Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen DVD-írót vegyek? (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#4121) AtHoS válasza greeneye166 (#4120) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Elég érdekes az elnevezése, de ez a full telepítő. Lehet az előző verziót előtte el kell távolítani mielőtt telepíti az ember. Nekem most elég friss a rendszer így simán települt. Igaz a Tűzfal egyből beugrott, hogy Spyware is felkerült a telepítés következtében :(( Valami iWatchNow. Ráadásul miután rákattintottam, kérdezés nélkül telepítette is a meghajtót (az iwatchnow-al egyetemben). Ez nálam rossz pont!

Szerk.: Most esett le, hogy mit is kérdeztél. Valamikor réges régen az LS kezelőszoftver (ami ahhoz kellett, hogy egyáltalán a programok kezelni tudják a meghajtók ilyetén képességét) és az LS kontraszt befolyásolására szolgáló program 2 különböző dolog volt. Ahogy telt-múlt az idő ez a 2 dolog egybekovácsolódott, tehát már nem kell külön telepíteni az utóbb említett programot. A contrastnövelést a tálcaikonról el lehet már érni:

''To continue enjoying the higher contrast settings, please download the most recent version of the LightScribe System Software, and activate the enhanced contrast settings by clicking on the new Lightscribe system tray icon in the lower right corner of your screen.''

[Szerkesztve]

read-only mode on the forum

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen DVD-írót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.