Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7042) Neró válasza Ariadne (#7041) üzenetére


Neró
őstag

"Igen, jogos a kritika: a Nokia 6500 Classic tesztjével kicsit csúsztunk, most a 6500 Slide cikkel korrigáljuk ezt. A két készülék egyébként is egyszerre került bejelentésre, közös a weboldaluk is, tényleg olyanok, mint két testvér. A filozófia is azonos: nem oprációs rendszeres, de felsőkategóriás tudású telefonokról van szó, a gyártó szerint kiemelkedő minőségű anyaghasználattal."
"A Slide azonban funkcionalitását tekintve többet tud. Mondjuk a hazai Nokia oldal tele van marhaságokkal, élből QCIF videórögzítést írnak a telefonhoz, miközben VGA felbontásban képes erre, és ez például egy fontos különbség a két telefon között. Továbbá a Classic szálcsiszolt alumínium háza helyett is rozsdamentes acélt használnak a finnek, amitől jó 30 grammal nehezebb is jelen tesztünk alanya."

"Lehetne még sorolni a különbségeket (lesz még róluk szó bőven), úgyhogy a testvérpárt a modellszámozáson kívül alapvetően az köti össze, hogy igen jó anyagminőséggel rendelkeznek, mindkettő a Series40 platform legutolsó változatát használja, és bármelyiket is választjuk az jól fog mutatni az öltöny mellett. Szolid elegancia, nemes anyagok, minőségérzet."

Forrás/Teszt

| www.diablohungary.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.