Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- hcl: Xbox kontroller maraton
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisdobos0111
aktív tag
Megjött tegnap a 9 pro. Mindig samsungom volt kicsit féltem a pixeltől, de kellemes csalódás volt. Eszméletlen jó telefon kamerája fantasztikus! Samsung s23 ultrát váltott ami a fasorba sincs ehhez a kamerához. Nagyon örülök neki hogy ezt rendeltem nem megint samsungot(s25 ultra).
-
Sofian
őstag
válasz
kisdobos0111 #807 üzenetére
alapból tud (google drive integrálódik a kamera appba)
-
kisdobos0111
aktív tag
Alapból tud dokumentumot szkennelni vagy kell valami külső app?
-
fokukac
nagyúr
válasz
kisdobos0111 #805 üzenetére
már hogy lenne kopasz?
tizenéve használom, tökéletes rendszer.
Gyors, bloatware-ek nélkül. -
kisdobos0111
aktív tag
Nekem s23 ultra van. Szeretnék váltani csak félek hogy a Samsung felület hiányozni fog. Nagyon kopasz a pixel android?
-
romero.
újonc
Mi a véleményed a telefonról? Most szeretnék vásárolni egy Pixel 9-et, s25-ről váltanék. Jó telefon, de a kamera baromi rossz, a Pixel 9-től kicsit többet várok. Te meg vagy elégedve vele? Kamerás képességek jók? Rendszer fluid? Nincs akadás, melegedés stb? Köszönöm szépen!
-
djbahool
senior tag
Sziasztok,
Pixel 9 vásárlása előtt állok.
GA05226-GB - ez most a legolcsóbb, de lehet hogy ez nem vmi EU-ba szánt verzió (angol lokaliáció)? -
juan88
tag
Sziasztok, van esetleg bárkinek infója arról, hogy a közeljövőben, a Yettelen kívül más szolgáltatónál is elérhetővé válhatnak-e a Pixelek?
-
tsyl
aktív tag
Sziasztok!
Tudja e valaki esetleg, hogy a Pixel 8a vagy a Pixel 9 teló Honor Magicwatch 2 okosórával (Huawei healt appon keresztül), működik-e?
-
noxon
őstag
Helló. Korábban voltak a sima, sárga és kék aspectek. Amiket, ha jól vágom nm dungeonban lehetett kapni?Már ott elértem a 100at, de csak sárgák vannak és csak némelyiknél.Vannak még kékek? Hol lehet farmolni?Köszi.
Bocs, téves!! -
ghiottone
nagyúr
válasz
kbadam83 #795 üzenetére
Valószínűleg igen, mert 240Hz-nek mérték az egyik tesztben
Én a 7-est pl. tudom használni, de esténként, vagy sötétben legalább 35%-on kell tartanom fényerőt mivel alatta ugrál 90-360hz között. 8 Pro-t nem bírtam és mivel a 9-es szériánál is alacsonynak írták, így azt már meg se próbáltam. Mondjuk most az OP12 is zsákutca mert a pwm szabályozás és a dc dimming elég érdekes benne. -
SzalaiG
addikt
Mi az az alacsony pwm?
-
kerxy
senior tag
válasz
berightback #791 üzenetére
Másik két topikban van tapasztalat. Röviden mindegyik igen
-
berightback
csendes tag
Végül volt aki Alza-ban vásárolt készülékbeszámítással? Az akciós előrendelősből még lejött a 80k? Helyszínen ennyivel kevesebbet kellett fizetni? Bármilyen teló leadható?
-
Sancza
tag
Hi,
vett már valaki üvegfóliát Pro XL -re? Ha igen, akkor milyet és hol és használható volt-e?Én most vettem egy ilyet: [link]
Ezt senki NE vegye meg, az ujjlenyomat olvasó egyáltalán nem működött ezzelkidobott pénz volt
-
manokaki
addikt
[na ezt érdemes megnézni] kis aksi teszt !
-
DarkByte
addikt
Valaki nem tudja itthon miért nem rajtolt ma el a Pixel 9 Pro Fold?
Szeptember 5 volt csomó EU régiós országban a release date. A mi régiónkba még később érkezik?Mod: hmm, lehet megtaláltam. Itt alul van egy ország lista ahol írnak Pro Fold árakat, mi nem vagyunk a listán. Akkor tippre ebből a körből kimaradunk.
-
noxon
őstag
Helló, aktiváltam a gemini advanced-et, de nem fedeztem fel különbséget. Nincsenek új Ai funkciók se gmailben se máshol...
-
sparks
senior tag
válasz
joelke HU #777 üzenetére
Nem hiszem, hogy sok ellenőrzés lenne benne. Nekem régebben is volt 1 próba hónapom erre az AI-s cuccra, aztán amikor fizetős lett volna lemondtam. Most, amikor kijött a Gemini live verzió, akkor egy másik email címmel benyomtam egy hónap próbát ismét. Aztán, ahogy meglett a telefon, ezt a másik email címes próba hónapot, valahogy belekavarta a rendszer az első számú (Playben használt) email címemhez (amihez régebben már lement a próba hónap) és 13 hónap lett az ingyenes. Nem tudom mi történt, de nem bántam, így maradt
-
sparks
senior tag
Na ez érdekes. Google One 2 TB és az AI prémium csomag szerintem ugyan az. Nekem aktiválódott 13 hónapra (éppen egy 1 hónapos 0 Ft-os próba is be volt kapcsolva és azt is beleszámolta).
Youtube premiumot nekem nem sikerült előhozni 3 hónapra ingyen (amúgy is előfizető vagyok, lehet az kavart be, hiába mondtam le, meghosszabbítani csak pénzért engedte).
Fitbit pedig nálam nem játszik... -
Geza26
senior tag
Sziasztok!
"Mindhárom mobil mellé három hónap YouTube Premium és hat hónap Fitbit Premium előfizetés, valamint hat hónap 2 TB-os Google One felhőtárhely és egy év Google One AI Premium csomag jár."
Lehet én vagyok béna, de nem találom hol tudom ezt aktiválni.
Tud valaki segíteni?Köszönöm!
-
TaylorPro
addikt
Akkor egy kis szösszenetet már tudok írni.
Maga a telefon baromi jól össze van rakva szerintem. Jó a formavilág, jó a fogása. A kamerasziget óriási, de nekem tetszik. Az iPhone-os kolegám azt mondta tiszta iPhone dizájn és fogás. Lehet benne valami. Fogásra van súlya, érződik hogy van benne anyag. Jó a tömeg elosztása is. Gyors, gördülékeny ahogy illik.
Nem puklis a kijelző mint a 8-cas szériánál. De, az ujjlenyomat szenzor itt is látszik, még a szalag fólia is. Négyzetes gyűrődés látható és a szalagkábel ahogy lefut róla. Abban a fényviszonyban mint a 8-nál. Engem nem zavar és nem is érdekel. Szóval lesz erről tuti panasz áradat. Pixel Stand 2-vel töltöm, ezen hasonlóan melegedett mint a 8.
Ujjlenyomat szenzor még egyszer sem tévedett, az egy megváltás még a 8-hoz képest is.
Ha nézzük hogy 8 vagy 9, ami előny az ujjlenyomat feloldás, de nem számottevő ha használsz arc alapút.
Egyenlőre ennyi. Ha van kérdés szívesen írok.
-
hard74
senior tag
Hétfő reggel nekem is megjött egy fekete 256-os 9-es az Alzától.Mivel ma kezdődött a nyaralás így nem sokat tudtam foglalkozni vele. Gyorsan átmásoltam mindent a 7-esről,és elkezdetem belakni. Még nem sikerült teljesen,majd jövő héten folytatom.Az már most feltűnt, hogy az újjlenyimat olvasó klasszisokkal jobb, mint a 7-esen. A lekrekített forma kevésbé tetszik,a 7-es szögletesebb dizájnja jobban bejön. Viszont a 9 fogása sokkal jobb.
Egyelőre ennyi, majd még jövök a tapasztalatokkal. -
bedibazsa
senior tag
válasz
TaylorPro #768 üzenetére
Ha jól látom, sima P8-asod van/volt (aláírás). Pár nap múlva, ha már sikerült teljesen belaknod a 9-est, használod SIM-mel, mobilnettel, stb, tudnál írni egy tapasztalatot, hogy miben és mennyivel jobb a 8-asnál? Én nagyon szeretem a P8-at, de a standby idő és az ujjlenyomat-olvasó lehetne jobb. Köszi!
-
TaylorPro
addikt
Ide is megjött egy zöld sima 9 256GB. Szerintem formailag tök jó, ujjlenyomat olvasó végre hibátlan.
-
Hamory1
kezdő
válasz
zolka bolka #765 üzenetére
Miben jobb? Kijelzőben biztos nem. Fotózás terén biztos nem. Akku kb. egyforma. ( Volt S24U telóm)
-
ilyen_85
senior tag
válasz
paatrick #752 üzenetére
#748 Hamory1
Nemsokára lesz egy eladó nálam xD#750 Hamory1
Én azt csináltam, hogy ugyan azokat a képeket néztem meg a két telefonon egymás mellett.Az iPhone először sokkal színgazdagabb volt, ahogy te is mondtad, de emellett több volt a kijelzőn a sárga és a piros.
Aztán rájöttem, hogy be volt kapocsolva a "True Tone" opció. (Elméletileg ez a fényviszonyok függvényében optimalizálja a kijelzőn megjelenő tartalmat).Ezt kikapcsolva már nagyon hasonló a két kijelzőn a tartalom és az iPhone-on is élethűek a szinek.
Direkt kipróbáltam megint, nem tudnám megmondani melyik melyik, ha le lenne takarva a kamera sziget. (illetve a Pixel keskenyebb és magasabb)
Kár, hogy nincs egy marmadik telefonom xD Pl itt van ez a kép: (i15 PM-el készült a hátsó kertben, nincs szerkesztve)
Ha ezt megnézem a gépen és a telefonokon, a telefonok fényerejét megpróbáltam a lehető leghasonlóbbra beállitani, akkor a gépen és a Pixelen látszik a kép alsó felében a szántóföld, iPhone-nál pedig csak egy nagyon sötét valami.
Én úgy gondolom, hogy a Pixel kijelzője elég jó, sőt jobb mint az i15 PM.
-
Hamory1
kezdő
Mindent elmond. [link]
-
paatrick
őstag
-
-
Én egy szavára sosem adok. Sokakat nézek és olvasok aztán abból szűrök le valamit aztán persze ott a személyes tapasztalat is. Eddig nekem nagyon bejön és nem megyek vissza S24U-ra sem az pedig jobban tetszett, mint a 15PM szóval jelenleg nálam ez a nyerő. Hogy meddig az jó kérdés..
-
Technoman
őstag
MA teszt., töltés:
Most akkor vezetéken mennyi is, az az annyi? 45W vagy 37W? -
Hamory1
kezdő
tech2.hu : egyértelműen az iPhone 15 Pro Max-ot jobb telónak tartja.
-
ilyen_85
senior tag
A szineket én pont nem piszkálnám, azok a fotók amiket én készitettem, majdnem tökéletesen visszaadják azt amit láttam. Igen fakónak tűnik pl az iPhone-hoz képest, de elég volt kimenni újra és megnézni amit fotóztam. Az iPhone-on köze nincs a szineknek a valósághoz.
Ha lehetne én valahogy több részletet szeretnék látni a képeken.
Kép nagyobb méretben
Van ahol a Pixel a jobb (kék nyil) van ahol az iPhone (Piros). Csak pl azt nem értem miért pont olyan leveken van több részlet amik egyébként a háttérben vannak. Ami pedig az előtérben, ott elmosott az egész.Én is gondolkoztam rajta, de végül megtartom! Negativnak tűnhetek, de összességében elégedtt vagyok a készülékkel, csak vannak részletek amiben fejlődhetne a telefon (vagy én tanulhatnék meg végre fotózni).
-
mhydas99
aktív tag
Azert ez meg eleg friss megjelenes. Manapsag mar ugy jonnek ki uj telefonok hogy nem 100 szazalekosak...1-2 honapon belul jonnek ra a szoftverfrissitesek. Par heten belul valoszinu jonnek a cikkek majd hogy az oled kijelzo bezoldul, hogy az elso frissites utan jobban merul az akksi es forrosodik, hogy az uj kameravisor az karcolodasra hajlamos stb....csak a szokasos. Szemely szerint friss kiadasu telefont ezek miatt sosem veszek, mindig varok minimum 4 honapot veluk...
-
ilyen_85
senior tag
Én is készitettem azóta több képet és valamiért nagyon változó, némelyik nagyon szép, néha olyan mintha el lenne mosódva a tartalom a képen, pedig nincs csak valahogy nincs rajta részlet.
Pl a legelső 3 kép amit készitettem a Pixellel, amikor a cicát fotóztam miközben aludt a székben, azok sokkal jobbak voltak mint amit az iPhone produkált.
Az 5x zoomal készült kép az egészen elképesztő volt, aztán kimentem a tűző napra, tehát volt elég fény és ahogy már irtam úgy éreztem, hogy nincsennek részletek a képen.Nem értem, valamit rosszul csinálok?
Készitettem éjszaka videót a cicámmal süni lesen voltunk xD
Sima videó, vaku nélkül sajnos nem valami jó, vakuval jobb, a "Night Sight Video" viszont elég szép, csak várni kellett rá 20-30 percet mire elkészült a google a javitással...
U.i.: Remélem még nem utáltok nagyon xD
#690 Drakmusz
Bocs, ezt észre se vettem, akkor már éreztem a népharagot és elhúztam az irhám xD
Jól láthatóan velem lehet a gond, be kell iratkoznom valami mobil fotós tanfolyamra. -
Hamory1
kezdő
Hát akkor....mindenkitől elnézést kérek! Most készítettem egy beltéri ( lakás) fotósorozatot. ( Kinti verőfényes napsütéssel) . És nem tetszenek a fotók. Természetesen kitettem őket monitorra. Úgy vizslattam meg.
-
doooo
veterán
Ott sem ilyen egyszerű a helyzet, de tény, hogy sok esetben nehéz beléjük kötni (már csak azért is, mert más elképzelések mentén készítik a szoftvert, a Samsung pl. most több finom zajt hagy a képein, cserébe természetesebbek a képek, de nem annyira kristálytiszták; mondjuk este épp ezért a legjobb perpillanat, mert olyankor meg nagyon jól jön a plusz zajjal járó részletesség).
A Pixel szoftvere ilyen értelemben jobban hasonlít a kínaiakéra (vagy vice versa, lényegtelen), sokszor ez is a baja, nem marad elég részlet bizonyos részeken, este pláne. -
*RLaci*
addikt
Kint a teszt. P9 Pro XL.
-
mhydas99
aktív tag
Azert a top Huaweiek siman hozzak a Pixel kameraminoseget, sot. Neha meg jobbak is. De az uj iPhoneok is kb. egyszinten vannak vele. Ez megint attol fugg hogy mi a jelenet, mikor es milyen fenyviszonyok kozott keszul. A pixelek jok nagyon fotozasban de videozas teren azert akar a Samsung S szwria, akar az iPhoneok is jobbak...
-
Sofian
őstag
Aki Alzán vette be tudta küldeni a kedvezmény igénylő formot? Nekem végtelenbe pörög és semmi visszajelzés.
-
doooo
veterán
-
doooo
veterán
Az összképet tekintve, mert az a lényeg (mindegyik kamera, nappal és este, ne ad'j isten videózás is még mellé), elég sok Androidos telefon csinálj jobb képeket most. Az S24U is, igen, több pontban jobb, mint amennyiben nem (mert van, amiben nem, persze). De a Xiaomi 14 Ultra is, a Vivo X100 Ultra is, az Oppo X7 Ultra is. Ezek az S24U-nál is jobbnak vannak kikiáltva általában, nos ha a Pixel annál sem tud jobb lenni, ezeknél hogy tudna? Komolyan kérdezem.
De ne mondjuk, hogy jobbak, legyenek egyformán jók. A lényeg: a Pixel sem jobb náluk. Ilyen nincs, hogy "Androidon ez a legjobb". Egyszerűen nincs, és semmivel sem lehet megmásítani. És nem kell más ennek megállapításához, mint megnézni bármelyikükről egy tesztet.
Nem elég annyit mondani, hogy jó? Miért kell a "legjobbnak" lennie? Pláne, ha ezt nem tudja bizonyítani senki sem. -
doooo
veterán
válasz
Drakmusz #711 üzenetére
Értékelem a folyamatos személyeskedést itt is, és másik topicokban is, de random beszólogatásokból nem lesznek valós dolgok, szóval ha téged ez az abszurd gondolat boldogít, hajrá, de sokra nem fogsz menni vele. Számonkérni bárkin is a fotózást nem lehet azzal, hogy feltöltesz pár Pixellel készült képet egy random weboldalra, ezt azért jegyezd meg.
-
válasz
KonzolKartel #714 üzenetére
Újat akarnak számla nélkül adni? Amúgy számla mindenképpen kell a garanciához, már ha arról van szó, pont azért, hogy a lopott készülékeket kiszűrjék.
És mellesleg a google nem ad közvetlen Magyarországra garanciát, szóval csak a forgalmazónál tudnád érvényesíteni, de ahhoz is kell a számla. -
KonzolKartel
őstag
"Jó áron" tudnék venni egy pixelt, de nincs hozzá számla. Lehet ezt érvényesíteni számla nélkül? Mondjuk közvetlen googlenek való küldés? Köszi!
-
Technoman
őstag
válasz
T-master #692 üzenetére
Mi az ami elbizonyított (mmint a telefonban)?
Ha most a GSMArena tesztjére gondolsz (mintha ott olvastam volna egy esetleges szükséges kamera frissítésről) akkor érdemes megnézni az összehasonlított "referencia" i15 Pro Max "pro vs kontra" oldalát is. Ott is kapott azért a tesztelőtől az iPhone hideget és meleget is.
A lényeg: tökéletes telefon nincs és nem is lesz. (tudom mindenki szeretne egy Pixel szintű fotós, iPhone videózással rendelkező, Samsung stabilitással és iLike áru telefont, de ilyen nem lesz, ez sajnos nem Lego)
-
T-master
tag
Értem, köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Fold és az Android 15 csak később érkezik, az órák és a fülesek viszont bekopogtattak.
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox Series X|S
- Vélemény: kellenek nekünk AI chatbotok a grafikus meghajtóba?
- További aktív témák...
- Makulátlan S24 ULTRA 256GB Garanciával
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8/128GB
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest