- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Kernel #34907 üzenetére
Igen ezt tudom, alap..
USB-SATA átalakítás, 2,5" táplálva USB-ről van, illetve Windowsnál ismert jelenség az aktív USB-port.
Hirtelen árammegszakítás, erőltetett parkolás, hogy árt-e, vagy sem akkorát neki, az kérdéses. Egy merevlemeznek (elvileg) ki kell bírnia, ha kihúzzák alóla a tápot, max, ha adatkapcsolat volt és pufferben a cuccok, azok azok vesznek el. Na de folyamatosan, x időn keresztül, több 100-1000 alkalommal megszakítani, és semmi negatív hatása nem lesz?? Hát nem tudom...
Windows, illetve Linux is a megfelelő helyre kattintva full leállítja, gondolom nem véletlen van azoknál se így beállítva gyárilag.
Igaz nem kísérleteztem ki, hogy ennek hiányában biztosan tönkremegy-e, vagy sem - bár hallani itt PH!-n is bizonyos esetekről - de nem is akarom kísérteni a dolgot. Már hangra is bőven érezhető a kettő a különbség, hogy melyik az "egészségesebb".(#34908) brd: "Ugyanabban a portban akkor telepíti újra, ha a leválasztásnál használsz valamilyen külső programot, ami nem csak leválasztja, hanem az illesztőprogramot is eltávolítja a portról."
Ilyet nem nagyon csinál egyik külső leválasztó se. Ilyet csak Windows 8.x-nél láttam, ha gépházból távolítom el, mert az full leszedi az eszközillesztőt is.
Sőt, ha a Windows sajátjával választom le és uazt a portot használom, akkor is többször előfordul(hat), hogy újból telepíti egy restart, vagy akár újbóli csatlakoztatás után, tapasztaltam több rendszernél is.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingatlanos topic!
- Háztartási gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest