Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27416) Real_Necro válasza legiaap (#27414) üzenetére


Real_Necro
veterán

Ez hasznos volt nekem is, köszi.

Kicsit elemezgettem a telókat, INNOV8 nálam is szóba jött, csak elszomorító, hogy nem bír sokat az akksija. Pixonnál ugyanez a helyzet, valamint társul hozzá, hogy csak érintő képernyős. A 2 Nokia szerintem borzalmasan ronda, valamint fotóminőségben azért lemarad a Samuhoz és SE-hez képest. C905 eddig a befutó, bár ott is vannak gyerekhibák, mint a recsegő hangszóró meg slide-os mivoltából az idővel elöregedő kábel. (megjegyzem, hogy a hangszóró hibát az újabbakban elvileg már javították, utóbbi hiba meg minden slideos teló gondja, viszont olcsón javítható).

Innov8 és C905 is masszívan össze van rakva, utóbbi kicsit téglásabb, meg fémesebb is, nekem személy szerint jobban tetszik. Volt kollégám jóideje nyüstöl egyet, sokat telefonál, ha 3G, Bt és Wifi ki van kapcsolva, akkor normál használat mellett 3 napot elketyeg a cucc.

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.