- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weman
csendes tag
Sziasztok!
DVD menü szerkesztéssel kapcsolatos kérdésem lenne hozzátok. Az általam szerkeszteni kívánt DVD, Német és Angol nyelvű, amiből szeretném kivenni a német szinkront, és magyart tenni a helyére, de nem ennek a műveletnek a leírására vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy a DVD menüben a nyelv választás résznél a "German" feliratot felcserélném Hungarian-re, ezt milyen programmal tudnám megcsinálni és hogyan?
A menü szerintem módolva van, a szinkron választó résznél csak egy háttérkép van, ahol a le - föl billentyű lenyomásával előugrik a már említett 2 felirat. [Így néz ki]Lenne még egy kérdésem, a videó alján és tetején csúnya fodrozódások vannak film közben, valószínű azért, mert VHS rip a képanyag. Ezeket a fodrokat levágnám, de nem tudom, hogy hogyan csináljam ezt meg milyen programmal. Ezután a videókat visszahelyezném az eredeti helyükre, de gondolom, ha már szerkesztem a videókat, akkor bizonyos paramétereket szerkeszteni kell a DVD BUP és IFO fájljain.
A felesleges fodrozódó felső, alsó rész levágását mondjuk Vegas-sal is meglehetne csinálni, de nem tudom, hogy milyen formátumban mentsem le a filmet, hogy a legkevesebb minőségvesztéssel járjon a művelet. És, hogyan konvertáljam újra VOB formátumúra.
Tudom, hogy nem egyszerű téma, amiben most segítséget kérek, de remélem, hogy tudtok majd segíteni nekem ezekben a dolgokban.
Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest