
és sikerült megoldani!
-
z0d1AK
nagyúr
Van egy olyan problémám, hogy a videószerkesztők nem jelentik meg a legfontosabbat, a videtót!!!
A Sony Vegas 6.0 és az Adobe Premiere 1.5-nél is csak hangot halkok. valaki tud valami megoldást erre a gonra?
vagy, h mi lehet a probléma?
esetleg valami tuti videóvágó, aminél biztos nem lesz ien gond, és tudok videót vágni is? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nagyon köszi, pont ezt kerestem
-
z0d1AK
nagyúr
Valaki tud valami msn scriptet, ami a személyes üzenetnél nem a hallgatott zene címét írja ki, hanem a youtubeon nézett videó nevét?
-
z0d1AK
nagyúr
nekem valami oan program kellene, amivel tudok zenét letölteni a myspaceről, azokat, amit nem engedélyeztek!
van valakinek valami mentő ötlete? -
z0d1AK
nagyúr
Valaki nem tudna mondani, és esetleg linket is dobni egy olyan programról, amivel youtuberól tudom CSAK a hangsávot letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- BestBuy topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Eredeti játékok OFF topik
- Borderlands 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ne hallgass a filmekre