- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
Ami egyaltalan nem ingyenes, masreszt, ha jol tudom, evek ota mar nem is program, hanem webes szolgaltatas, igy nem ertem, hogyan merul fel itt.
Amugy hallottam ingyenes windows-os megoldasokrol, volt valami "Lite sql" vagy hasonlo, amit pontosan egyszerubb celfeladatokra hasznaltak.
Valamint volt egy masik megoldas is, az talan valamilyen Borland ceg megoldasa volt, egyszerubb adatbazisokat lehetett letrehozni, majd megirni hozza a programot - amire, ugye, accessben meg mysql-ben esely sincs - majd amikor minden keszen volt es biztonsagosan mukodott, akkor leforditottak es volt egy telepito, ami letrehozott egy futtato programot, meg valami ovl es egyeb egyedi fajlokat, ami kodolva tarolta az adatokat.Es hallottam egy masik megoldasrol is, arra nem emlekszem, csak arra, hogy pascal, c, python es php es talan mas nyelveken is lehet hozza programot irni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- Hardcore café
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest