Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen DVD-írót vegyek? (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#5374) dexike3


dexike3
csendes tag

Sziasztok!
Az a problémám hogy tegnap vettem egy Samsung SH-202J dvd-írót (lehet hogy itt rontottam el), mert volt egy utalványom és gondoltam beváltom, de csak ez samsung vagy egy 18x fekete LG volt készleten. Tiszta hepi voltam 20x-os író meg minden, végre nyugdíjazhatom a 6 éves(!) NEC dvd-írómat, ami rendesen szolgált csak már nem ismer fel minden írható lemezt.
Hazaviszem, betszem mivel IDE csatlakozós arra tettem amelyiken a nyugdíjas NEC is volt.
Felismeri telepíti én meg írom az első lemezem ezerrel (na jó csak 12 szeresen) - USB-ről ment a vinyó amiről írt - leszámolt 20 percet és beadta a kulcsot a lemezellenörzésnél :W . A lemez olvashatalan, gondoltam az USB miatt, akkor írok a belsőkről. Oké visszavettem a sebességet: 8x -osra, ír , leszámolt 14(!!!!) percet , ellenőrizni nem hagytam okulva az előzőekből. Vissza is olvas. Oké. De mi tartott ilyen sokáig neki? :( Ugyanezt a lemezt a NEC még 6x-osan is gyorsabban írta meg. IDE kábelcsere és pozició csere a kábelen. RW(+4x) lemez próba: 20 percig törli :O , meguntam reset, NEC levesz a kábelről,egy másik RW(+2x) lemez törlése rendben megcsinálja, újra a másik lemez, 15 percig törli de megcsinálja :Y .
Most épp visszavinni készülök oda ahol tegnap vettem.
Ha valaki tudja segítsen hogy cserét kérjek vagy inkább még fizessek rá és kérjem a 18x18-as LG (amely márkához rossz tapasztalatok fűznek)
Én csesztem el valamit a fentiekben vagy tényleg rossz a Samsung?
Kérjek adjatok tanácsot nekem! :))
Köszi! :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen DVD-írót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.