Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Majdnem. Sajnos ez csak kijelzi őket. Hozzáadni nem tud. Nekem leginkább olyan programra lenne szükségem, amivel egy billentyűkombinációval felugró ablakba bepötyögöm az adatokat és hozzáadja valamelyik netes naptárba amit aztán látok telefonomon, notebookomon és a melós gépemen is. Az se baj, ha fizetős.
Eddig telefonba szoktam, de oda nem egy élmény bepötyögni dolgokat, gyorsabb lenne rögtön gépen. Aztán megláttam ezt OSX-re, tökéletes lenne, de a melós gépemen Win7 van.
(érdekes, keresgélve kb. 5 hasonlót találtam Mac-re, Windowsra meg nem igazán)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest