Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
CounterBoci
üzenetére
Én a Google Keep helyett a Microsoft-os OneNote-ot javaslom erre a célra. Szerintem jobban csoportosíthatóak benne a jegyzetek és az Office-ba épített PC-s szoftvere is többet tud, de böngészőből is szintén elérhető mint a Keep.
Például Google Keep-pel csak egyszerű (bevásárló)listákat tudsz létrehozni, OneNote-tal egyszerűbb táblázatokat is tudsz készíteni és a lista egy elemét is tudod tovább tagolni (1a,1b,1c...), Keep-pel nem. Igazából a kettőt kellene összegyúrni és akkor tökéletes lenne nekem is.
Ezeken kívül az EverNote az ami még nagyon elterjedt, bár ezt még nem nagyon teszteltem. De próbáld ki mindhármat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Projektor topic
- Battlefield 6
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest