Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6797) kammu


kammu
csendes tag

Sziasztok!

Van egy siemens s65-öm, én nagyon sokat használom a feladat funkcióját, na de utálok pötyögni ezért van hang felvétel. Szóval új feladat, hangrögzítő bemondom mit kell csinálnom megadom az időt mikor. Ha idő van akkor jelez, majd felkinálja a hang lejátszást meghallgatom és tudom mit kell csinálnom. A teló 4 éves már kisebb nagyobb gondjaim vannak vele főként aku olyan 1 hetet bírt eddig most olyan 2-3 nap.
Nézegettem az új telefonokat Nokia 6500slide, Samsung g800-akat néztem de ezt egyik sem tudja (vagy igen?).
Tud valaki olyan telefont ami tudja ezt? Hihetetlen számomra az hogy benne van a diktafon meg feladat funkció de nem lehet összehozni ezt Grrrrr. Ki a bánat akar hosszas emlékeztetőket pötyögni mikor rá is mondhatja.

Közbe bementem megnéztem a n6500 slide-t esélytelen, hogy tudja ott nyomkodtuk vagy fél órát az eladóval, a G800 már legalább annyit tudott feladatonként lehetett hozzá hangot választani, de nekem nem az kell, hogy ha lejár a feladat játsza le hanem hogy figyelmeztessen.

Jó tudom felvehetem diktafonnal elmentem mondjuk dátum óra névvel, majd az emlékeztetőbe csak beirok valamit és aztán kikeresem ha figyelmeztet. De a régi "szar" tudta ezt egyből + ha lejárt és töröltem a feladatot megkérdezte a hangjegyzetet is töröljem? Ez tényleg olyan nagy igény?

Kösz.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.