Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bitpork #76353 üzenetére
Németéknél másképp számolnak, itt a kiskategóriás kocsikból van rengeteg, azok tolják a piacot, a régi kocsiknak is értéke van (németéknél ugye hamarabb is számítanak öregnek).
Nem is mondtam egy szóval sem, hogy felvágásképp vetted... (villogni egyébként sem ilyet vennék, ezzel csak szimplán tolnék le mindenkit az útról: Félre halandók -
gaborbol
őstag
Kifizette elotte, tehat nem utolag vette, gondolom ez a blokkon is rajta van, nem tudom, hogy csak aznap volt-e utazas vagy a lejarat napjan. Ha nem volt a lejarat napjan hasznalva akkor en megprobalnam, mert azert az a penz nem mindegy.
Lehet, hogy remenytelen, de megprobalni meg lehet. -
gaborbol
őstag
válasz Acheron #76386 üzenetére
Szerintem ird meg nekik, hogy mi volt igy ahogy ide is tetted, hatha pont olyan olvassa akibe szorult nemi emberseg.
Szerintem ugyis latjak,hogy hogy hanyszor hasznaltad a palyat. Baratom a rendszamot dikalba be rosszul kb 1 eve es elengedek neki a vegen. Ha nem is engedik el, akkor meltanyossagi alapon probalj meg csokkentest kerni.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Nagyjából...pont plusz majd 3k a matrica - potyára megvéve. Ez talán jobban bosszant, mint a bünti - azok csak a dolgukat végezték.
Egyébként még nem vettem, március -április lesz a csere.
A terepjáró képesség - nekem - az egyik legutolsó szempont az autóválasztásban, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy az elmúlt tizenöt évben mennyiszer lett volna szükségem erre. A pocsék aszfalt még nem terep Szóval ha cicaterepjáró, akkor cicaterepjáró. Az XC60 is macskategória?
Ha csak rajtam állna, nagy, kényelmes, bikaerős szedán lenne a vége, a SUV csak amolyan B terv, nekem nem nagyon jönnek be. De ilyenkor már nem csak magának, hanem a családnak is vesz az ember autót, mindenképp kompromisszum lesz benne.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz runner 125 #76388 üzenetére
Divatosak de mellette azért használhatóak is nem csak épített úton mint az ilyen Trax/CR-V féle cica terepjárók (jó nem is hardcore offrodozáásra tervezték őket nyilván).
mod:
Dévú/Chevy-sek figyelmébe: [link]
Azért az kemény, hogy a Dévú 1,8-as motorral többet eszik városban mint az én 2,5i-m...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
runner 125
nagyúr
Jaja, azok legalább nem csak divattermékek.
Kolléganő Dévú SUV-ja 10.000km után teljesen kitekert kormánynál erős kattogó hangot hallat.
Most, h elolvastattam vele a kivonulást nem volt túl őszinte a mosolya.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
Acheron
őstag
Nem is nézegetem mindet, csak kétfélét.
Más.
8 -án Budapesten volt dolgom, délután indultam, este jöttem. Tíz napos matrica, de ez van, nincs rövidebb. A minap jön a csekk, hogy bűnöztem, jogosulatlan pályahasználat. Nyersen kacagtam mindaddig, míg észrevettem, hogy a benzinkutas néni kilencedikétől adta ki a matricát. úgy gondolta az istenadta, hogy ha valaki 12.20 -kor kér ilyet, akkor annak tuti másnapra kell Sajnos elvitathatatlan az én felelőségem is, a rendszámot megnéztem jó -e, de a dátumot nem... így most a matricát és a büntit is fizethetem...
Nem hiszem, hogy ez esetben bármit tehetnék, csak okulásképpen írtam le, más ne legyen ilyen bamba jószág... -
-v-
addikt
Én próbáltam egy ideig, hogy váltogattam az OMV mm95 és 100 között, de semmi klüönbséget nem tapasztaltam fogyiban .... ugye utóbbi kintről gyün, a 95-ös meg nem. Most mondjuk már csak az utóbbi jó bele... laborban kéne egy tesztet csinálni, de annak az eredményétől függetlenül is úgyis mindenki ebban hinne meg ahhoz tartaná magát, ami neki bejött meg amit tapasztal ....
-
AMD Power
titán
Ők azok, akik az európai autópiacot repítik
Dübörög a gazdaság?!?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kalmanchris #76379 üzenetére
Átfutottam őket elég sokan írták, hogy placebó. Na majd megkérdem a német rokonokat ők mit tapasztaltak.
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
válasz kalmanchris #76379 üzenetére
de de de de de megmonták hogy a labanczoknál még a benzoán is zöldebb 44!!
-
Khelben
nagyúr
Ezek az álhírek olyanoktól jönnek, akik egyszer tankoltak külföldön és valami miatt (pl. mert ott jobban betartják a sebességhatárokat), kevesebbet evett a kocsijuk. Itt a határ mellett sok embert ismerek, aki kinn dolgozik és rendszeresen tankol kinn is meg itthon is. Szerintük nincs különbség és nekik jobban hiszek, mint annak, aki egy évben egyszer jár külföldön.
-
Acheron
őstag
Úgy látom, mind nagykerék, mind SUV téren erősen megoszlanak a vélemények.
Terepezni nem fogok, csak a vacak utak miatt kellhet masszívabb felépítmény. Azért tankot nem veszek (pedig néha beh jó is lenne )
Pro és kontra sok hasznos hangzott el, rendszerezem, alszok rá egyet (kettőt).(#76337) bitpork: Szép az autó, gratulálok hozzá! Általában nem gondolkodunk német autóban, de azért a páromon láttam, hogy az Audikon megakad a szeme, főleg, mióta egy ismerősünk egy Q3 -al kocogott be hozzánk. Technikailag engem is meg tudna győzni. Mindemellett egyelőre valószínűbb, hogy maradunk a Svéd - Japán vonalon - az valahogy jobban illik hozzánk. Ez van
-
AMD Power
titán
Durvább volt a manipuláció az ADAC-nál, mint hittük
Gyönyörű! Eddig sem nagyon hittem az ilyen "szervezeteknek" de ezek után.
-
bitpork
nagyúr
válasz DeFranco #76355 üzenetére
Tesco globál?
És bárkit szívesen látnánk aki gyönni szeretni, még a kőmíes mestert is a kuvikkal Gyere el te is bátran. Még a fókának is kerítünk halat Azért a vw totyikban kezdődött mert Munezzel lett megcsinálva az ős míting, utána meg ott volt annyi bevállalós aki elgyött.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
DeFranco
nagyúr
válasz szőröscica #76356 üzenetére
tök mindegy, írtam valamit
-
DeFranco
nagyúr
válasz bitpork #76342 üzenetére
buszon olvastam, már azt hittem globáltalit szervezel, te sötétben bujkáló ellenforradalmár
amúgy tervezek egy ilyen gerillatalit egyszer, hogy random tavaszi szombaton akinek értelme van, számlálja meg az abroncsai számát és gyűjjék a fogarasi teszkó parkolóba egy fél délutánra, akinek meg nem csúszik meg a légy töke az autóján elzavarjuk a szomszédos ömv mosóba tisztálkodni... de ez még titok, ne mondd el senkinek
-
neduddki
nagyúr
HI!
nemis tuttam hogy montro es lozan koozzott a nissannak vmi vacka van Rono truck army-tol most ment oda egy esmeros
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
bitpork
nagyúr
válasz #10726912 #76352 üzenetére
Én Domit v Gazsit nem azért vettem mert másnak a véleményét befolyásolni akartam magamról. Egyszerűen ezek tudták teljesíteni az elvárásaimat a kényelmi és egyéb szempontjaimnak megfelelően - felőlem lehetne a neve Trabant is, csak legyen meg benne minden amire igényem van.
A piaci ár. Nos ez sajnos tartalmaz nagy adag sznobériát is. Nézz meg egy 2003-s allroadot. Van amit már jó állapotban adnak 2 millió környékén. A duplájába kerül az egy generációval fiatalabb. Érdekes Németeknél van 3 millió környékén Audinál végigvitt szervizkönyves is. Akkó ittnenmé nem?Az 500k jó, de ezt naponta kérem 1 hét + 1 napon át és akkor már elgondolkodok
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
törölt tag
válasz bitpork #76351 üzenetére
Ezzel azért tudnék vitázni...ezernyi autóba ülhetsz bele, be se indítod azokat meg Domit, lehetnek új kocsik e mellett, már akkor is érzed-látod a különbséget. emellett még ott van a tudása is...s ha pl Te rendbe rakod, akkor keresgélhet hosszasan az ember: vagy hasonló áron kap ilyen luxust és tudást, vagy nem lesz meg minden benne, ami ebben megvan. (de egyébként igazad van 500K-nál nem ér többet, add el nekem, a piac már kezd rájönni az igazadra, hamarosan a béka sejhaja alatt lesz Domi ára, most add el, adok a zsé mellé egy aranyozott nyerget egy aranyosozott lúval...legalább egy lóerőd megmarad, quatro ez is, ennél magasságot meg ne akarj állítani, max veszel mellé egy póni lovat is, az lesz az ültetett fokozat, lehet vele boyracerkedni )
Pardon a monológért.Az 500K-ért nem, azt már össze is szedtem
A talit meg majd megbeszéljük -
bitpork
nagyúr
válasz MunezXBK #76350 üzenetére
Domiba meg a Balcsin lehet feneket mereszteni
Különben meg érthetetlenül túlárazott a típusa. Szerintem valahol a piaci árak mínusz 1 milla lenne a reális. Csak egy használt autóról van szó, amit ráadásul nem is olcsó jó állapotban tartani.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz runner 125 #76341 üzenetére
Azért írtam, hogy többnyire. 4x4-es Dákó is jó terepen, a Subi XV is nagyon jó pl, csak hogy az árlista két végéről hozzak 1-1 példát.
#nincsbennetarcsi
-
Zewa
senior tag
válasz Acheron #76331 üzenetére
Jobban rálátsz a környezetedre, biztonságérzetet nyújt.
Emelt hasmagasság+már egy "gagyi" 4x4 is bőven elég hogy olyan helyeken közlekedj ahol személyautóval esélytelen lenne, de gondolom ez nem igen szempont.Ezen kívül többet fogyaszt, rosszabbul megy, általában drágább.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
t1
addikt
válasz .:Kristian:. #76306 üzenetére
Nagyon baba a kocsid
-
gaborbol
őstag
A fent felsoroltak melle meg nem lett megemlitve benne a helykinalat. Egy csomo 7 uleses verzio van beloluk valamint hatra beteszek barmi. Akar 2 bringat is es nem kell tartora vagy a tetore felrakosgatnom oket.5 ember kenyelmesen elfer egy valag csomaggal. Felesegem is azert szereti, mert a civic-bol atulve jobban kilat, es biztonsagosabban erzi magat.
Tudom, hogy ez nem jo, de eleve ilyen meretu kocsikkal van korbeveve minden nap igy kb ez van.[ Szerkesztve ]
-
-
-
bitpork
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
meg nagyobb gummeli felni meg dragabb meggyorsabban kopik nincs hejj apotkereknek defektmentes kell, ajde jo akkor ma mg is van a fakullosszekerkomfort:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Qru
MODERÁTOR
Ki lesz az első, aki beesik a metrólejáratba? Talán egy Boyracer Kuvikos?
DeFranco: Sima ügy.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Acheron
őstag
válasz MunezXBK #76319 üzenetére
Nekem tavaly a lemezfelnit kellett kalapáltatni, előző éven a gyári alut hengereltetni...
Ősztől elvileg már nem fogok napi szinten arra járni, talán hetente egyszer. Télre esetleg lehet keresni egy 17 -és váltóméretű gumit felnivel.
Azért szép, hogy ilyeneken is gondolkodni kell autóválasztásnál.
(#76321) Qru: Ez így van, de ezzel tudok számolni. Azzal, ha szétüti a kátyú, mert rosszul mérem fel, hogy mi kell nekem, azzal sajnos nem.[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Már hogyne lenne váltóméret, csak autó típust is kell váltani vele
Két különböző autóról van szó, a mostani a16 -os, a lehetséges jövendőbelik között pedig van ez, egy 245/45 R17 és egy 235/55 R 18 kerekekkel szerelt típus (is)
(#76313) MunezXBK: Igazából ezt szeretném elkerülni. Akkor vagy az utakat kell feljavítani, vagy másfelé kell járni, vagy nem ilyen kerekekkel szerelt verdát kell venni.
(#76315) Qru : köszönet![ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
-
Acheron
őstag
Több helyen olvastam, hogy a nagyobb kerekekkel szerelt (személy)autók menetkomfortja némiképp csorbát szenved remek minőségű útjainkon. Mivel napi szinten közlekedek átlagos (értsd: nem túl jó minőségű) közutakon elgondolkodtam, hogy a 205/55 R16 helyett egyik alternatívaként nézett 245/40 R18 -al (másik autón persze) milyen különbségekkel kellene számolnom? Jobban ráz, megvezetik a nyomvályúk, jobban/hamarabb szétütik a kátyúk, stb? Nincs tapasztalatom ezzel a kerékmérettel. A gumi árától tekintsünk el, az nyilván jóval magasabb.
-
Balupapa
senior tag
emerrül mi a vÉLemény?
kb mennyit lehet kint alkudni egy ilyenből?_-=*WheelWhores*=-_
-
zolikaDB
veterán
válasz .:Kristian:. #76302 üzenetére
Mi a nicked Amore-n? Megnézném a verdád!
-
Typhoon47
senior tag
válasz .:Kristian:. #76294 üzenetére
Frankón a gumit is letudta venni helyben? Tehat ezeken a felniken toltad oda a verdát?
"Education is important but big biceps are importanter"
-
mycso
veterán
Szia, nekem prviben elküldhetnéd, hogy kivel csináltattad, bár az enyémen elvileg csak a lakkot kellene itt-ott javítani.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Rambovits
senior tag
Mi a neve a felninek?
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest