Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
janos666 #36086 üzenetére
Megmondom a frankót, már akkor sem tudtam eldönteni, hogy a 915GA Centrino platform az milyen gyártóhoz tartozik. ATi Radeon? Geforce? Esetleg valami sima alaplapi "Intel"? Bár ez lehet még is csak Intel? Akkor passzolok.
Elmondom miért. Anno az első laptopon egy szintén jó 10 éves Acer volt és a beépített ATi kártyához csak és kizárólag W95, W98, W98Se, WinMillenium és Xp driverek voltak elérhetőek. De én mindenképp W7-et akartam ráműteni. Az adott notiban Ati kártya volt.
Elég sok Google izzasztás után találtam rá erre a cuccra és sikerült átalakítani az Ati Drivert, hogy működjön az adott notin W7 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest