Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
A "Milyen program, ami...?" kérdésre nekem már megvan a válasz, inkább ezzel a programmal kapcsolatban kérném a segítségeteket, mert külön topicot nem találtam. A merevlemez titkosításáról van szó, és erre a Windowsba épített BitLockert terveztem használni. (Ha már úgy is Pro verziójú Windowst kaptam az egyetemtől, nem akartam third party szoftvert használni erre)
A gépemen 2 nem rendszer partíciót már titkosítottam. Ennek ellenére a OneDriveomon, amikor a recovery keyt megnézném, csak egy kulcsot látok. Ez normális? Egy ilyen recovery key egy gépre való, nem partíciónként? A gép újratelepítése esetén, amennyiben ezen háttérpartíciókat békén hagyom, az újratelepített Windowson is gond nélkül tovább használhatóak, unlockolhatóak lesznek ezek?
Ez inkább mérgelődés, mint kérdés: kedves MS miért csak a Pro és Enterprise verziójú Windowsokhoz adja ezt a lehetőséget?!
Milyen egyéb kockázatai vannak a HDD titkosítás használatának azon a magától értetődőn kívül, hogy ne felejtsem el a jelszavam? Nagyobb eséllyel okozhat így gondot bármiféle HDD szektor hiba, adatsérülés, akármi? Backupolni mondjuk terveztem, de azért viszonylag ritkábban.
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Sidorovich
senior tag
-
Sidorovich
senior tag
Tudtok ajánlani jó ingyenes vagy trial verzióval rendelkező benchmark programokat? CPU 1 szálú/több szálú teljesítmény mérésére? GPU-ra az Unigine Heaven vagy Valley programokat használom, de ezek szinte csak a GPU-ra koncentrálnak.
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot/zenei szolgáltatást keresek, ahol a zenéket nem csak streamelni lehet, hanem akár fájlba el is menteni (már ha létezik ilyen).
A Spotifyt használom most, alapvetően megvagyok elégedve mind a választékkal, mind a hangminőséggel, gépen és telefonon teljesen kiszolgál. Azonban autóban (pendriveról lejátszás) már nem működik a dolog, a programból nem lehet kimenteni zenéket (ami érthető, hiszen ha kimentenél mindent ami tetszik, utána senki nem fizetne elő tovább). Másik hely ahol használnám de nem lehet, a GTA 3/Vice City/San Andreasba (elkapott a nosztalgia láz ) lehetőség volt mp3 zenéket betenni, és azt egy plusz rádióállomáson hallgatni amikor egy járműbe száll be az ember, de így erre sincs lehetőség.
Tudtok ajánlani olyat, ahol hasonló választékból és jó minőséggel lehet zenéket (számonként összeválogatva) örökre megvásárolni akár MP3-ban?
[ Szerkesztve ]
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan programot, amivel DVD lemezből lehet ISO fájlt csinálni?
Van egy DVD, amit egy ilyen DVD-kazetta kombós gép digitalizált kazettáról. Arról szeretnék backupot csinálni, lehetőleg ingyenes programmal, ami nem éget a felvételre semmiféle vízjelet vagy ilyesmi.Próbálkoztam Google első találataival a "DVD to ISO" keresésre, de egyikkel sem sikerült használható eredményt produkálnom. Vagy fizetősek, vagy valamilyen korlátozott funkciója van az ingyenesnek, az egyetlen teljesen ingyenes által készített ISO-t pedig nem sikerült lejátszanom. (Az eredeti DVD-t lemezről egyébként pedig igen.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest