Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• weman

csendes tag

Sziasztok!
    DVD menü szerkesztéssel kapcsolatos kérdésem lenne hozzátok. Az általam szerkeszteni kívánt DVD, Német és Angol nyelvű, amiből szeretném kivenni a német szinkront, és magyart tenni a helyére, de nem ennek a műveletnek a leírására vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy a DVD menüben a nyelv választás résznél a "German" feliratot felcserélném Hungarian-re, ezt milyen programmal tudnám megcsinálni és hogyan?
    A menü szerintem módolva van, a szinkron választó résznél csak egy háttérkép van, ahol a le - föl billentyű lenyomásával előugrik a már említett 2 felirat. [Így néz ki]

Lenne még egy kérdésem, a videó alján és tetején csúnya fodrozódások vannak film közben, valószínű azért, mert VHS rip a képanyag. Ezeket a fodrokat levágnám, de nem tudom, hogy hogyan csináljam ezt meg milyen programmal. Ezután a videókat visszahelyezném az eredeti helyükre, de gondolom, ha már szerkesztem a videókat, akkor bizonyos paramétereket szerkeszteni kell a DVD BUP és IFO fájljain.

A felesleges fodrozódó felső, alsó rész levágását mondjuk Vegas-sal is meglehetne csinálni, de nem tudom, hogy milyen formátumban mentsem le a filmet, hogy a legkevesebb minőségvesztéssel járjon a művelet. És, hogyan konvertáljam újra VOB formátumúra.

Tudom, hogy nem egyszerű téma, amiben most segítséget kérek, de remélem, hogy tudtok majd segíteni nekem ezekben a dolgokban.

Előre is köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák