- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Task / ToDo alkalmazást keresek, amibe a munkahelyen vezethetem, hogy milyen elvégzendő munkáim/feladataim vannak. Mint látom kismillió+1 ilyen létezik, alapvetően azt preferálom legjobban, ha egyszerű az alkalmazás, és nem túlzottan csili-vili, csak teszi a dolgát, na ilyet már nehezebb találni. Eddig a korábbi Windows verziókból ismert "cetlik" vagy angol nevén "sticky notes" megoldást használtam, ami teljesen ki is elégítette az igényeimet: annyi note-ot hoztam létre, amennyi feladatom volt, és a színek változtatásával jelöltem az állapotokat. A dolognak annyi szépséghibája volt, hogy egy-egy hibernálás után úgy tér vissza a gépem, hogy az összes note átkerül a másik monitorra, egyesével kellett visszarendezgetni, ha a korábbi állapotot szerettem volna elérni. (ez szerintem windows "feature", nem az app hibája)
Lényeg a lényeg, ez olyannyira a használhatóság rovására megy, hogy kénytelen vagyok win alatt használható alternatív megoldás után nézni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest